Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kamikaze svaka cast. Vi ste to radili i protiv nas, a bosnia moze samo protiv botovaelninho_resTO je napisao/la:ma daj,kad.???,da ne govorim ovako dobro,al jesmo se ufatili smijattItalia je napisao/la:zna se ko je prvi poceo to raditi
kad vec hoces i volis da se raspravljas evo zadaca tvojim i svim ostalim.. ali ne u prekidu, prekid je sala i radili smo to jos u prvom dijelu sezone.. kad to odradite u igri onda vam cestitamelninho_resTO je napisao/la:ovo je ipak 6,znaci rekordItalia je napisao/la:iz prekida je to standardna situacija, ali ako se sjecas tekme protiv Cartoonsa kada smo mi defanzvci ostavili 5 njihovih u off sideu.. to je bila drama situacija..bosnia nije u necemu najbolja
Samire , iznenadjujes me . Mislis da nebi pobjedili da si cuvao Pitu . Zahvalite se Bogu sto imate golmana onoga , inace bi pusili 10 komadasamir_tm87 je napisao/la:cc promjenise kuje piti stranuvsaki go po desnoj nikad po mojoj sem petog , tad sam otiso , odo i sad , vidim ose tamo drugog-treceg :s
ispade da ste t oslucajno napraviliItalia je napisao/la:tu sam, aktivan sam.. kad ovako izbacite aktivnu ekipu cestitam vam.. i da se odvija ovako situacija, jer se odbrana vracala na centar i nismo bili ni postavljeni uopste..
Pa onda se ti nebrini, ima da budes prvi starterelninho_resTO je napisao/la:ispade da ste t oslucajno napraviliItalia je napisao/la:tu sam, aktivan sam.. kad ovako izbacite aktivnu ekipu cestitam vam.. i da se odvija ovako situacija, jer se odbrana vracala na centar i nismo bili ni postavljeni uopste..![]()
**** to,nego bojim se da necu bity u postavi za mec sa sarajvom,menager hoce da odmori najbolje igrace
zasto se deres ovo je samo igraItalia je napisao/la:slucajnopa kad sam im se ja drekno svi izasli, ali posto Adin Rooney nije imao program preko kojeg pricamo nije nas mogao cuti i tu smo bili u opasnosti.. ali instiktivno je izasao i on i tako drama off zamka napravljena..
nece te vise nikoItalia je napisao/la:eh brate, veliku krivicu baci na svog golmana iako sam dobar sa njim.. dodje tamo na nas forum, jos u slikama baca skilove, a kad mu je dosao vas manager "od pocetka sam bio protiv skilova i slicno".. heh, pricaj mi o transferima.. svako 2-3 dana dobijem ponudu, ali evo zadnja sedmica nema nikakvih ponuda..
moram,takvih prilika je malo.a kad cemo vec jednog igraca izgubit,valja potrosit te pare a neku zamjenu samo na drugoj pozicijiItalia je napisao/la:gledaj sto korisiti priliku da me napravi Kamikazom![]()
nema veze Skauting tim ce se vratiti jos jaci
lako je njemu,on istreniro neki skil da bot igra kao pravi igracItalia je napisao/la:pa ja ne dolazim kao zmajena vec kao najveci transfer lige
![]()
ocm krle je zvijer.. koju god tekmu nije igrao njegov bot poludi i dobije ocjenu 10.. zabije po 2-3 gola ( dok je igrao cf ) prelud..a vjerovatno nece biti ni protiv Waltera pa su naebali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.