FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
. . Sloboda sa najjačim sastavom ne moze ni protiv juniora Zrinjskog a kamo li uzeti bod ili pobijediti njihov prvi sastav. Kakve vi droge koristite . . . cuj trebamo zapeti za nekakve pare. O cemu vi pisete . . . .Vlado je prevara i ublehas koji pojma nema ni o taktici ni o sastavu a da ne pricam o nasim igracima. Mozes ti njemu dati samo takve igrace, ali on pojma nema. Samo se smije na onim izjavama i govori kako trebamo dati sve od sebe na sledecoj tekmi. . . . ma treba njega naabit nogom zajedno sa onim koji ga je doveo . .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dole smo gubili i kada je ekipa jaka bila, mozemo mi otici dole po pobjedu ali su ovi jaci i dobiti ce. Prica se isto kao da mi odlucujemo hocel neko biti prvak, a u biti idemo jakoj ekipi u goste, ekipi koja ce vec da spremi proslavu titule i navali na 3 boda.
Zeljeznicar je u Tuzli imao sansu za 3 boda, dosli su i izvlacili bod. Da je Sloboda bila prisebnija moglo je to otici na 3:1 i Zeljeznicar ne bi uzeo niti taj bod. A da ne spominjem kako je se Slobodi sudilo na Grbavici u prvoj utakmici i kako su hinjski zabili onaj zadnji gol bez ikakvog fair playa. A isto na Tusnju nas izbacuje loptu, oni uzimaju i igraju ne zele da je vrate.
Onda oko Kostica kako su se ponasali i kako su bili bezobrazni, kao pravi lesinari su oblijetali i pokusvali da ukradu kojeg igraca od Slobode.
I normalno to Trebinje.
Otici cemo dole da pobjedimo i izgubiti i zdravo
Zeljeznicar je u Tuzli imao sansu za 3 boda, dosli su i izvlacili bod. Da je Sloboda bila prisebnija moglo je to otici na 3:1 i Zeljeznicar ne bi uzeo niti taj bod. A da ne spominjem kako je se Slobodi sudilo na Grbavici u prvoj utakmici i kako su hinjski zabili onaj zadnji gol bez ikakvog fair playa. A isto na Tusnju nas izbacuje loptu, oni uzimaju i igraju ne zele da je vrate.
Onda oko Kostica kako su se ponasali i kako su bili bezobrazni, kao pravi lesinari su oblijetali i pokusvali da ukradu kojeg igraca od Slobode.
I normalno to Trebinje.
neće se oni naučiti pameti dok im se istom mjerom ne vrati. kad kazem oni mislim na sarajevske klubocve. mi smo sj-ebani vec 10ak mejseci i sta sad trebamo plakat i ne smijemo simpatisati druge ekipe ili navijat protiv drugih timova. lako vi zaboravljate da su nas ti isti istjerali u drugu ligu i nasladjivali se time.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
u Mostar otić i zapeti protiv Zrinjskog iako nećemo uzeti ni bod ali eto, Željo ionako neće dobiti Radnika, pali su oni sad' psihički maximalno a utakmice će se igrati u isto vrijeme
@tuzla075 Metalleghe nam nikada nije zabilo gol, tako da si vjerovatno mislio na nekog napadača iz drugog kluba
@tuzla075 Metalleghe nam nikada nije zabilo gol, tako da si vjerovatno mislio na nekog napadača iz drugog kluba
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
aco hocesmolit te pocerat ove pitare i manejake sa teme slobode? hvala prijatno... 
POTPISUJEM od A-Ž.tuzlak1987 je napisao/la:Dole smo gubili i kada je ekipa jaka bila, mozemo mi otici dole po pobjedu ali su ovi jaci i dobiti ce. Prica se isto kao da mi odlucujemo hocel neko biti prvak, a u biti idemo jakoj ekipi u goste, ekipi koja ce vec da spremi proslavu titule i navali na 3 boda.
I normalno to Trebinje.
davno sam pitao koji su njegovi trenerski uspjesi, a neko napisa dobar je on osvojio je titulu sa borcem. pa jeste osvojio zato što je politički i matematički morao klub iz RS-a da bude prvak. On da je neki stručnjak imao bi bar koji bod više od ovoga sad. Pogledajte samo šta sloboda72 piše o procentu uspješnosti Vladike našeg.Tuzlak04 je napisao/la:. . Sloboda sa najjačim sastavom ne moze ni protiv juniora Zrinjskog a kamo li uzeti bod ili pobijediti njihov prvi sastav. Kakve vi droge koristite . . . cuj trebamo zapeti za nekakve pare. O cemu vi pisete . . . .Vlado je prevara i ublehas koji pojma nema ni o taktici ni o sastavu a da ne pricam o nasim igracima. Mozes ti njemu dati samo takve igrace, ali on pojma nema. Samo se smije na onim izjavama i govori kako trebamo dati sve od sebe na sledecoj tekmi. . . . ma treba njega naabit nogom zajedno sa onim koji ga je doveo . .
nakon ove blamaže ne znam samo šta uprava na čelu sa bundoglavim kruškom čeka. moralno bi bilo da ispune obećanje i da daju ostavku
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
al' ljudi hajmo reći da Senad i ostatak UO se povuče, ko će bolan onda doći?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
koliko zeljo ima pobjeda u lzp* a gledajte sta su ulozili* u odnosu na nas...
i kkrusko kadode ko ce doc?
i kkrusko kadode ko ce doc?
Direktor Revde naprimjer, kod njega preduzeće pravo dobro posluje.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:al' ljudi hajmo reći da Senad i ostatak UO se povuče, ko će bolan onda doći?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- zlatnakoka
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ja nisam fasovao, ali čekam sutra da budem siguran. Mokar ko voda, do bokserica, sjedio ispod loza ne znas jel vise kisnes ili ono s krova kapa po tebi.Rimes87 je napisao/la:Fair enough!
Nego **** gramatiku engleskog jezika, jel jos ko fasovo prehladu? **** ih trunje, prvi put subotom da dodjem na tekmu i gledam razmontiranje od strane Krupe. Mozemo se mi zafrkavat koliko god hocemo al ljudi su nas gazili i pod Husrefom i pod Vladom.
Inače, Krupa nas je svaki put pošteno nadigrala i protiv nas su smijem slobodno reći odigrali bolje nego bilo koja druga ekipa. Mislim da rade pravo dobar posao u tom klubu. Pored toga su jako korektni, jeste ono bilo malo valjanja, ali nešto je vjerovatno bilo i sa razlogom, a nešto da se ukrade vrijeme (svi to rade i nema tu puno priče).
Još sam načuo kako preCjednik kaže: "Kad može seljo prodat kup, otići ćemo i mi u Mostar sa kadetima", pa sad šta će biti ne znam.
Iskreno, voljela bih da ne zapinju iduće kolo. Samo još fali da mi dole nešto i uradimo, i opet želji titula da dođe. Nek' osvoji ko god, samo neka to nisu oni 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo kako bi po meni bilo normalno da bude:
-Turbolencije nam ne trebaju nikakve, zato bi bilo pozeljno da ostanu ovi jer uvjeta da se nesto u klubu mijenja nema jer ce gradonacelnik biti tu jos 3 godine i nove opcije se stvoriti nece dok je on tu. Zato treba ostati i predsjednik i trener Jagodic koji je upoznao ekipu.
-Oni vec imaju racunicu, kada placaju igrace u ovom proslom periodu onda ce sklepati neku ekipu i za narednu sezonu, ali ce im sigurno trebati neki novac od prodaje Ordagica i Zeca. Vjerovatno bez njih necemo biti jaci u narednoj sezoni ali nova sezona nova nafaka.
Sa druge strane ne moze biti kluba kvalitetnog bez navijaca. Tako da nije uopste sada rano za pokretanje neke akcije oko sezonskih i clanskih. Eto vidimo da ovi nemaju para, onda jedini nacin da nesto bude bolje je da navijaci stanu iza kluba. Fino bi bilo da se u ovom periodu sredi sve za sezonske, clanske i klupski shop i da se na taj nacin pomogne klubu i udje pozitivno u sezonu. Normalno i uprava ce tu igrati ulogu jer ako oni ne odrade dobar posao i ne privuku ljude nekako onda normalno i posjeta nam nece biti neka.
Pa da vidimo mozemol gurati narednu sezonu. Mada zafrkano je, ja ne vidim nacin da se u Tuzli vrati pozitiva nakon prosle sezone i neuspjeha prosle sezone i ove. Ono bas nam treba neki pozitivan sok, a ja to ne vidim kako se moze desiti.
Evo npr Union Berlin, ljudi nalaze negdje snagu da podrze klub iako nisu nikakav faktor u drzavi. To mi nemamo, a treba nam da bi klub bio normalan i imao osiguran opstanak. Treba uvoditi novine i akcije pa da bar porbamo da vidimo od cega smo i mozemol sta.
-Turbolencije nam ne trebaju nikakve, zato bi bilo pozeljno da ostanu ovi jer uvjeta da se nesto u klubu mijenja nema jer ce gradonacelnik biti tu jos 3 godine i nove opcije se stvoriti nece dok je on tu. Zato treba ostati i predsjednik i trener Jagodic koji je upoznao ekipu.
-Oni vec imaju racunicu, kada placaju igrace u ovom proslom periodu onda ce sklepati neku ekipu i za narednu sezonu, ali ce im sigurno trebati neki novac od prodaje Ordagica i Zeca. Vjerovatno bez njih necemo biti jaci u narednoj sezoni ali nova sezona nova nafaka.
Sa druge strane ne moze biti kluba kvalitetnog bez navijaca. Tako da nije uopste sada rano za pokretanje neke akcije oko sezonskih i clanskih. Eto vidimo da ovi nemaju para, onda jedini nacin da nesto bude bolje je da navijaci stanu iza kluba. Fino bi bilo da se u ovom periodu sredi sve za sezonske, clanske i klupski shop i da se na taj nacin pomogne klubu i udje pozitivno u sezonu. Normalno i uprava ce tu igrati ulogu jer ako oni ne odrade dobar posao i ne privuku ljude nekako onda normalno i posjeta nam nece biti neka.
Pa da vidimo mozemol gurati narednu sezonu. Mada zafrkano je, ja ne vidim nacin da se u Tuzli vrati pozitiva nakon prosle sezone i neuspjeha prosle sezone i ove. Ono bas nam treba neki pozitivan sok, a ja to ne vidim kako se moze desiti.
Evo npr Union Berlin, ljudi nalaze negdje snagu da podrze klub iako nisu nikakav faktor u drzavi. To mi nemamo, a treba nam da bi klub bio normalan i imao osiguran opstanak. Treba uvoditi novine i akcije pa da bar porbamo da vidimo od cega smo i mozemol sta.
ma nek dodje ko god ionako nam ne moze biti gore. ovi nemaju love, mozda se pojavi neko jbg, sad je momenat za to ljeto je dugo naci ce se neko.
kako god pogledamo mi iducu sezonu mozda i ne zaigramo u PL ako nedobijemo licencu.
kako god pogledamo mi iducu sezonu mozda i ne zaigramo u PL ako nedobijemo licencu.
kada procitah ovaj komentar gore, sjetih se Sencine izjave prije tekme, nije nista direktno rekao, ali izmedju redova se dalo naslutit da smatra da Kup nije cist, odnosno da je to namjesteno, bio je onako ljut..
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Sta bilo,jesmo li pobjedili..
Bice bolje ba,ko ga yebe,nismo bolje ni navikli ba...
Bice bolje ba,ko ga yebe,nismo bolje ni navikli ba...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
.. sto je najgore, niko. Najjaca je bila na potezu i pali smo u kuurac i to samo iz razloga sto je ovo bilo mlako, nikakvo . . . . Iskreno ne prizeljukujem odlazak ove uprave, jer poslije ovoga je definitivno gasenje, a to nam nije u interesu. Jeebiga, otjerali ste onoga koji je htio dici na jedan novi nivo, al et htjeli ste ove ublehaše . ..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:al' ljudi hajmo reći da Senad i ostatak UO se povuče, ko će bolan onda doći?
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
al' mi smo takva usrana sredina da je to cudo, pa grad ima preko 100.000 stanovnika, kanton ukupno ima oko 450.000 stanovnika i opet nas se ne može skupiti 6-7.000 svake druge subote, a jedini smo klub u kantonu koji igra Premijer Ligu, pa zar to nije tužno
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Azmir nažalost otišao, došli ovi i rade korektno, samo nek' nastave ovako i makar ćemo dosta dugova sanirati i biti u tom ajde da kažem vrhu BH nogometaTuzlak04 je napisao/la:.. sto je najgore, niko. Najjaca je bila na potezu i pali smo u kuurac i to samo iz razloga sto je ovo bilo mlako, nikakvo . . . . Iskreno ne prizeljukujem odlazak ove uprave, jer poslije ovoga je definitivno gasenje, a to nam nije u interesu. Jeebiga, otjerali ste onoga koji je htio dici na jedan novi nivo, al et htjeli ste ove ublehaše . ..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:al' ljudi hajmo reći da Senad i ostatak UO se povuče, ko će bolan onda doći?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja mislim da je rjesenje za to u stvaranju porodicne atmosfere na Tusnju, onakve koju ljudi imaju u Mejdanu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:al' mi smo takva usrana sredina da je to cudo, pa grad ima preko 100.000 stanovnika, kanton ukupno ima oko 450.000 stanovnika i opet nas se ne može skupiti 6-7.000 svake druge subote, a jedini smo klub u kantonu koji igra Premijer Ligu, pa zar to nije tužno
Napucas sjever i izgradis istok, uvedes full sadrzaje na obje tribine. Divljake goste odvojis skroz na zapad.
znaci mejdan dupke pun?idi ba iti vise sa tim svojim izvalama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.