Ne prca, ovo je realno nažalost.Milkaodkokosa je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ni ... emi/237812
Kad te ovaj pocne mamlaz prcati znas da si u kurcu...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Šta smo mi docekali... Ovo je samo odgovor na šrekovu bahatost i njegove pobjede protiv "malih" ekipa...
Ma vlado X igrao, pa mu krivo sto ne uze pare...
Debeli odlazi!
Debeli odlazi!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Neandertalac
- Kontakt:
Nikolić
Ćenan
Slavko
Doviđenja i prijatno! Ako ima još spremnih da pokažu odgovornost neka dignu dva prsta.
Ćenan
Slavko
Doviđenja i prijatno! Ako ima još spremnih da pokažu odgovornost neka dignu dva prsta.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Nikolić
Ćenan
Slavko
Neće ovi šupci otići, mogao bi se kladiti. Nego će biti ajmo jug graditi itd. zamazivanje ociju.
- Neandertalac
- Kontakt:
Prvo neka kažu koliko dođemo za Istok, kome, i kakvi smo sa kešom. Ona transparentnost sa početka izblijedila pravo. 2+2=7 za neke.Milkaodkokosa je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Nikolić
Ćenan
Slavko
Neće ovi šupci otići, mogao bi se kladiti. Nego će biti ajmo jug graditi itd. zamazivanje ociju.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Problem?SlevinKelevra je napisao/la:
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, eto, nema problema... Osim toga sto odjednom nista ne funkcionise, nemamo prebijene, a igraci se svadjaju i bjeze sa treninga.Neandertalac je napisao/la:Problem?SlevinKelevra je napisao/la:
Pa, sta ce nam pitari i fukarice kad smo sebi najveci neprijatelji?

I dan poslije boli kao da sam nekog najblizeg izgubio. Sto se mene tice neka idu svi igraci,a i Slavko sa njima. Zao mi je sto Miroslav nece imati dostojan ispracaj jer nece biti ni 1000 ljudi,ali nek se zahvali svojim kolegama sto meda u ovoj jadnoj ligi ne mogu. Ovo je velika sramota. Sta ce biti sljedece sezone Boga pitaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako misliš odjednom? Šta odjednom?SlevinKelevra je napisao/la:Pa, eto, nema problema... Osim toga sto odjednom nista ne funkcionise, nemamo prebijene, a igraci se svadjaju i bjeze sa treninga.Neandertalac je napisao/la:Problem?SlevinKelevra je napisao/la:
Pa, sta ce nam pitari i fukarice kad smo sebi najveci neprijatelji?
Nikolić. Po formaciji potpisnik transfera po "ustaljenim procedurama". Katastrofa.
Ćenan. Pitar pod jedan, meni smeta ne znam za vas ptežvakana tema ali ako ovo od juče nije škola onda smo u banani fakat. Nikakvih sposobnosti, veza, stručnosti, ugleda, uticaja. Nula bodova. Igrači koji su došli prosjek ili nula bodova.
Petrović. Ubleha na kvadrat. Mislim da je suvišno i raspravljati.
Ostali. Ako ima neko sa mrvom moralne odgovornosti da nam objasni kako stvari u klubu funkcionišu i ko se sve miješa u rad struke, povlači poteze, pa da analiziramo . Bilo bi lijepo prema navijačima.
I da, imamo dug za Istok i to pozamašan.
Rezultat
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 21 maj 2017, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Sta si se povampirio,zvacemo ti hrasnog.
Juniori osvojili titulu danas. Svaka im cast.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima li kapaciteta za prvi tim? Titule su odlicne, ali bitnije je ima li igraca koji naljeto mogu zaostriti konkurenciju i na koje se ozbiljno moze racunati.LjoZee je napisao/la:Juniori osvojili titulu danas. Svaka im cast.
Čestitke Adžemu i ekipi!
Ne znam koliko se može računati na njega ali recimo Mirza Šubo je dao 17 golova ove sezone u ligi, a Mujaga 19 ali on svakako ide. Tu su još Beširević, Žera, Šabanadžović i Kurtović (njih dvojica su već debitovali za seniore protiv Goražda), Jusufi je dao 10 golova ove sezone u ligi tako da ima tu solidnog materijala za budućnost. Tu je također Ahmed Hasanović iz kadeta koji je drugi strijelac kadetske lige.plavousrcu je napisao/la:Ima li kapaciteta za prvi tim? Titule su odlicne, ali bitnije je ima li igraca koji naljeto mogu zaostriti konkurenciju i na koje se ozbiljno moze racunati.LjoZee je napisao/la:Juniori osvojili titulu danas. Svaka im cast.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sljedeće sezone nadam se da će dobiti ovi momci koliko toliko značajniju ulogu u prvom timu nego ove sezone, pogotovo Žera ili Moke koji se već duže vrijeme vrte oko prvog tima.Neandertalac je napisao/la:Grbavica, škola fudbala!
Ja se iskreno nadam da ce nekoliko njih dobiti sansu sljedece sezone.
Odmah nakon Radnika Slavku uruciti otkaz. Mislio sam da ce se sam povuci jer je on najvise kriv,ali nema tu namjeru ocigledno. Zatim naci nekog kvalitetnog trenera i neka sjedne sa Adzemom i vidi ko moze u prvi tim. Dok je Slavko tu Osmankovic nece dobiti sansu,a ne neko drugi.
Odmah nakon Radnika Slavku uruciti otkaz. Mislio sam da ce se sam povuci jer je on najvise kriv,ali nema tu namjeru ocigledno. Zatim naci nekog kvalitetnog trenera i neka sjedne sa Adzemom i vidi ko moze u prvi tim. Dok je Slavko tu Osmankovic nece dobiti sansu,a ne neko drugi.
Znaš kako, nemam ja problem sa kritikom. Hoćeš da mijenjaš nekoga, ok, promjena može donijeti pozitivan šok, nije se jednom desilo. Imam problem kad bi otpuštali i tjerali bez ikakvog cilja. Smetaju ti Petrović, Ćenan, ovaj onaj, pa predloži adekvatnu i REALNU zamjenu, a ne otpusti ti njih pa ćemo vidjeti šta i kako kasnije.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, eto, nema problema... Osim toga sto odjednom nista ne funkcionise, nemamo prebijene, a igraci se svadjaju i bjeze sa treninga. Pa, sta ce nam pitari i fukarice kad smo sebi najveci neprijatelji?
Napokon se uspostavio neki sistem, krenulo je sve kako treba, prošli prelazni rok je odrađen veoma dobro i siguran sam da će se nastaviti u tom ritmu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Burberry46, edinedin, TefalTava i 68 gostiju.