Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2017, 00:56
danas su igraci pljunuli na sve sto su radili ove polusezone.
Cetvrto mjesto bi bilo odlican uspjeh obzirom na sve sta nam se izdesavalo oko kluba. Da nam je neko rekao u septembru, u jeku svih onih sranja da cemo na kraju godine zavrsiti kao 4., rekli bi mu da je lud.
Nazalost igraci danas sami sebe pokopaju i prirede ovo sto su priredili.
Sve ja mogu razumiti, kvalitet mozda nemas itd, al da nemas **** MOTIV. To ne mogu razumiti, da igraci koji u prosjeku imaju 22-23 godine izgube na domacem terenu od vise motivisanog protivnika-to ne mogu shvatiti. Da neko dodje na Tusanj i grize vise od njih. Pa bolan do jucer niko nije znao da postojite, sad vam se pruzila prilika da igrate u SLOBODI, Slobodi bolan i citava drzava zna za vas. Oni umjesto da jedu teren, vucaraju se. Nikad tu nece bit ni insana, ni igraca.
Plate imaju, sigurno imaju i vece nego ovi u Krupi, Radniku itd-da ne govorim o ostalim timovima. Gdje je onda voljni momenat, treba tu platu zaraditi.
eh sad da uputim i ja koju kritiku na tekucu upravu, poslije ovog vremena. Nama jednostavno treba pravi skauting, pravi lovci na igrace, pravi sportski direktor. Nama to vec nedostaje godinama, nismo to imali ni kod Azmira. On se vodio onom kad ne znas sta je dobro-kupi ono sto je najskuplje. Medjutim, sad kad nemas para za to najskuplje, iako ni ono nam nista posebno nije donijelo, sad moras kopati talenotovane potencijale. Eh tu nam treba citav jedan sistem u timu koji ce iskopati Vukotica, Redzica, Besirevica, Obradovica, Serbecica, Kobiljara, Lelica, Livancica, Radeljica, Petraka itd itd. To su igraci za koje imas para, koji su imali ili i sad imaju manje plate, mnogo manje nego sto ti isplacujes nasim "zvijezdama".
Dakle nije sve ni do para, i ovo sto imamo nije uopste malo ako se pravilno koristi.
Eh sad je tu problem prvo nedostatak strucnih ljudi da otkrije u prepoznaju te igrace, zatim nedostatak pravih iskrenih legendi i prijatelja kluba koji ce preporuciti nekog momka Slobodi cisto zbog Slobode,a ne da sebe ugrade. medjutim, takve smo mi ili davno otjerali od kluba i ogadili im Slobodu,ili ih ne uvazavamo ni 1% zbog sitnih licnih interesa i interesa menadzera.
Ako nam takvi budu dovodili igrace slijedece sezone, bice ogromnog belaja osim ako nam se **** ne posreci kao recimo sa Saricem, Iveticem i Mehmedagicem.
I tu opet ponavljam nije razlog novac. Mi smo napravili neku pricu kao da smo jadna majko sirotinja koja marke nema, a ustvari nase plate su sigurno u top 5 u ligi.
Sa ovim uslovima koje imamo, moramo imati kvalitetnije igrace.
Garantujem vam da bi oni stari Slobodini igraci tipa Bajre, Kuduza, Soka, Muslimovica, Stane, Jasarevica, Mesanovica jednog i drugog, Buce, Tareta itd itd NAOSVAJALI SE TROFEJA da su imali i priblizne uslove kakve ovi sad manekeni imaju, a da ne spominje kakve su imali kod Azmira.
ps Split je ispao iz lige tog Vidovica treba dovesti. Vrhunski vezni igrac hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!