FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 maj 2017, 23:16

Sad snimak pogledat rahat :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 maj 2017, 23:17

Sarajlijica1946 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:E moja Hebiba. Da ga zavuce na prazan go samo pitanje koliko komada do krajA.
Al i on je na lijevu steli sebi,a desnjak.J.ebeno nevjerovatno.Da sami sebi ljudi otezavaju :facepalm:
Sto je najgore mogao je ici jos metar sigurno, ali se uspanicio. :damn:
Brate promijeni potpis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 maj 2017, 23:21

Osteceni smo za dva penala u kupu protiv SB,al nismo trazili nikakva opravdanja npr kao Sliskovic koji kaze Sloboda nije ovako zapela protiv Sarajeva,koliko moras glup biti pa to izjaviiti i alibi traziti,valjda mislio da ce im ljudi poklonit. Nocas u 94 im svira penal al ok. Vidim ovi podnijeli ostavke u saveza ovaj jedan u komisiji za sudjenje sve govori,imali su pritiske i od Zelje i od Zrinjskog,sviralo im se sve i svasta al neka im.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 maj 2017, 23:26

TobeYarabi je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Eh sad ce snimak tekme.

Ja meraka braco draga :opaopa:
strah me da u reprizi meljo ne napravi neku akciju, ili nedaj boze upute sut u prema nasem golu :lol: :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :opaopa:
U novi boj ...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 maj 2017, 23:30

FKS1946 je napisao/la:Prisjeticu se jedne izjave jednog trenera "DaBogda oni svaki derbi dobili, a mi trofeje osvajali".Ako cemo po ovom derbiju gledati cijelu sezonu onda smo mi pali bas na niske grane
To oni osvajaju titulu? Ne kontam. Izbili smo im danas doslovno trofej koji cekaju vec 5 godina iz ruku. Ova pobjeda je ogromna bez obzira sto nema rezultatskog znacaja za nas. Bitna je zbog prestiza, i zbog ovog sto rekoh iznad. Dodje kao jedna slatka osveta za zubandan.

Uzivat u njoj treba, al zanosit se i varat sami sebe da je ova ekipa nesto vise ni slucajno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 20 maj 2017, 23:37

Jel ovo ovaj Kristic rece.... probudile se horde zla u 14 minuti sa podrskom Ismiru Pintulu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 maj 2017, 23:37

Ja bih da pohvalim Kadušića danas koji je odigrao odlično... :clap:
Žao mi je što Crnkić mora da proživljava ovaj pritisak i psovke i što je došao u ovo stanje. Rustemović je zaslužio jer je konstantno loš, ali Nermin se maximalno zalaže u svakoj tekmi, a onaj promašaj Bože moj, i Ronaldu se to desi. Mislim da nam on može biti poprilično koristan sljedeće sezone. I treba da se riješimo jedno 4-5 igrača koji kvalitetom ne zaslužuju dres Sarajeva, ovoj borbenoj ekipi dodat par omladinaca i minimalno tri dobra i kvalitetna, provjerena imena, i to bi bila top ekipa. :opaopa:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 maj 2017, 23:41

ajdohordas je napisao/la:Ja bih da pohvalim Kadušića danas koji je odigrao odlično... :clap:
Žao mi je što Crnkić mora da proživljava ovaj pritisak i psovke i što je došao u ovo stanje. Rustemović je zaslužio jer je konstantno loš, ali Nermin se maximalno zalaže u svakoj tekmi, a onaj promašaj Bože moj, i Ronaldu se to desi. Mislim da nam on može biti poprilično koristan sljedeće sezone. I treba da se riješimo jedno 4-5 igrača koji kvalitetom ne zaslužuju dres Sarajeva, ovoj borbenoj ekipi dodat par omladinaca i minimalno tri dobra i kvalitetna, provjerena imena, i to bi bila top ekipa. :opaopa:
i meni zao, moro covjek cak u ameriku odletiti

High

Post Postao/la High » 20 maj 2017, 23:41

Jeste li primijetili sad na snimku kako dvojica njihovih rukama drže Hodžića kad se penal izvodio? Da je golman odbranio, ne bi ni mogao doći do nje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 maj 2017, 23:43

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ja bih da pohvalim Kadušića danas koji je odigrao odlično... :clap:
i meni zao, moro covjek cak u ameriku odletiti
pa jel hoćeš indirektno da kažeš da je zaslužio sve one psovke i da se tjera na ovakav način ?

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 maj 2017, 23:46

Kao sto rece momak iznad, svaka cast Kadusicu... momacki je zatvorio Lendrica. Nije nista losiji bio ni Bekic Al., kada ga mozemo nagrditi, onda ga moramo pohvaliti kad odradi posao kako treba. Za sljedecu sezonu ostaviti Calu, te dovesti par pojacanja. Ako je istina sto se pricalo za Ordagica i Tomica, to bi bio pun pogodak. Steta zbog neosvojenih titula, svasta se izdesavalo ove sezone. Sa nadom u novu sezonu, naprijed Sarajevo!
Amer Dupovac!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 maj 2017, 23:46

Kakvu je Advan Kadušić igrao utakmicu danas - aferim momčino.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 maj 2017, 23:49

Haha kakve reakcije nakon promasaja Hebiba, Svrakic se zaleti nesto ošuta, Čala trči ne može da vjeruje. Legende :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 maj 2017, 23:49

@skoroalen.

Halal mu sve! Nego ne znam, ja sam usao tamo obrisao i opet stoji. :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 maj 2017, 23:50

naravno da je zasluzio, sto se mene tice, svi su zasluzili, svi trebaju da se kolektivno isele da imaju obraza.

koliko puta smo imali šanse za zasjednemo na prvo mjesto na tabeli, a kako su oni uzvracali nama navijacima?

ona utakmica protiv Širokog se ne prašta, posebno pored onakvog poniženja kakvo je priredila i policija i navijači, i pored svega, za Vedrana se moralo pobjediti.

dalje, amerika? pa nece mu niko citavu familiju pobiti, dobio neke prijetnje preko noći, dok su ljudi bili vrucih glava, isfrustrirani, da je danas igrao, ne bi mu niko nista napravio.

eno i danas sta hebib promasi, a zamisli da nam je taj gol trebao za izjednacenje ili nedo Bog pobjedu.

sve je ovo meni preser avanje da izvines, bespotrebno pumpanje, i na kraju mi ispadosno kao jedni veliki divljaci, a da smo im mi vracali posjetama kako oni igraju, ne bi nikog bilo na tribini.

jos kakva nam je liga u qrcu, pa ovakvo lose sarajevo je i dalje u igri za titulu, i nemojte mi samo govoriti kako smo kvalitetni, kad nismo, pobjedi se jedna utakmica, svi se dignu na noge, zaborave realno stanje.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 maj 2017, 23:54

Sarajlijica1946 je napisao/la:@skoroalen.

Halal mu sve! Nego ne znam, ja sam usao tamo obrisao i opet stoji. :mrgreen:
Ma Amerinho je sad zlatnim slovima upisan u historiju derbija :D , rame uz rame sa Noukenom, Škorom, Jahovićem, Saidom, Nuhanovićem ( :rol: :rol: ) itd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 20 maj 2017, 23:57

Evo ponovo vodimo. :o
Posto smo se mi uvjerili, ovaj put cemo kone pustiti da pogadjaju rezultat. ;) :)

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 21 maj 2017, 00:01

Ko je strijelac? :kafa:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 maj 2017, 00:02

Al stvarno, koji je vrag ovom Hebiboviću. Pa nevjerovatni su mi njegovi promašaji. Momak kao da je uklet ! :wtf:
U novi boj ...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 maj 2017, 00:03

rasavoje je napisao/la:Ko je strijelac? :kafa:
ne znam to..ja sam bik, prosle sedmice mi bio rodjendan..a zeljo sigurno nije djevica :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Direktorcic, kolezeljovac, Napapijri, RaymondRed, Vanja8 i 37 gostiju.