FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam ni sumnjao, niste vi navijaci Slobode 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
u pravu si, moja greška, umor radi svojeHElo je napisao/la:Kako nisu dali na Tusnju bilo 2-1 Vidovic dao golSlobodaTuzla1919 je napisao/la:u Mostar otić i zapeti protiv Zrinjskog iako nećemo uzeti ni bod ali eto, Željo ionako neće dobiti Radnika, pali su oni sad' psihički maximalno a utakmice će se igrati u isto vrijeme![]()
@tuzla075 Metalleghe nam nikada nije zabilo gol, tako da si vjerovatno mislio na nekog napadača iz drugog kluba
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bila je ona prica Salihovic doveden da popuni broj, mozda dobije koju minutu. 
pa i igrao je samo kada je morao, kada je on igrao, a da su Hare i Skaha bili spremnituzlak1987 je napisao/la:Bila je ona prica Salihovic doveden da popuni broj, mozda dobije koju minutu. :urnebes:
Kole cigan nas je izradio, Sale bi bio cetvrti stoper i ne bi vidio terena, osim sa klupe za rezervne igrace
cak je pitanje dal bi igrao i prije Merzica, da je ovaj bio spreman
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odigrao 7 citavih, pa to je za igraca njegovog kvaliteta kao ispuni mi zelju. To nije opravdanje, neozbiljno je uci u nastavak sezone sa 3 stopera i 1 napadacem.Chinaglia je napisao/la:pa i igrao je samo kada je morao, kada je on igrao, a da su Hare i Skaha bili spremnituzlak1987 je napisao/la:Bila je ona prica Salihovic doveden da popuni broj, mozda dobije koju minutu.
Kole cigan nas je izradio, Sale bi bio cetvrti stoper i ne bi vidio terena, osim sa klupe za rezervne igrace
Jahic odigrao dvije citave i u trecoj koju je poceo se povrijedi. Da se nije povrijedio odigrao bi 10ak citavih sigurno.
pa da je Jaha vise igrao, bilo bi i vise bodova
prosta matematicka racunica, iako sam pao na popravnom iz matematike
mrzio sam taj predmet i nastavnicu, kada je pismeni, odmah predam i isfuram se, al dobra picka jbg
mrzio sam taj predmet i nastavnicu, kada je pismeni, odmah predam i isfuram se, al dobra picka jbg
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 21 maj 2017, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
znam momka s kojim je on igrao na terminu, kaze da je znao nekad dati par golovaChinaglia je napisao/la:dali bismo mu sansu da se pokaze, kao i Senci sto smopinoglavi je napisao/la:Prodoran, brz i ima potencijalatuzlak1987 je napisao/la:Kakva bi bila vasa reakcija da za Slobodu potpise predsjednikov sin? Bas me interesuje, da li bi vam to bila sprdacina sa Slobodom ili bi se to opravdalo.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zadnji put kada su Salihovic i Jahic vise igrali smo ispali iz lige, tako da sigurno ne vazi ta racunica jer bi ostali da je bilo bodovaChinaglia je napisao/la:pa da je Jaha vise igrao, bilo bi i vise bodova
samo za mega Misketa od naseg Sence :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
znaci ima potencijala :kafa:pinoglavi je napisao/la:znam momka s kojim je on igrao na terminu, kaze da je znao nekad dati par golova
Da nam nadje Tandira. Mojne ublehetuzlak1987 je napisao/la:Najnormalniji nacin za dovodjenje pojacanja je da kazes Jagodicu da sastavi listu jer zna dobar broj igraca domacih i onda sa te liste mu dovodis igrace koje ce znati iskoristiti. U slucaju da zakazu na terenu onda znas ko je kriv.
Najgori je nacin da te zovu na telefon i govore evo imam ovog, evo imam onog.
Niko, niko, samo Sloboda
DANAS ,NEDJELJA 21. MAJ 2017. JE "DAN RUPE".

21.12.2015 god. POČETAK RADOVA NA NOVOJ, ISTOČNOJ TRIBINI STADIONA TUŠANJ

21.12.2015 god. POČETAK RADOVA NA NOVOJ, ISTOČNOJ TRIBINI STADIONA TUŠANJ
Ja volim FK Tuzla City
Fakat mislel ovi izac iz rupe
Ako se daju pare građana (poreskih obveznika),i ako je iskrena namjera da se zida Klub,onda je Mujkanović nepotreban ,i djeluje jadno i smiješno da takav bude na čelu FK Sloboda Tuzla.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:al' ljudi hajmo reći da Senad i ostatak UO se povuče, ko će bolan onda doći?
Zašto ne spominju Rizaha Meškovića? Dakle ,osobu koja objedinjuje sve što je preduslov da bi bio na čelu Slobode.Ne može ,boji se faraon -patuljak velikog "Mačka".(Meškovića smo zvali "mačak").
http://dalmatinskiportal.hr/sport/mesko ... drzave/186
RIZAH MEŠKOVIĆ

JUGOSLAVIJA, SA DESNA: MEŠKOVIĆ, BAJEVIĆ,BOŠKOVIĆ, KRIVOKUĆA.
Belo Horizonte (Brazil), 29.06.1972. Stadion Atletiko Mineiro.
Prijateljska utakmica.
Sudija: Angel Norberto Coarezza (Arg).

JUGOSLAVIJA - ŠKOTSKA 2-2 (0-1)
Strijelci: 0-1 (40') Lou Macari,1-1 (60') Dušan Bajević, 1-2 (63') Lou Macari,2-2 (86') Jure Jerković.
..............................................................................................
.Sloboda osvajač Kupa prvoligaša Jugoslavije 1971.

. KAPITEN RIZAH MEŠKOVIĆ VISOKO JE PODIGAO OSVOJENI TROFEJ .

.......................................................................................................

Rizah Mešković sa Kraljem Saudi- Arabije, Selmanom bin abdul Azizom ali Saudom.(tadašnjim Guvernerom pokrajine Rijad).
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 21 maj 2017, 09:59, ukupno mijenjano 9 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Pojedinci napuštaju NFSBiH? Hasanbegović i Pilav stavili mandate na raspolaganje Piše: E. Škorić 20.05.2017, 21:58
Nekoliko članova Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine neyvani;no stavilo je mandate na raspolaganje. Turbulentna sezona u Premijer ligi BiH privodi se kraju, a nakon što je danas Zrinjski iz sumnjivog penala slavio u Bijeljini protiv Radnika, došao je na korak od titule. Večeras je procurila informacija da su trojica članova Nogometnog saveza BiH podnijeli ostavke. Učestali pristici natjerali su pojedince iz NFSBiH da donesu neke bitne odluke. Predsjednik Komisije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović svoj je mandat stavio na raspolaganje Izvršnom odboru, nezvanično saznaje SportSport.ba. Isto je navodno napravio i Elmir Pilav, direktor Sektora za sport, a o njihovim mandatima raspravljat će se na narednoj sjednici Izvršnog odbora nezvanično saznajemo.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hasanbeg ... nje/237720
...........................................................................................................................................................
21:38 / 20.05.17
Faktor saznaje: Pljušte ostavke u Savezu, odlaze Begić, Hasanbegović i Pilav
Autor: Samir Šišić
Premijer liga BiH od danas ima novog lidera.
Begič: Ostavka iz moralnih razloga Begič: Ostavka iz moralnih razloga
Čelnu poziciju na tabeli preuzeo je Zrinjski, koji je pobijedio Radnik sa 2:1, zahvaljujući pogotku iz sumnjivog penala u posljednjim trenucima utakmice. To je bila kap koja je prelila čašu, barem u Nogometnom savezu BiH.
Faktor saznaje da su ostavke podnijeli predsjednik N/FSBiH Dino Begić i predsjednik Komisije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović, te Direktor takmičenja Elmir Pilav.
Begić je o ostavci obavijestio članove Izvršnog odbora saveza. Nezvanično saznajemo da su Begić, Hasanbegović i Pilav podnijeli ostavke iz moralnih razloga.
..........................................................................................................................................................
NE ZNAM JE LI OVO KO BAJAGI ILI JE STVARNO PUKLA "SARAJ-ŠKUTOR KOALICIJA"
Nekoliko članova Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine neyvani;no stavilo je mandate na raspolaganje. Turbulentna sezona u Premijer ligi BiH privodi se kraju, a nakon što je danas Zrinjski iz sumnjivog penala slavio u Bijeljini protiv Radnika, došao je na korak od titule. Večeras je procurila informacija da su trojica članova Nogometnog saveza BiH podnijeli ostavke. Učestali pristici natjerali su pojedince iz NFSBiH da donesu neke bitne odluke. Predsjednik Komisije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović svoj je mandat stavio na raspolaganje Izvršnom odboru, nezvanično saznaje SportSport.ba. Isto je navodno napravio i Elmir Pilav, direktor Sektora za sport, a o njihovim mandatima raspravljat će se na narednoj sjednici Izvršnog odbora nezvanično saznajemo.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hasanbeg ... nje/237720
...........................................................................................................................................................
21:38 / 20.05.17
Faktor saznaje: Pljušte ostavke u Savezu, odlaze Begić, Hasanbegović i Pilav
Autor: Samir Šišić
Premijer liga BiH od danas ima novog lidera.
Begič: Ostavka iz moralnih razloga Begič: Ostavka iz moralnih razloga
Čelnu poziciju na tabeli preuzeo je Zrinjski, koji je pobijedio Radnik sa 2:1, zahvaljujući pogotku iz sumnjivog penala u posljednjim trenucima utakmice. To je bila kap koja je prelila čašu, barem u Nogometnom savezu BiH.
Faktor saznaje da su ostavke podnijeli predsjednik N/FSBiH Dino Begić i predsjednik Komisije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović, te Direktor takmičenja Elmir Pilav.
Begić je o ostavci obavijestio članove Izvršnog odbora saveza. Nezvanično saznajemo da su Begić, Hasanbegović i Pilav podnijeli ostavke iz moralnih razloga.
..........................................................................................................................................................
NE ZNAM JE LI OVO KO BAJAGI ILI JE STVARNO PUKLA "SARAJ-ŠKUTOR KOALICIJA"
Ja volim FK Tuzla City
Rade Paprica 9 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:samo za mega Misketa od naseg Sence![]()
![]()
![]()
![]()
Da vam tri miliona damo, ne biste mogli uzeti bod u Mostaru, tako da džabe prosite.
Da nam date 10 mil ne bi uzeli jer je veći čejf gledat vas kako patite,jer nema brata dok ga ne rodi majka,to u Trebinju zna kuća svaka!!!
DRŽAVA TUZLA!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tako i jeste. Doveden je kao cetvrti stoper. Mehmedagic, Merzic, Skahic pa Salihovic.tuzlak1987 je napisao/la:Bila je ona prica Salihovic doveden da popuni broj, mozda dobije koju minutu.
Medjutim kombinacijama povreda , uvreda, suspenzija, lose forme zaigrali su neki igraci koji nisu bili predvidjeni da igraju.
Mnogi su od sve svoje zelje i volje da Sloboda izgubi neku utakmicu, iz zelje da pljuju ovog ili onog, cesto previdjeli situaciju da smo mi posebno pocetkom proljetnog dijela, i pocetkom lige za prvaka znali igrati utakmice bez 5, 6 pa i 7 standardnih prvotimaca.
Mnoge nevolje i baksuzluk sa igracima nas udarise ove godine kao sto dugo nisu. Ordagic nam je jedno znacajno vrijeme bio povrijedjen, Lazevski, Subica smo bili otpisali. Merzic nije igrao nikako. Efendica su pogodili njegovi problemi. Hari je cesto igrao rovit. Stjepanovic je bio povrijedjen. Veselinovic nije odigrao nista. A to su sve bili igraci koji su trebali da nose nasu igru.
Salihovic je tu uskocio sigurno neplanski, jer ne planiras ti da ti 4. stoper igra ovoliko. Ali tu su krivi povreda Merzica i kriv je Skahic sam sebi, koji ako ovako nastavi da igra ne treba nam. Covjek je sebi dopustio da ga Salihovic izbaci iz ekipe u momentu kad je trebao najvise da se dokaze, pa mozda i proda i vani. On treba da se zapita neke stvari.
Jaha je igrao kada su povrijedjeni bili Stjepanovic i Merzic, rovit Ordagic. Morao je opet igrati neko od iskusnijih u tom veznom redu. Ovoliko belaja sa povredama nikad nismo imali i mislim da smo rekorderi u PL kada bi se sabrali izostanci igraca. I na tom polju treba nesto uraditi.
golman, Efendic, Lazevski, Mehmedagic,Merzic, Stjepanovic, Ordagic, Subic, Zec, Veselinovic, napadac ili Skahic-zavisno od postavke. To je trebala da bude ekipa, na papiru vrhunska za nasu PL, i u tom sastavu tesko iko da nas moze dobiti. Ali niti jednom nismo igrali u tom projektovanom najjacem sastavu. Slozio bih se jedino za tog napadaca. Morala se dovesti alternativa. Mislim jedan je i trebao da dodje, ali na kraju je izabrao drugi klub je je mislio da je kod nas rasulo (sto li boze
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ciro Immobile za siromasne :kafa:
- zlatnakoka
- Kontakt:

Džaba suspendovaše tolike sudije, kad im ovaj od juče nije uspio pomoći.
Mislio sam pregaziće ligu, a oni bili jedan od lakših protivnika svima (igrom, spremom i taktikom).
Kad tačno počinje prelazni rok?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Senade Mujkanovicu da li ces podnijeti ostavku zbog neizborene Evrope il' ostaješ do stote godisnjice u titule
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Google [Bot] i 4 gosta.