FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 20 maj 2017, 20:42

'Bekić: Pobjedu poklanjamo navijačima' :kralj:

A ne tamo nekim grijacima klupe koji sugavi penal ne mogu da zabiju.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 maj 2017, 20:43

BordoArmy88 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:A jel mu ovo i na ajfonu utakmica ili se meni čini?? :mrgreen: :rol: :bow: :opaopa:
Vjerujes da i ja sad buljim u to i kontam hebo sebe pametnog nastiklo kablom mob na tv :damn:
Koliko vidim, stariji samsung pa nije SmartTV i logično da će utakmicu htjeti gledati na večem ekranu, a očito mu mobitel podržava video out pomoću adaptera pa je pustio stream na mobitelu i spojio isti za TV i uživa! Šta je nejasno? :kafa:
Sto meni sa ovoliko godina u guzici nikad nije naumpalo da to skontam, imal dje uzet ovi kablova :D :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 20 maj 2017, 20:43

haris004 je napisao/la:Fakat, kakva je bila tuča na zapadu ?
Na zapadu je među našima bilo dosta njihovih ali je većinom sve bilo ok. Osim tog lika koji je sa još jednim sjeo među horde i pravio se dasa, počeo psovati raju, prisli mu momci da mu kaže da ide ili da prestane prvocitati, on opet nešto svoje šta je šta hoćete, e onda ga je jedan lik prvi udario i tako je krenulo 10ak ljudi da udaralo. Čak je i jedan drot stradio u stampedu navijača.
A još gore za njega je činjenica da su ga specijalci odveli u WC, teško njegovim rebrima!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2017, 20:49

4040deuce je napisao/la:Hvala i volim vas!!!!!!!
Sretno, nemojte nas razocarati!
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 maj 2017, 20:55

Svaka pobjeda na derbiju je vazna i slatka,al da se radujemo nakon 0 trofeja,to mozemo samo mi a do juce nam je svima nrak na ocima bio,meni je i dalje jednostavno ove izjave Svrakica mi smo sampioni,cega sampioni nuku osvojili,al hajd valjda ne budemo sampioni bez titule. Hocemo titule ovo mene ne tjesi ni sekunde

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2017, 20:57

baboatif je napisao/la:auuuuslika

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 maj 2017, 20:57

Mehmed janjos Cala! Ekipa nam je najspremnija, poslije sviih desavanja zadnjih dana da se dignu ovako, svaka cast! Svaka cast i Bojanu za onu odbranu kod ofsajda! Sarajevo sampion!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 maj 2017, 20:58

Ko je dobio nagradu Ismir Pintol?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 20 maj 2017, 20:58

Ma nek smo syebali skretničare, boli me kyrac ko osvaja, ako to nije FKS. To sam i rekao prije tekme.

Hoće li sada aplaudirati siljku i petrovicu?
SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 maj 2017, 20:58

Koliko neki mjenjaju stavove i mišljenja dnevno meni je to preslatko.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 maj 2017, 21:00

BelminM23 je napisao/la:Ko je dobio nagradu Ismir Pintol?
Nije niko dobio!

High

Post Postao/la High » 20 maj 2017, 21:02

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 20 maj 2017, 21:03

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 maj 2017, 21:06

PitarBordo je napisao/la:Koliko neki mjenjaju stavove i mišljenja dnevno meni je to preslatko.
Nek mjenjaju bili me neka stvar, znam sta zelim i cemu treba Sarajevo da tezi meni jedna tekma ne mjenja misljenje i ocajnu sezonu bez trofeja,meni pobjeda nad strumfovima nije najbitnija stvar,trofeji su mi bitniji. Neki su ovdje prozivali treba prebit ovog igraca,treba onog i kad se to desi odma moralisu,licno nikad nisam bio da se igrac bije il ako se vec to radi da se opomene samo na ulici il nesto slicno.

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 20 maj 2017, 21:07

Ponosan! Kakva tekma danas, borba, zalaganje.. Steta sto vise navijaca nije bilo, ali eto ne mozes ni zamjeriti uzimajuci u obzir dešavanja u zadnja 2 mjeseca. Cali puna podrska i strucnom stabu, naravno i igracima, uz par pojedinaca kojim se treba zahvalit i pozeljeti sve najbolje (Almir Bekic, ...). Jos uvijek mi slika u glavi, igraci ispred sjeverne tribine i svi pjevamo zajedno: " Predaj se strumfe izgubiooo si boj...". Samo zajedno braco i sve ce to leci na svoje. Pojedinci na ovom forumu su se previse digli kao da Sarajevo treba svakog protivnika da pregazi, da igramo grupne faze itd, malo se spustiti i gledati realno neke stvari, kao da smo svi menadzeri, igraci, direktori, navijaci u jednom. Ako nesto ne stima onda je to u vodecim strukturama kluba, a nije krivac Cala, Zijo itd. U njima je najlakse naci krivca. Bilo je fula i utakmica za zaborav, pogotovo na Kosevu, a to najvise ide na dusu, da naglasim, pojedinim "ogranicenim","povrijedjenim" igracima i onima ko ih je doveo, ali da je falilo borbe i zalaganja, u vecini nije, mada se svima desi pad tokom sezone. Strucnom stabu podrska i slijedeće sezone i dobro ispratiti poteze uprave i u njima traziti krivce, ako ne ispune one zahtjeve koje pred njih stavi Cala i ss. Naravno u nasim realnim mogucnostima i pametno. Ne mogu ni da se ne osvrnem na nepostojeci penal za Zrinjski, kakva lakrdija. A jos kada bi uzeli titulu kojom ludom srecom, mada svi znamo da je to ravno nemogucem, to bi bio pitarski zubandan, ali level 1000. Pobjediti Krupu i nastaviti zajedno u slijedecu sezonu od koje ocekujem puno. Od Europe ocekujem borbu do samog kraja u svakoj utakmici, pa dokle nas to dovede, nije realno imati neka veca ocekivanja ove sezone. I na kraju kao sto @pitarbordo rece, najvaznije je dugorocni plan, pravi ljudi u klubu (Meho Kodro, Husref Musemic, Slavisa Vukicevic, MIlosevic Semijon, Mehmed Janjos..) i provjereni igraci koji postuju klub i navijace, uz par akademaca i dobrom energijom i zajednistvom izmedju kluba, igraca i navijaca. :)
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 20 maj 2017, 21:08

Sarajevo danas dokazalo velicinu, selam za @Higha :bih:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

High

Post Postao/la High » 20 maj 2017, 21:08

HaRakIRi46 je napisao/la:Citajte izmedju redova
http://sportsport.ba/bh_fudbal/svrakic- ... ona/237710
Prijatelj mi, koji radi u Akademiji, reče da mu je Janjoš nedavno govorio da niko iz našeg kluba marke nije dao za sudije i za poslove ispod žita.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 maj 2017, 21:09

PitarBordo je napisao/la:Koliko neki mjenjaju stavove i mišljenja dnevno meni je to preslatko.
Koga si ono istuk'o na zapadu :lol:

High

Post Postao/la High » 20 maj 2017, 21:12

BadrHari je napisao/la:Sarajevo danas dokazalo velicinu, selam za @Higha :bih:
Selam, džematlijo, i hvala. Govorio sam još odavno da bih volio da ostanete u ligi, nadam se da će tako i biti. :bih:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 maj 2017, 21:15

neki se skretničar baš naprim'o štoceva na zapadu,još prije toga skinu šatro jaknu,truba je bilo radi djece realno,solidno se jedan malac isprepad'o pored mene

VVVBK

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Fouzi1, ristagrad i 69 gostiju.