FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 21 maj 2017, 12:19

staragarda je napisao/la:Senade Mujkanovicu da li ces podnijeti ostavku zbog neizborene Evrope il' ostaješ do stote godisnjice u titule
I sta nam je alternativa? Ili je bitno samo da on ode, pa makar jos vise propali (prica kako ne moze gore od ovoga je cista demagogija i izlizana fraza)?

Umjesto tjeranja Mujkanovica, treba zahtjevati jak UO, ustvari jos jaci, traziti adekvatnog sportskog direktora, raditi na drugim stvarima, a ako dodje neko s parama spreman da zamjeni Senada, logicno da smo svi za to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 12:31

Ovo sada sto ide mi je najdrazi dio sezone, dovodjenje igraca i odlasci :D

Jos da su nasi pametni pa da malo dignu atmosferu, da sada pred sezonu koja pocinje za 2 mjeseca uvedu neke novine oko clanskih i shopa. I da se krene odmah sa radom i sezonskim.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 21 maj 2017, 12:44

Beduin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Senade Mujkanovicu da li ces podnijeti ostavku zbog neizborene Evrope il' ostaješ do stote godisnjice u titule
I sta nam je alternativa? Ili je bitno samo da on ode, pa makar jos vise propali (prica kako ne moze gore od ovoga je cista demagogija i izlizana fraza)?

Umjesto tjeranja Mujkanovica, treba zahtjevati jak UO, ustvari jos jaci, traziti adekvatnog sportskog direktora, raditi na drugim stvarima, a ako dodje NEKO S PARAMA spreman da zamjeni Senada, logicno da smo svi za to.
Ovo je sve sto nam treba, realno.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 maj 2017, 12:50

tuzlak1987 je napisao/la:Ovo sada sto ide mi je najdrazi dio sezone, dovodjenje igraca i odlasci :D

Jos da su nasi pametni pa da malo dignu atmosferu, da sada pred sezonu koja pocinje za 2 mjeseca uvedu neke novine oko clanskih i shopa. I da se krene odmah sa radom i sezonskim.
Radi se sigurno, opusti se. :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 12:55

NKMramor je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ovo sada sto ide mi je najdrazi dio sezone, dovodjenje igraca i odlasci :D

Jel se zaebajes ili ne, ne znam vise kad si sarkastican :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 12:59

Mramor je uvidio istinu i podrzao ovaj UO :salut:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 21 maj 2017, 13:08

Beduin je napisao/la:

Umjesto tjeranja Mujkanovica, treba zahtjevati jak UO, ustvari jos jaci, traziti adekvatnog sportskog direktora, raditi na drugim stvarima, a ako dodje neko s parama spreman da zamjeni Senada, logicno da smo svi za to.
upravo je ovo razlog zbog kojeg rtreba da ode, jer nije uradio ništa po ovom pitanju od kako je došao, a indicije pokazuju da neće ni napraviti, jer nema znanja zato. Doveo nam je pjane u stručni štab, otjerao Ibrića, a doveo Zdenu, doveo Karića za direktora, onog istog koji je tužio klub. DOveli su čovjeka koji se u guzicu neki dan uvlači pitarima a naša je "legenda" (Osmanhodžić). Da ne spominjemo javne ispade i sramoćenje kluba i njegovog ugleda u javnosti. Mislim da su ovo veći razlozi od rezultata jer ruku na srce ne igra Kruško i uprava, već igrači. Nikoga nisu kaznili od igrača odbijanjem od plate zbog loših rezultata.

I da ne zaboravimo, doveli su nas u situaciju da lako ostanemo bez licence, jer nisu na vrijeme predali sve papire, a kako smo zaključili kasnili su 20 dana zbog kurcobolje svoje.

POVJERENJE I VRIJEME ZA NJIHOVU PROCJENU RADA SU ISPUCALI I PRKOCKALI. Vrijeme je da se ide.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 maj 2017, 13:17

tuzlak1987 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:

Jel se zaebajes ili ne, ne znam vise kad si sarkastican :lol:
Sad sam ozbiljan. :kafa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2017, 13:19

RollingPaper je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Umjesto tjeranja Mujkanovica, treba zahtjevati jak UO, ustvari jos jaci, traziti adekvatnog sportskog direktora, raditi na drugim stvarima, a ako dodje NEKO S PARAMA spreman da zamjeni Senada, logicno da smo svi za to.
Ovo je sve sto nam treba, realno.
imali smo i to, pa ostadosmo u istom kur.cu , sa jos 3 miliona dodatnog duga.
Nama treba neko sa parama+ da zna raditi i posloziti klub. Azmir je mislio da ce se sve to samo od sebe i zbog para. Nazalost, nije proslo. Klub kod nas treba voditi kao firmu , i tako treba posloziti i Slobodu. Da je bogdom i Azmir poslozio kao sto je privatni biznis svoj.
Mortus je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Senade Mujkanovicu .

I da ne zaboravimo, doveli su nas u situaciju da lako ostanemo bez licence, jer nisu na vrijeme predali sve papire, a kako smo zaključili kasnili su 20 dana zbog kurcobolje svoje.
kako ste to zakljucili?

edit: svi se slazemo izgleda samo oko jedne stvari, sportski direktor koji je najbitniji segment kluba u ovom momentu kad treba izroviti igraca, mora biti puno jaci.
Nije nikakva mudrost bila dovesti karikiram Ordagica i Skahica, Ahmetovica i Zebu- imas pare dovedi. Ili Serbecic, Ajdin Redzic itd itd ako imas pare. Medjutim, treba naci takve igrace, iskopati ih i afirmisati u Slobodi.
Umjestnost je bio Mehmedagic, Saric, vracanje u zivot Ivetica. Takvi potezi nam i sad trebaju. Finansijski u pocetku koji nisu preveliko opterecenje , a da ili doprinesu ekipi ili se kasnije mogu dobro prodati.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 21 maj 2017, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 maj 2017, 13:19

I ja sam za da Senad ode, ako će doći neko sposobniji, eto vi predložite ko bi to mogao biti?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 13:21

Ja se nadam da ce raditi dobro i dovesti neke ljude, ipak nikom ne odgovara ovo sto je se Azmir naostrio sa Slogom, nece valjda dopustiti da Sloga postane jaca od Slobode.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 13:23

tuzlak1987 je napisao/la:Ja se nadam da ce raditi dobro i dovesti neke ljude, ipak nikom ne odgovara ovo sto je se Azmir naostrio sa Slogom, nece valjda dopustiti da Sloga postane jaca od Slobode.
pa sta ima veze, to je tuzlanski klub, podrzimo ga :kafa:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 21 maj 2017, 13:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:imali smo i to, pa ostadosmo u istom kur.cu , sa jos 3 miliona dodatnog duga.
Meni ovo kod vas nikako nije jasno.
Koliko smo imali duga prije Azmira, a koliko poslije Azmira?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2017, 13:51

zlatnakoka je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:imali smo i to, pa ostadosmo u istom kur.cu , sa jos 3 miliona dodatnog duga.
Meni ovo kod vas nikako nije jasno.
Koliko smo imali duga prije Azmira, a koliko poslije Azmira?
pa sigurno nekoliko miliona manje. Jer nije potrosio sva 3 miliona na servisiranje dugova prema bivsim igracima i dobavljacima.A svaka pozajmica je obaveza kluba, po knjigovodstvu to je dug.
nama treba neko ko ce DAVATI i ULAGATI pare, a ne pozajmice.
kako ne razumijete, dzaba tebi da izmiris svaku marku duga svim igracima , dobavljacima i drzavi, ako si to uradio preko pozajmica ti si zavrsio godinu sa gubitkom u visini tih pozajmica. Danas- Sutra ce se FFP poostriti do te mjere da neces moci igrati u evropi ako si ti na na 3 miliona maraka budzeta, zavrsio godinu u minusu od 1.5 milion (koliko bi "dao" Azmir ili bilo koji drugi predsjednik). Minus ti 50% budzeta, druze nema te nigdje.
Ili kako izvesti tu famoznu privatizaciju Slobode, sto svi prizeljkujemo. Kome i kako prodati klub koji u zadnjih 3-4 godine ima 5-6 miliona maraka minusa u knjigama, plus poresko opterecenje od jos 2-3 miliona, plus dug prema bivsim predsjednicima od jos 4-5 miliona ?

ti kad kupujes bilo koju firmu, a svaki investitor klub posmatra kao firmu ides na finansijske izvjstaje i pokazatelje. Otvoris pokazatelje Slobode i brze-bolje zatvoris dok nisi umro.

Da bi mogao prodati Slobodu dugorocno , moras pokazati da si stabilan. Pa makar to bilo i sa nekim skromnim budzetom al da skines porezni dug, da nemas novih pozajmica, da nemas novih zaduzenja. To je jedini nacin do privatizacije kluba. Osim ako je ne kupe Azmir ili Salih Sabovic, jer oni umjesto 10 moraju u startu uloziti 7 odnosno 8,5 miliona jer mogu otpisati svoja potrazivanja.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 maj 2017, 14:08

Sasvim je izvjesno(99%) da za 10 dana ostajemo bez predsjednika i UO,dakle na kraju sezone i to je ok.
S obzirom da je to on najavio na vrijeme i da se poklpilo prije 5 dana da ne idemo u EL treba na vrijeme traziti novog predsjednika i UO. Ne treba cekati od skupstine ii gradske uprave da nekoga daju. Evo dajte vi ovdje prijedloge i kontaktirajte ljude koji bi trebali u buducnosti voditi ka boljem sutra nas klub
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 21 maj 2017, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 14:10

evo, prvi cu ja predloziti: Azmir Husic
:urnebes: :urnebes:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 maj 2017, 14:14

Chinaglia je napisao/la:evo, prvi cu ja predloziti: Azmir Husic
:urnebes: :urnebes:
Ja sam ZA. Odmah ga kontaktiraj i postavi uvjete
1 Ulaganje nista pozajmica
2 borba za prva dva mjesta
3 osvajanje trofeja pa barem kup
4 transparentnost poslovanja
5 Op prikljuciti FK
6 Servisiranje dugova po reprogramu da nebi licenca dosla u pitanje

Samo je bitno da prelazni rok ne prodje u vakuumu bez ikoga
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 14:23

mene to ne zanima, vec iskljucivo fasada :kafa:
#mosafasada

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2017, 14:24

konacno konkretan prijedlog. Ako hocemo smjene, hajmo traziti investitore kao sto su navijaci Sarajeva uradili. A ne porusit sve pa cemo plakat nekom da nas spasava. Konkretni prijedlozi investitora, koji mogu garantovati zavrsetak na 4.mjestu i iznad toga, koji nece povecavati dug pozajmicama, koji ce servisirati reprogram i ostala dugovanja, te raditi konacno na ustroju kluba kako bi trebalo da bude.

Ne treba od Azmira (niti od bilo kojeg predsjednika) traziti da nam pravda gdje je potrosio svoje pare koje dadne. Njegove su i nek radi s njima sta hoce. Ali moraju se pravdati opstinske pare(jbg to i faraon trazi) i moraju se pravdati svaka marka pozajmice eventualne(cisto da se vidi da li je to osnovana pozajmica). Nas kao navijace treba samo da zanima gdje idu nase pare (budzet grada) , te da nas zanima da li se sevisira reprogram i ostala potrazivanja po tuzbama . sve to sad imamo i uz to imamo 5.mjesto na tabeli.

Znaci sad nam treba samo predsjednik koji ce DATI, ne pozajmiti, vise para da bi zavrsili na boljoj poziciji od 5., i koji je mozda u stanju jos bolje graditi strukture kluba.

valjda i mi kakvog kineza nadjemo-

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 maj 2017, 14:35

Po meni treba odaslati upite na vise adresa pa izmedju ostalog i vlasnicima Rijeke Osijeka Olimpije,bivsem vlasniku Olimpije Rastoderu,bivsem predsjedniku Husicu,nekim XY ulagacima iz inostranstva, Arapskim investitorima,svim jakim firmama sa milionskom dobiti u BiH i vani,dijaspori koja zeli zadrzati nit domoljublja i konkretno razvijati nesto i nekoga u rodnoj zemlji itd.....
Nemoj da kao Sloboda 72 freneticno izglasamo nekog Davuda jer nece niko drugi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.