FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 00:24

Sariel je napisao/la:znaci mejdan dupke pun?idi ba iti vise sa tim svojim izvalama
Kakve izjave Sariele sta me napadas bez potrebe vise koji vrag. Mejdan ove sezone i pored slabe Slobode ima u Jugoslaviji cetvrtu-petu posjetu. Bolju posjetu imaju samo Partizan, Zvezda i Zadar, a oni igraju ABA ligu, a Sloboda sa slabijim ekipama Bosansku.

Isto tako nije isto termin u 2-3-4 koji igramo citavu sezonu u fudbalu i termin u kosarci 19-19:30. To je daleko bolji termin i trebaju se srediti reflektori jer nocni termin povecava posjetu. Uz to vecina u tom terminu nije kuci, 7 je izlazni termin i ljudi odu prije grada na utakmicu.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 maj 2017, 00:30

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:znaci mejdan dupke pun?idi ba iti vise sa tim svojim izvalama
Kakve izjave Sariele sta me napadas bez potrebe vise koji vrag. Mejdan ove sezone i pored slabe Slobode ima u Jugoslaviji cetvrtu-petu posjetu. Bolju posjetu imaju samo Partizan, Zvezda i Zadar, a oni igraju ABA ligu, a Sloboda sa slabijim ekipama Bosansku.

Isto tako nije isto termin u 2-3-4 koji igramo citavu sezonu u fudbalu i termin u kosarci 19-19:30. To je daleko bolji termin i trebaju se srediti reflektori jer nocni termin povecava posjetu. Uz to vecina u tom terminu nije kuci, 7 je izlazni termin i ljudi odu prije grada na utakmicu.
zato sto si po sopstvenoj izjavi latentni pitar,a ovde kudis...
tusanj i pored svega ima trecu posjetu u premier ligZi..sta cemo sad? nastavit srat???

kolka je ono prosjecna posjeta u mejdanu? :urnebes: i prati se taj vjestacki klub,a ovde se sere o slobofi ko dto rekoh sramno...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 00:34

Tusanj ove sezone ima manju posjetu od kosarke u prosjeku, pogotovo u zadnje vrijeme. A fudbal u BIH kao sport privlaci vise ljudi i ima vise kvalitetnijih ekipa nego kosarkaska liga.

I to cisto jer je dobar termin i fina porodicna atmosfera, a ne zbog kvaliteta kosarke jer je kvalitet nizak.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 maj 2017, 00:38

tuzlak1987 je napisao/la:Tusanj ove sezone ima manju posjetu od kosarke u prosjeku, pogotovo u zadnje vrijeme. A fudbal u BIH kao sport privlaci vise ljudi i ima vise kvalitetnijih ekipa nego kosarkaska liga.

I to cisto jer je dobar termin i fina porodicna atmosfera, a ne zbog kvaliteta kosarke jer je kvalitet nizak.
ja ti fino kazem treca posjeta u drzavi...
koliko ljudi ode u mejdan? nislim ne nznam i ne intreresuje me cisto da istjeramo cada do duvara...
suplja ko po obicaju,,pun si suplje tuzlak.forma bez sadrzaja..mada ti je negdjei forma kriticna tipa se je ... :beba:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 21 maj 2017, 00:41

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:u Mostar otić i zapeti protiv Zrinjskog iako nećemo uzeti ni bod ali eto, Željo ionako neće dobiti Radnika, pali su oni sad' psihički maximalno a utakmice će se igrati u isto vrijeme :kafa:

@tuzla075 Metalleghe nam nikada nije zabilo gol, tako da si vjerovatno mislio na nekog napadača iz drugog kluba :mrgreen:
Kako nisu dali na Tusnju bilo 2-1 Vidovic dao gol

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 00:44

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Tusanj ove sezone ima manju posjetu od kosarke u prosjeku, pogotovo u zadnje vrijeme. A fudbal u BIH kao sport privlaci vise ljudi i ima vise kvalitetnijih ekipa nego kosarkaska liga.

ja ti fino kazem treca posjeta u drzavi...
koliko ljudi ode u mejdan? nislim ne nznam i ne intreresuje me cisto da istjeramo cada do duvara...
suplja ko po obicaju,,pun si suplje tuzlak.forma bez sadrzaja..mada ti je negdjei forma kriticna tipa se je ... :beba:
2500 hiljade u Mejdanu , 2200 na Tusnju ...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 maj 2017, 00:54

svaku jeli??
pa st onda ovde seres o ofk??? :lol: :lol: odluci se ebem te jel valja il ne valja reset???

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2017, 00:56

danas su igraci pljunuli na sve sto su radili ove polusezone.
Cetvrto mjesto bi bilo odlican uspjeh obzirom na sve sta nam se izdesavalo oko kluba. Da nam je neko rekao u septembru, u jeku svih onih sranja da cemo na kraju godine zavrsiti kao 4., rekli bi mu da je lud.
Nazalost igraci danas sami sebe pokopaju i prirede ovo sto su priredili.

Sve ja mogu razumiti, kvalitet mozda nemas itd, al da nemas **** MOTIV. To ne mogu razumiti, da igraci koji u prosjeku imaju 22-23 godine izgube na domacem terenu od vise motivisanog protivnika-to ne mogu shvatiti. Da neko dodje na Tusanj i grize vise od njih. Pa bolan do jucer niko nije znao da postojite, sad vam se pruzila prilika da igrate u SLOBODI, Slobodi bolan i citava drzava zna za vas. Oni umjesto da jedu teren, vucaraju se. Nikad tu nece bit ni insana, ni igraca.
Plate imaju, sigurno imaju i vece nego ovi u Krupi, Radniku itd-da ne govorim o ostalim timovima. Gdje je onda voljni momenat, treba tu platu zaraditi.

eh sad da uputim i ja koju kritiku na tekucu upravu, poslije ovog vremena. Nama jednostavno treba pravi skauting, pravi lovci na igrace, pravi sportski direktor. Nama to vec nedostaje godinama, nismo to imali ni kod Azmira. On se vodio onom kad ne znas sta je dobro-kupi ono sto je najskuplje. Medjutim, sad kad nemas para za to najskuplje, iako ni ono nam nista posebno nije donijelo, sad moras kopati talenotovane potencijale. Eh tu nam treba citav jedan sistem u timu koji ce iskopati Vukotica, Redzica, Besirevica, Obradovica, Serbecica, Kobiljara, Lelica, Livancica, Radeljica, Petraka itd itd. To su igraci za koje imas para, koji su imali ili i sad imaju manje plate, mnogo manje nego sto ti isplacujes nasim "zvijezdama".
Dakle nije sve ni do para, i ovo sto imamo nije uopste malo ako se pravilno koristi.
Eh sad je tu problem prvo nedostatak strucnih ljudi da otkrije u prepoznaju te igrace, zatim nedostatak pravih iskrenih legendi i prijatelja kluba koji ce preporuciti nekog momka Slobodi cisto zbog Slobode,a ne da sebe ugrade. medjutim, takve smo mi ili davno otjerali od kluba i ogadili im Slobodu,ili ih ne uvazavamo ni 1% zbog sitnih licnih interesa i interesa menadzera.
Ako nam takvi budu dovodili igrace slijedece sezone, bice ogromnog belaja osim ako nam se **** ne posreci kao recimo sa Saricem, Iveticem i Mehmedagicem.
I tu opet ponavljam nije razlog novac. Mi smo napravili neku pricu kao da smo jadna majko sirotinja koja marke nema, a ustvari nase plate su sigurno u top 5 u ligi.
Sa ovim uslovima koje imamo, moramo imati kvalitetnije igrace.
Garantujem vam da bi oni stari Slobodini igraci tipa Bajre, Kuduza, Soka, Muslimovica, Stane, Jasarevica, Mesanovica jednog i drugog, Buce, Tareta itd itd NAOSVAJALI SE TROFEJA da su imali i priblizne uslove kakve ovi sad manekeni imaju, a da ne spominje kakve su imali kod Azmira.

ps Split je ispao iz lige tog Vidovica treba dovesti. Vrhunski vezni igrac hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2017, 01:04

Slazem se ultras i vec sam to pisao, jbg neki misle da ne mozes biti ozbiljan klub ako ne trosis milione na igrace godisnje
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 01:08

Sariel je napisao/la:svaku jeli??
pa st onda ovde seres o ofk??? :lol: :lol: odluci se ebem te jel valja il ne valja reset???
Ne pratim ja OKK, vec pricam sta treba Tusnju da pocnu ljudi redovno dolaziti..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 01:09

jbg na stranu sve, al da smo poveli 1-0, vjerovatno bismo i dobili ovo

golman izvuce strasan sut Hairlahovica, precka nakon kornera, Ordagic profula zicer, to nas je kostalo, onda greska mladog Azira, brzo zatim nam slozise i drugi gol i zdravo djaci

al jbg, Azir se mora istrpit, mlad je golman, ovo mu je tek tek treci mec koji brani u seniorima, a u sve tri meca je imao odlicnih odbrana i pokazao je o kakvom se potencijalu radi, napravit ce bolju karijeru od uslje Pirica, samo ako bude imao nekoga da ga pogura vani, ali ne wannabe menadzeri tipa Husaric

treba napravit finu selekciju igraca na ljeto, ima tu igraca kojima se treba zahvalit, sto zbog godina, sto zbog toga jer nije to to, a treba i pazljivo dovest odredjeni broj igraca, ne samo da bi se dovelo, nego pametno probrati
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 21 maj 2017, 01:11

ponovo nastupa meč : sariel vs tuzlak

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2017, 01:11

Rezultati, dobra igra, marketing za svaku utakmicu, uslovan stadion, nize cijene ulaznica, bolji termini utakmice i grupa u odlicnom stanju treba za posjetu, trenutno nemamo apsolutno nista od navedenog i tu prica zavrsava.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 01:16

RollingPaper je napisao/la:ponovo nastupa meč : sariel vs tuzlak
nije to nikakav mec, ova pickica tuzlak je nedonosce za Sariela
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 01:16

Najnormalniji nacin za dovodjenje pojacanja je da kazes Jagodicu da sastavi listu jer zna dobar broj igraca domacih i onda sa te liste mu dovodis igrace koje ce znati iskoristiti. U slucaju da zakazu na terenu onda znas ko je kriv.

Najgori je nacin da te zovu na telefon i govore evo imam ovog, evo imam onog.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 21 maj 2017, 01:20

U kojem mjesecu pocinje sljedeca sezona?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2017, 01:24

Kakva bi bila vasa reakcija da za Slobodu potpise predsjednikov sin? Bas me interesuje, da li bi vam to bila sprdacina sa Slobodom ili bi se to opravdalo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2017, 01:26

tuzlak1987 je napisao/la:Kakva bi bila vasa reakcija da za Slobodu potpise predsjednikov sin? Bas me interesuje, da li bi vam to bila sprdacina sa Slobodom ili bi se to opravdalo.
Prodoran, brz i ima potencijala

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 01:26

pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kakva bi bila vasa reakcija da za Slobodu potpise predsjednikov sin? Bas me interesuje, da li bi vam to bila sprdacina sa Slobodom ili bi se to opravdalo.
Prodoran, brz i ima potencijala
dali bismo mu sansu da se pokaze, kao i Senci sto smo :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 maj 2017, 01:27

Bolji od Chime Chukwu :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.