Nosioci igre nam Zeba, Bekric, Kerla, Stanic, Bogicevic... Sta je ovo? Jel 2017. ili 2008.?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Finansije me ne brinu previše, prodaće se neki igrači, treba proći bar jedno pretkolo LE, to znači još milion KM, tako da sigurno da možemo izaći na tri miliona KM prihoda ovo ljeto. To je sasvim dovoljno para za reset.jestamaji je napisao/la:sad ovo ljeto treba napraviti optimalne finansijske i kadrovske poteze i samo naprijed
Zato je bitna stabilnost. Krenemo li ponovo sa nekim promjenama, rokadama, slusacemo istu pricu kao i zadnje dvije godine: sezona nam propada zbog prvih 5-6 kola.Virtu4l je napisao/la:Finansije me ne brinu previše, prodaće se neki igrači, treba proći bar jedno pretkolo LE, to znači još milion KM, tako da sigurno da možemo izaći na tri miliona KM prihoda ovo ljeto. To je sasvim dovoljno para za reset.jestamaji je napisao/la:sad ovo ljeto treba napraviti optimalne finansijske i kadrovske poteze i samo naprijed
Kakav reset Virtu, o čemu ti jarane?Virtu4l je napisao/la:Finansije me ne brinu previše, prodaće se neki igrači, treba proći bar jedno pretkolo LE, to znači još milion KM, tako da sigurno da možemo izaći na tri miliona KM prihoda ovo ljeto. To je sasvim dovoljno para za reset.jestamaji je napisao/la:sad ovo ljeto treba napraviti optimalne finansijske i kadrovske poteze i samo naprijed
Standardni reset kao i uvijek kad je ljetna pauza. Otići će 5-6 igrača, dovešćemo bar toliko i idemo u Evropu pa u novu sezonu.Neandertalac je napisao/la:Kakav reset Virtu, o čemu ti jarane?
s parama ili bez, nama slijedi reset u igrackom kadru. ne sto to zelimo, nego sto moramo.Neandertalac je napisao/la:Kakav reset Virtu, o čemu ti jarane?Virtu4l je napisao/la:Finansije me ne brinu previše, prodaće se neki igrači, treba proći bar jedno pretkolo LE, to znači još milion KM, tako da sigurno da možemo izaći na tri miliona KM prihoda ovo ljeto. To je sasvim dovoljno para za reset.jestamaji je napisao/la:sad ovo ljeto treba napraviti optimalne finansijske i kadrovske poteze i samo naprijed
To će nam mnogo zavisiti od Evrope, ako prođemo prvo pretkolo, ponovo ćemo paralelno igrati Evropu i PL.SlevinKelevra je napisao/la:sezona nam propada zbog prvih 5-6 kola.Valjda smo naucili...
20 in and out. Citiraj me. Još jedna posljedica "ustaljenih procedura" i amatera u sportskom segmentu.Virtu4l je napisao/la:Standardni reset kao i uvijek kad je ljetna pauza. Otići će 5-6 igrača, dovešćemo bar toliko i idemo u Evropu pa u novu sezonu.Neandertalac je napisao/la:Kakav reset Virtu, o čemu ti jarane?
Potpis, osim toga treba naglasiti da nikada ni jednoj Željinoj ekipi nije bila veća podrška od strane navijača, dominacija koja će se dugo pamtiti.jestamaji je napisao/la:ono što najviše boli je da odavno nije bilo lakše uzeti titulu, svi ostali su nam je dali na tanjiru a mi smo to prokockali
Odlicno receno. Mi cemo se po vec vidjenom uhvatiti penala u Bijeljini kako bismo se oprali svega loseg uradjenog u sportskom dijelu. Hoce li neko analizirati na sta smo potrosili milione i sta smo dobili za uzvrat. Ko je od Zelje napravio klub bez sistema, postoje li juniori na koje mozemo racunati ili smo i to unistili. Titula bi pokrila sve aljkavosti, ali bez nje smo ostali i vec u ponedjeljak naredni se treba izvrsiti cjelokupna analiza. Kad se to uradi krivcima pokazati izlazna vrata.narodniheroj je napisao/la:Potpis, osim toga treba naglasiti da nikada ni jednoj Željinoj ekipi nije bila veća podrška od strane navijača, dominacija koja će se dugo pamtiti.jestamaji je napisao/la:ono što najviše boli je da odavno nije bilo lakše uzeti titulu, svi ostali su nam je dali na tanjiru a mi smo to prokockali
Nakon šokantnog dana i neprospavane noći utisci se polako sliježu, gdje smo to pogriješili, ko je kriv, šta se desilo ? Ja sam pisao o nepostojanju sistema i lutanju u krug još zimus usred euforije navijača na pomenjinje imena poput Zakarića, Crnova, Kerle, Stojanovića i inih drugih poluigrača. Međutim nisu ti igrači samo došli u Želju neko ih je morao dovesti. I taj nesretnik koji ih je dovodio je po ustaljenim procedurama morao imati amin nekoga starijeg po hijerarhiji. Dođosmo do glave, ako nas nakon ovog fijaska uspredimo sa ribom, znamo da riba smrdi od glave. OVO JE KLJUČ ŽELJINOG problema.
Željo ima kompletnu infrastruktutu u stadionskim, ljudskim i stručnim kapacitetima da radi po uslovno rečeno modernom sportskom konceptu, ali na žalost to ne radimo. Nama se u dovođenje igrača mješaju i kvartaju nestručni i za te poslove nekvalifikovani ljudi. Ti isti nestručni ljudi bi trebalo da određuju sportske ciljeve , da donose razvojne strategije kluba gdje na vrhu prioriteta treba da budu sportski rezultati. Te razvojne strategije bi trebale podrazumjevati sve uključujući istoriju kluba, razvoj mladih fudbalera, zaštitu domaćeg igračkog igračkog kadra, zaštitu kluba u cjelini od razno-raznih mešetara koji kao lešinari oblijeću oko Grbavice itd itd.
Ne možeš mjesecima glumiti kabadahiju i bacati raji ublehe tipa ivan je ljudina dbio najveću ponudu u istoriji lige, ili malog Osmankovića jedan dan proglasiti nesposobnim da iznese pripreme a sutra dan ga dovesti u Antaliju. Ne možeš na polusezoni OTJERATI jednog Križmana sa izgovorom kako je deblji 2 kg od dozvoljenog a na njegovo mjesto dovesti raspalog Zakarića koji je stiga sa desetak kila viška. Ne možeš tako, kad tako ideš u silu boga, bog ti to vrati kad te najviše zaboli.
VTŽ, i ne postoji niko na svjetu koga treba staviti iznad Želje, svi su oni prolazni a Željo je vječan.
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, ZeljeznicarUberAlles i 34 gosta.