FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 21 maj 2017, 17:23

Ne idi Senade
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 maj 2017, 17:25

Tuzlak04 je napisao/la:. . posra se i ode. Ni guzicu ne obrisa. Ma ja ba . . . Da sumiramo učinke uprave. Rezultati slabi, slaba posjeta, konačni raspad Fukara, prodali i riješili se igraca, doveli penzionere i one sa dvije lijeve noge . .nastavi niz . . . . . . i onda otišli

. .šta ćemo sad :mrgreen:
Bistrouman si nema sta,brzo zakljucujes.........eh sad nastavi niz.........ostaje Senco,dolazi trener kalibra KeK,Ciro i sl.,ostaje gro ekipe s Ordagicem na celu,dovodi se dva vrh spica Obradovic i sl,cetri pet pojacanja po svim linijama vrijednih po 100.000 km,stvara se odlicna ekipa,obustavlja se placanje poreza,obustava reprograma,trosenje kompletnih sredstava od grada,sponzora i pretplatnickih za cjelu sezonu odmah u prelaznom roku......dolazak prvih rata za isplatu igracima po obecanju,naplata tekucih obaveza od jula i augusta............vec smo u septembru tada......nastavi niz.....
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2017, 17:26

Zasto Menproma nema u zadnje vrijeme,kada je stigao u UO,svaki drugi dan jedan intervju ,sad ga nigdje nema?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 maj 2017, 17:27

Na kraju krajeva Senci iako je prizemljio Slobodu na grub nacin, jedno mu treba priznati, iako postavljen i ucjenjen od Jasmina odrzat ce rijec.
Aferim predsjednice!
Jagodic noga, pjevac i ublehas.
Sta cemo sada za ove igrace koje su doveli? Jaha ako nece sporazumni raskid valja mu platiti bar 30.000KM, pa Tandir, pa Ziljkic...
Svi ti igraci ostaju pod ugovorom, a sta sa njima?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 21 maj 2017, 17:29

pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kakva bi bila vasa reakcija da za Slobodu potpise predsjednikov sin? Bas me interesuje, da li bi vam to bila sprdacina sa Slobodom ili bi se to opravdalo.
Prodoran, brz i ima potencijala
Jel se zajebajes pinoglavi ?
Ukopa nas carsija !

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 21 maj 2017, 17:39

Chinaglia je napisao/la:nije njima problem Senco kao Senco, ni to sto je postavljen od Farona, ni to sto je iz Kikaca, ni njegove izjave itd

problem je to sto nema love kao Asmir i ne moze napravit konkurentnu ekipu, a ako i ode Senco, doci ce vec neko drugi, bez love, naravno, pa ce i njega pljuvat isto kao Sencu i pisat stvari koje nemaju veze s mozgom
Meni su smetale samo njegove nebulozne izjave,ostalo je bilo u granicama spram novca koji su imali na raspolaganju.
DRŽAVA TUZLA!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2017, 17:42

Momci koji su dosli pred ligu za prvaka,nista nisu pokazali,Jaha iako je dosao iz kantonalne lige pruzio je u onih par meceva vise nego svi oni zajedno.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 21 maj 2017, 17:43

harry_90 je napisao/la:Zasto Menproma nema u zadnje vrijeme,kada je stigao u UO,svaki drugi dan jedan intervju ,sad ga nigdje nema?

Kopa temelje istoka,juče šip postavio sam samcat!!
DRŽAVA TUZLA!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 maj 2017, 17:43

Ma ako ode ovaj UO nema se ne pise dobro biti cemo ostavljeni od svih biti ce situacija kao u federalnoj prije Azmira !!! Nase jedino rijesenje je privatizacija ili fuzija sa Slogom od ovih ostalih rjesenja zivimo samo od sezone do sezone !!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 maj 2017, 17:48

Slobodas je napisao/la:Ma ako ode ovaj UO nema se ne pise dobro biti cemo ostavljeni od svih biti ce situacija kao u federalnoj prije Azmira !!! Nase jedino rijesenje je privatizacija ili fuzija sa Slogom od ovih ostalih rjesenja zivimo samo od sezone do sezone !!
Evo dobar si sa Azmirom i uz ovdje par momaka sljedbenika otidji do njega i predlozi fuziju i konkretne korake ka konacnoj privatizaciji.
Mislim da bi vecina bila vise nego zadovojna i sretna. Ali nemojte samo pisati,bujrum budite konkretni.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2017, 17:50

JustSayin je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kakva bi bila vasa reakcija da za Slobodu potpise predsjednikov sin? Bas me interesuje, da li bi vam to bila sprdacina sa Slobodom ili bi se to opravdalo.
Prodoran, brz i ima potencijala
Jel se zajebajes pinoglavi ?
Igra s obje noge
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 18:32

koga Vlado proziva, ko nije ispostovao tribine, dal Fukare il simpatizere, ne znam
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 maj 2017, 19:14

Hitman22 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Ma ako ode ovaj UO nema se ne pise dobro biti cemo ostavljeni od svih biti ce situacija kao u federalnoj prije Azmira !!! Nase jedino rijesenje je privatizacija ili fuzija sa Slogom od ovih ostalih rjesenja zivimo samo od sezone do sezone !!
Evo dobar si sa Azmirom i uz ovdje par momaka sljedbenika otidji do njega i predlozi fuziju i konkretne korake ka konacnoj privatizaciji.
Mislim da bi vecina bila vise nego zadovojna i sretna. Ali nemojte samo pisati,bujrum budite konkretni.
jesam li ja predsjednik kluba faraon bog otac jel se ja sta pitam , ovo treba da urade ljudi koji su placeni za to i koji imaju ovlasti , trebaju pronaci rjesenje vidimo da se ovako kako se sad radi jako tesko moze napredovati. Nemoj me pogresno razumiti ova UO cini dobar posao al vidimo da se tesko napreduje i da za nesto vise treba kesa kojeg grad a i ljudi iz UO ili nemaju ili ne daju
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 19:19

Evo voditi cu vas ja posto vam nisu bitni rezultati, dajem obecanje da nece biti politike u klubu konacno, a igrati cemo cetvrtu-petu ligu jer ne mogu skupiti toliko para da igramo u prvoj.

Sto se ostalih stvari tice omoguceno vam je sve, biti ce clanska od 10 KM, sezonska od 20 i karta ce biti 3 KM. A mozete unositi sve sto hocete.

Ne isplati se igrati ovaj rang i sa preplacenim igracima tipa Zilkic i Kalezic, naci cu jeftinije za 100 KM isti kvalitet.

Prvu ligu neka igra City kad imaju. Nadam se da cete stati iza mene.

Ps: i Jahu cu da vam ostavim ako treba jer je najveca legenda kluba definitivno odigrao 396 utakmica za Slobodu.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 maj 2017, 19:27

Slobodas je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
jesam li ja predsjednik kluba faraon bog otac jel se ja sta pitam , ovo treba da urade ljudi koji su placeni za to i koji imaju ovlasti , trebaju pronaci rjesenje vidimo da se ovako kako se sad radi jako tesko moze napredovati. Nemoj me pogresno razumiti ova UO cini dobar posao al vidimo da se tesko napreduje i da za nesto vise treba kesa kojeg grad a i ljudi iz UO ili nemaju ili ne daju
Nije vazan razlog(nemaju ili nece da daju),treba naci pojedinca ili grupu investitora koji hoce i mogu da daju i u tome vide svoj interes u vidu finansijskog povrata,dizanja rejtinga licnog,politickog,poslovnog i bilo kojeg drugog.
Najbolje da bude neko ko je van nasih prostora jer mu se nema sta reci za sina,zenu,firmu,jarane,ratni staz,porijeklo ili podrijedlo itd....
Uglavnom ovi do sada su krenuli putem manje atraktivnim,ciscenja starih dugova,otvaranja blokiranih racuna,finansijskih stabilizacija itd,ali sve sto je za navijace nebitno toliko jer rezultat trpi pa se rapidno posjeta smanjuje,euforija je davna proslost,buducnost neizvjesna itd...dakle neka idu bez obzira jel imaju a ne daju ili jednostavno nemaju.
Tebi kao i sebi i svima kazem hajde da lobiramo i lijepo udamo mladu . Nisam ni rekao da si neko ko se pita niti da si placen,ali prema broju postova vidim da si ozbiljan forumas i pratis i imas izgradjeno misljenje o klubu i sadasnem statusu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 maj 2017, 19:29

Samo nam je falio jos jedan pitar :damn:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 maj 2017, 19:47

Dobar broj novinara sa ogromnim iskustvom ne vjeruje Vladi i govore da je prevara...Ja ne znam kome vjerovati :x
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 19:50

Evo sada sam pricao sa Senadom kaze ne brinite se nece jos nigdje, ostaje mora obaviti jedan prelazni rok za Zeca i Ordagica jos pa nakon toga mozda ode. :kafa:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 maj 2017, 19:51

Svi smo vidjeli mnoge nelogične izmjene i postave, a i broj pobjeda/bodova u LZP nije baš pohvalan. Mene nije dojmio, očekivala sam više.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 19:53

tuzlak1987 je napisao/la:Evo sada sam pricao sa Senadom kaze ne brinite se nece jos nigdje, ostaje mora obaviti jedan prelazni rok za Zeca i Ordagica jos pa nakon toga mozda ode. :kafa:
ne kradi fore tuzlace
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.