Pa i ja se radujek sto seljo nije uzeo titulu, jer kao sto sam vec napisao, Leotar nikad ne smije da se zaboravi i onaj brkati majmun sto se podsmjehivao na ispadanje SlobodeSariel je napisao/la:Drug moj.libo mene za zelju.kako je tek tuzno i zalosno gledat Nase momke da se raduju uspjehu tudjih klubova a za vlastiti ih libo.SARS je napisao/la:pravda za Sariela koji ocigledno prozivljava dusevnu bol poslije poraza Zeljeznicara hahahaha
Jednostavno ne mogu da razumijem.
Tuzan sam zbog nas a ne zbog drugih...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čelnu poziciju na tabeli preuzeo je Zrinjski, koji je pobijedio Radnik sa 2:1, zahvaljujući pogotku iz sumnjivog penala u posljednjim trenucima utakmice. Too je bila kap koja je prelila čašu, barem u Nogometnom savezu BiH.
Faktor saznaje da su ostavke podnijeli predsjednik N/FSBiH Dino Begić i predsjednik Kosmije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović, te Direktor takmičenja Elmir Pilav.
Begić je o ostavci obavijestio članove Izvršnog odbora saveza. Nezvanično saznajemo da su Begić, Hasanbegović i Pilav podnijeli ostavke iz moralnih razloga.
Senco im napokon dosao glave hahahahaa
Faktor saznaje da su ostavke podnijeli predsjednik N/FSBiH Dino Begić i predsjednik Kosmije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović, te Direktor takmičenja Elmir Pilav.
Begić je o ostavci obavijestio članove Izvršnog odbora saveza. Nezvanično saznajemo da su Begić, Hasanbegović i Pilav podnijeli ostavke iz moralnih razloga.
Senco im napokon dosao glave hahahahaa
Protiv zrinje borbeno, ipak su nam dole bus zapalili yebo vas i trebinje i druga liga, sjebali smo ih jednom.... Sta vam je bolan
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
jasta, Zrinja nam je dusman veliki, sto se ne moze reci za ove sa SugaviceMejdanTz je napisao/la:Protiv zrinje borbeno, ipak su nam dole bus zapalili yebo vas i trebinje i druga liga, sjebali smo ih jednom.... Sta vam je bolan
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Ko yebe jedne i druge, izvest najbokje sto imamo i kako prodje, a idi u zapadni mostar i reci ime ( ako je bosnjacko ) pa ces vidjet sta ce ti se desit. Yebo te zrinjaChinaglia je napisao/la:jasta, Zrinja nam je dusman veliki, sto se ne moze reci za ove sa SugaviceMejdanTz je napisao/la:Protiv zrinje borbeno, ipak su nam dole bus zapalili yebo vas i trebinje i druga liga, sjebali smo ih jednom.... Sta vam je bolan
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Imagibe enjoying sports in Tuzla kad si vec krenuo tako da formulises [emoji14]pinoglavi je napisao/la:enJoYingtuzlak1987 je napisao/la:Iskreno bolila me briga kako ce nasi odigrati danas, samo sam gledao da Sarajevo i Zrinjski pobjede. Nasi su mi zanimljivi u zadnje vrijeme kao Leyton Orient ili Piacenza.
Imagine enyojing a sport in Tuzla.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Imagine enjoying sports in Tuzla, kada vec ispravljas, a ni ti ne znas :kafa:Rimes87 je napisao/la:Imagibe enjoying sports in Tuzla kad si vec krenuo tako da formulises [emoji14]pinoglavi je napisao/la:enJoYingtuzlak1987 je napisao/la:Iskreno bolila me briga kako ce nasi odigrati danas, samo sam gledao da Sarajevo i Zrinjski pobjede. Nasi su mi zanimljivi u zadnje vrijeme kao Leyton Orient ili Piacenza.
Imagine enyojing a sport in Tuzla.
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
evo kad nisu Željezničaru namjestili tituli odstupaju
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jeo sam pilecu batak u toku pisanja, valjda mi se ne bi trebalo hatoritiChinaglia je napisao/la:Imagine enjoying sports in Tuzla, kada vec ispravljas, a ni ti ne znasRimes87 je napisao/la:Imagibe enjoying sports in Tuzla kad si vec krenuo tako da formulises [emoji14]pinoglavi je napisao/la: enJoYing
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Nego jeste primjetili da nam je Tulumović iz Laktaša sponzor, vrh slaninu ljudi imaju. 
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Još večeras poslati ponudu na Grbavicu, 200 000 evrića za bod iz Mostara. Toliko bi dobili za prvo pretkolo lige Evrope da je Željo izbacio Uskog... hoćeš-nećeš...a sad ga gledaj lafčino...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
kakve li slucajnosti, jedem to istoRimes87 je napisao/la:Jeo sam pilecu batak u toku pisanja, valjda mi se ne bi trebalo hatoriti :kafa:
al nemoj svoje neznanje pravdati rahmetli piletom :kafa:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Fair enough!Chinaglia je napisao/la:kakve li slucajnosti, jedem to istoRimes87 je napisao/la:Jeo sam pilecu batak u toku pisanja, valjda mi se ne bi trebalo hatoriti
al nemoj svoje neznanje pravdati rahmetli piletom
Nego **** gramatiku engleskog jezika, jel jos ko fasovo prehladu? **** ih trunje, prvi put subotom da dodjem na tekmu i gledam razmontiranje od strane Krupe. Mozemo se mi zafrkavat koliko god hocemo al ljudi su nas gazili i pod Husrefom i pod Vladom.
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
-
boomerang5
- Kontakt:
Da nam daju milion eura i da zrinjski od starta krene sa hendikepom i sa 10 igraca , opet bi bio 1Ka5an je napisao/la:Još večeras poslati ponudu na Grbavicu, 200 000 evrića za bod iz Mostara. Toliko bi dobili za prvo pretkolo lige Evrope da je Željo izbacio Uskog... hoćeš-nećeš...a sad ga gledaj lafčino...
Slihovicu i Tandiru zahvaliti za na saradnji.Pokusati dovesti Svraku i Colica iz Olimpika,onoga centarhalfa iz prosle sezone iz Drine i centarfora iz Metalegea sto nam zabi golcinu na Tusnju.Moram prokomentarisati i Lazevskog covjek je solidan u odbrani ali napad katastrofalan.Sto se tice golumana od ove trojice mislim da je Eric najbolji-Hadzicu se zahvaliti i dati slobodne papire.Sretno nam u iducoj sezoni.
sad se trena cjenkat i ponuditi Zrinjskom, jer nikada u fudbalu nije sigurno da jedna lopta zaluta i nema te nigdje u ovakvim utakmicama. Mada sam stava da mi trebamo dole s juniorima otici ali za odredjenu naknadu, razumnu od strane Zrinje. Licno zbog svega sto nam je seljo napravio ne bih od njih uzeo ni milion da nam daju.Ka5an je napisao/la:Još večeras poslati ponudu na Grbavicu, 200 000 evrića za bod iz Mostara. Toliko bi dobili za prvo pretkolo lige Evrope da je Željo izbacio Uskog... hoćeš-nećeš...a sad ga gledaj lafčino...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
sram vas bilo... i stid...il kmecite il bi prodavali utakmice...
puuu
obraz nema cijenu!samo posteno.. pa ko gajebe ko god bio prvak..
puuu
obraz nema cijenu!samo posteno.. pa ko gajebe ko god bio prvak..
Ic u Mostar po pobjedu pa sta bude, ko im **** mater i jednim i drugim i trecim
Nad tobom sunce najljepše sja
fuck off sabanepinoglavi je napisao/la:Ic u Mostar po pobjedu pa sta bude, ko im **** mater i jednim i drugim i trecim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.