Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Majstorija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Najbolji strijelac na kraju dobije zlatnu kopačku kao nagradu. Btw. kakva golčina danas
još jedan za kraj i sa stilom da se odjavi iz ove maestralne sezone

Auuu Babuke što plodi.
Ajmo i grke.
Ajmo i grke.

Neznam ni ja tacno al valjda bi trebalo bitbhfanatic14 je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Jel u italiji ima neka nagrada koja se zvanicno dodjeljuje. Gledam sliku Aubameyanga sa onim topom, nostalgija brateeebhfanatic14 je napisao/la:Bravo majstore ! Uzima titulu najboljeg strijelcazasluzeno

Capocannoniere
From Wikipedia, the free encyclopedia
The Serie A Golden Boot known as Capocannoniere (plural: capocannonieri) is the award given to the highest goalscorer in Serie A. The title is currently held by Gonzalo Higuaín, who scored 36 goals for Napoli in the 2015–16 season.
The highest number of goals scored to win the Golden Boot is 36, by both Gino Rossetti for Torino in 1928–29 and Gonzalo Higuaín for Napoli in 2015–16. Ferenc Hirzer, Julio Libonatti and Gunnar Nordahl are in joint second place for this record; they each scored 35 goals for Juventus, Torino and A.C. Milan respectively.
Gunnar Nordahl of Milan has won the title of pluricapocannoniere, with five successes in 1949–50, 1950–51, 1952–53, 1953–54 and 1954–55, more than any other player in the history of Italian championship.[1]
- Nerminovic
- Kontakt:
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Skoro 10 godina od kako je Wolfsburg doveo Dzeku...a igraju u relegaciji i lako bi mogli ispast u Cvajtu...ja mislim da iako imaju Gomeza,nekadasnjeg Edinovog suparnika koji je vise nego solidan,i oni zale za Dzekinim i Misketovim danima u Vukovima
ogromna cast ako uzme kopacku ispred Higuaina
Cestitke Dzeki na fenomenalnom golu! aBd sljedeci vikend da proslavi titulu najboljeg strijelca lige, velika bi to stvar bila za njega..
Hebem ga mala, mora ovaj Mertens dati gol.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
ne da se midzet yebo majku svoju, jos je promasio prazan gol i pogodio stativu 
ovdje ce haman zadnje kolo biti cupanja, a ne treba jos otpisati ni belotija ni higuaina koji ima prelagane utakmice.

ovdje ce haman zadnje kolo biti cupanja, a ne treba jos otpisati ni belotija ni higuaina koji ima prelagane utakmice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dobro je, samo nek ostane sam na vrhu prije zadnjeg kola. Valjda nece Belotti ili Higuain poluditi sutra. Zadnje koliko Napoli gostuje Sampodiji, i tu ce biti run n gun 

-
- Kontakt:
Lave nista ne brini! Ovo je Dzekino stopostoSlevinKelevra je napisao/la:Dobro je, samo nek ostane sam na vrhu prije zadnjeg kola. Valjda nece Belotti ili Higuain poluditi sutra. Zadnje koliko Napoli gostuje Sampodiji, i tu ce biti run n gun

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ssta ako budu imali isto? Sta odlucujebhfanatic14 je napisao/la:Lave nista ne brini! Ovo je Dzekino stopostoSlevinKelevra je napisao/la:Dobro je, samo nek ostane sam na vrhu prije zadnjeg kola. Valjda nece Belotti ili Higuain poluditi sutra. Zadnje koliko Napoli gostuje Sampodiji, i tu ce biti run n gun![]()
dat ce dzeko 1 zadnje kolo i bit ce dovoljno.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vjerovatno ce gledati onda koliko u prosjeku im je trebalo minuta za postignut gol i tu je bolji mertens jer je igrao manje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pomalo glupa selekcija na taj nacin.DeeWa je napisao/la:Vjerovatno ce gledati onda koliko u prosjeku im je trebalo minuta za postignut gol i tu je bolji mertens jer je igrao manje.
Logicnije mi je golovi plus asistencije. Mada ne znam nagadjam
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MocMahale444
Dzeko brate samo naprijed! Najbolji BiH igrac Zeljino dijete.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ako me sjećanje dobro služi bio je jedan slučaj u Italiji čini mi se kada su dva igrača imala isti broj golova, pa je najbolji strijelac bio onaj što je dao manje iz penala. Ako je tako, Džeko ne treba brinuti