Znam sta pisemrasavoje je napisao/la:Imas lose misljenje o meni bez osnove.MortemHz je napisao/la: Isfurat ces me ako te pitam![]()
Nije Anel nesposoban, samo je smotan. Ali bar pogine na terenu svaki put. Treba ga podrzati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam sta pisemrasavoje je napisao/la:Imas lose misljenje o meni bez osnove.MortemHz je napisao/la: Isfurat ces me ako te pitam![]()
Nije Anel nesposoban, samo je smotan. Ali bar pogine na terenu svaki put. Treba ga podrzati.
Evo iz Zvornicke javise da je momak inicijala A.B., glavni osumnjeceni za fudbalski potres.rasavoje je napisao/la:Ko je strijelac?
odo sad ubiti kantardzica..nadam se da neces previse zalitiMortemHz je napisao/la:Danas da mi ubijes clana porodice ne bi bio tuzan
a sta uradi nesretnik?High je napisao/la:Evo i nesretnika:
Ni najmanjeTobeYarabi je napisao/la:odo sad ubiti kantardzica..nadam se da neces previse zalitiMortemHz je napisao/la:Danas da mi ubijes clana porodice ne bi bio tuzan![]()
Bravo!Osttribine je napisao/la:Nakon zubandana nisam mogao sebi doci par dana i nadao sam se da cemo im kad tad vratiti i evo dosao je taj dan, i ako tezina nije bas ista jer mi nismo postali prvaci ali neka smo posteno odigrali za svoj obraz i cejf, a ne kako neki misle za zrinjski.
VOLIMO TE SARAJEVO VEC GODINAMA !!!
S obzirom da nije znao s kim igramo, možda nije ni došaoFrancescoTotti je napisao/la:Zasto se @joker pljuvac ne oglasi? Dodje samo kad Sarajevo izgubi![]()
![]()