Pola Zeljeznicara ce vam doci na proslavu ,Zakaric,Stojanovic,Crnov,Nikolic,Lendric.mara1905 je napisao/la:Hvala Vam na pobijedi jučer.. Ustat pa reć Amer Bekić![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pola Zeljeznicara ce vam doci na proslavu ,Zakaric,Stojanovic,Crnov,Nikolic,Lendric.mara1905 je napisao/la:Hvala Vam na pobijedi jučer.. Ustat pa reć Amer Bekić![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjos-p ... tim/237656MortemHz je napisao/la:Nisam ja to cuo kad sam slusao izjavu, mozes li mi naciSarajlijica1946 je napisao/la:Poslije tekme na presu je to rekao. Ne izmisljam nikakve insajderske i to. Ali je malo vremena ostalo trener da se mijenja, to je neko moje misljenje. I ne vidim neko ko bi zadovoljio apetite Sarajeva. Ali opet ima neko pametniji, valjda se donese najbolja odluka.
Ovog zelju svi ce ****
To Tobe, ne daj mi lagati.TobeYarabi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjos-p ... tim/237656MortemHz je napisao/la:Nisam ja to cuo kad sam slusao izjavu, mozes li mi naciSarajlijica1946 je napisao/la:Poslije tekme na presu je to rekao. Ne izmisljam nikakve insajderske i to. Ali je malo vremena ostalo trener da se mijenja, to je neko moje misljenje. I ne vidim neko ko bi zadovoljio apetite Sarajeva. Ali opet ima neko pametniji, valjda se donese najbolja odluka.
Ovog zelju svi ce ****
i ja sam gledao pres kad je cala to rekao, ali ne mogu sad nigdje naci taj video.Sarajlijica1946 je napisao/la:To Tobe, ne daj mi lagati.TobeYarabi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjos-p ... tim/237656MortemHz je napisao/la: Nisam ja to cuo kad sam slusao izjavu, mozes li mi naci
Ovog zelju svi ce ****![]()
Samo sam ja gledao press poslije, ali ga ne mozes naci da si pita.
PS Ja bih ponudio ugovor ovom Bonuciju iz zelja. Samo nemojte psovati.
sto ga usra na kraju...ElCartel11 je napisao/la:Zamislite u zadnjem kolu Zrinjski izgubi od Slobode, kone remiziraju sa Radnikom, a Hebibovic promasi prazan gol u 92min i ostane 0:0 protiv Krupe
Ne mora biti prazan, fulit ce svakako.Zagor je napisao/la:sto ga usra na kraju...ElCartel11 je napisao/la:Zamislite u zadnjem kolu Zrinjski izgubi od Slobode, kone remiziraju sa Radnikom, a Hebibovic promasi prazan gol u 92min i ostane 0:0 protiv Krupe
Bravo. Odlicna selekcija @bodi123! Potpuno se slazem. Iako ne gotivim Amera Bekica, moram priznati da je posljednje dvije tekme u kojima je konacno dobio prednost nad laznim napadacem Ahmetovicem, pokazao da je puno bolji i korisniji od njega. Idealno bi bilo kad bi doveli jos boljeg napadaca a Bekica imati za klupe.bodi123 je napisao/la:Zasto tjerati uopste Amera Bekica? Meni taj decko djeluje sasvim ok, svoje mjesto na klupi kao rezervni napadac uvijek moze imati, ne mozes naci boljeg za klupe od njega. Problem je Ahmetovic koji je prvi napadac i koji nije nista bolji od Bekica. Njega treba otjerati i dovesti bolju devetku za prve postave, a Amera neka tu gdje i jeste.haris004 je napisao/la:Od onih što se najvise nadam da nas napuštaju izdvajam Husejinovića i Rustemovića.
Sljedeći na listi su Bekići, ali opet ne pod svaku cijenu. Zasto bi otjerali Almira za Puzigaću, ili Amera za igrača tipa Nikolić iz selje. Napomenuo bih da mi je zanimljiv igrač Jasarevic iz Krupe, lijevi bek, mislim da je i mlad.
Na kraju krajeva, zanimljivo ljeto pred nama, europa nakon godine izbivanja. Nadam se da se insajderi spremaju polako za prelazni rok
Said definitivno prvi, odmah potom Rustem. Ne bi imao nista protiv odlazaka Crnkica, Hebibovica i Almira Bekica takodje, Balic svakako ide i on je nebitan.
Zadrzati ovaj kostur iz odbrane, Pavlovic; Hodzic, Novakovic i Mihojevic, i dovest lijevog beka, ili ko sto neko rece pomjeriti Pericu iz veze na beka a dovesti onda zamjenu njemu u vezu.
Idi yebi se.ElCartel11 je napisao/la:Zamislite u zadnjem kolu Zrinjski izgubi od Slobode, kone remiziraju sa Radnikom, a Hebibovic promasi prazan gol u 92min i ostane 0:0 protiv Krupe
Ubleha samo takva!!!Zastone je napisao/la:Bekic je sigurno bolji od Ahmetovica, Ahmetovic je prava podvala ...
Nemoj brate stavljati moje slikeedRed je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nemoj brate stavljati moje slikeedRed je napisao/la:
Ja bas htjedoh pitati je ko nabildani.MortemHz je napisao/la:Nemoj brate stavljati moje slikeedRed je napisao/la:
De tetovaza ?MortemHz je napisao/la:Nemoj brate stavljati moje slikeedRed je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Hoss, OsmanhodzicBuco, ronaldo99, SamoDaKazeem, Tatamata1946, THEC, ubipara i 57 gostiju.