FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Qwerty90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 20 maj 2017, 20:14

Ne znam, teško mi je pisati, pričati, bilo šta raditi trenutno. Jedno je sigurno, po pitanju određenih igrača i samog trenera, mnoge stvari su jasnije, ako nekima nisu bile jasne ili su se pravili radi ličnih interesa da im nisu jasne ;) Najradije bi prespavao do izvlačenja za Evropa ligu ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2017, 20:15

Miroslave svaka tebi cast, borio se ko lud i trcao ko lud, bjezi sto brzim sprintom iz ove usrane lige. Sretno ti.

Ostali stid da vas bude a ti Kerla si najgori pizdek.

Ovi jos cestitaju zrinjskom kao realni u **** vas u usta realna.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 20 maj 2017, 20:17

Vidjet cemo za Slavka nakon zadnjeg kola, ja mislim da ostaje.
- Zeljeznicar -

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 20 maj 2017, 20:20

SlevinKelevra je napisao/la:Treba otici i podrzati ekipu, pa makar nam sanse bile 5%. Meni nije jasno za koga navijaju ljudi ovdje, za Zelju, ili za Zelju samo kad dobija :roll:
Igraci su nam ograniceni, ovo je maksimum maksimuma, uz dosta srece koja nas je pratila u ovoj sezoni. Treba otici i ispratiti ih aplauzom.
Ne budite pitari, yebo ga ja.
Zar smatras da su ovi igraci zasluzili podrsku imali su je i protiv Zrinje da ne pricamo u Krupi, a pogotovo protiv ovakog motivaisanog Sarajeva gdje su nasi igrali pickasto, Slavkin je ovo poraz, kao i u Krupi gdje smo izgubili titulu, sta sad radit ? potreban je remont u ekipi definitvno , dosta nam je vise limitiranih igraca , Kerle bogia, stanica, pa Markovica, bekrica i zebe, i Lendrica, Neka svi kolekivno podensu ostavke na kraju sezone , branio sam i Slavku i Upravu ovu, al gubitkom titule i uprava sama gubi pojene kod mene barem, Sarajevo je nas je zasluzeno pobjedilo, ko zna mozda su dobili premije od strane Zrinje da ovako ginu i bore se , Jer nasi igraci su usli u mec bez borbe , zalaganja, htjenja, truda, zelje i motiva da nesto naprave ..Sve u svemu razocaran sam itekako..

MIRO STEVANOVIC IDI ZELJE,Mi te ne zasluzujemo !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 20 maj 2017, 20:21

vozdra je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:Izmišljen penal za Zrinjski ! Pogledajte ljudi.Nije da kukam,grozni smo bili danas ali i Zrinjskom poklon bodovi u Bijeljini.Hoće li sada biti kazna za sudca
ko j3be zrinjski kad smo sami krivi što smo ostali bez titule
Upali smo u veliku krizu, loše igramo već duže vremena, to je tačno, to se svim ekipama događalo u ovoj sezoni, nama nažalost u najgore vrijeme, ali izmišljeni penal u 93 minuti je donio Zrinjskom titulu.
To je činjenica i uprava ne smije ostati nijema, mora reagovati, ali ne samo sa saopštenjima, nego ići dalje.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 20 maj 2017, 20:28

Zagor je napisao/la:Pomjesana su mi momci osjecanja. Drago mi je zbog pobjede , al kad sam vidio na koji nacin je zrinjskom sviran penal i kako su pobjedili povraca mi se. Sorry na upadu..
Prijatelju realno je bilo 2 ili 3 nula za Sarajevo.Kao bolesnik Želje, to tvrdim odgovorno, igrom nije zaslužio da bude prvak,
ali sad kad sam vidjeo ovaj cirkus u Bijeljini ostao sam bez teksta.Svaki dalji komentar je suvišan.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 maj 2017, 20:28

Neymar11 je napisao/la:Zar smatras da su ovi igraci zasluzili podrsku imali su je i protiv Zrinje da ne pricamo u Krupi, a pogotovo protiv ovakog motivaisanog Sarajeva gdje su nasi igrali pickasto,
Majketi, kakvo je to pitanje? Svaki igrac koji na Grbavici istrci u Zeljinom dresu zasluzuje podrsku svih 90 minuta. Kritike i pohvale nakon meca, ispod tribine. U nas je mentalitet u minusu. I meni je zao, ovo je samarcina koju pamtiti cijeli zivit, ali dok god ima sanse, teba stati iza igraca... Smijesan je to rezon. Da je Kajkut promasio iz penala u Bijeljini, kao zaluzili bi podrsku u zadnjem kolu? Treba otici pa makar da ispratimo Miru i Lendrica.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 maj 2017, 20:30

Ne valja atmosfera već dva mjeseca a zadnjih sedmica kritična. Očajna. Miro kad ode sa treninga šta drugo da pričamo. Zbog Lendrića.
U derbiju igra Uglješa jer je menager neki došao da ga gleda, Marković ko polarni medo jer je Ćenanov, pare žute da idu na svadbu on i Siniša. Kerla mora igrati, mora! Najplaćeniji igrač a qurac obični.
Miješaju se u sastav, fino sam pričao. Jok ja budala, dušman, lažem ja.

Itd itd.

Još sam miran jer sam u šoku, prazan bukvalno suze mi krenule kakvo smo poniženje doživjeli. Strašno!!!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 20 maj 2017, 20:35

Dijelite dalje neka svijet vidi kriminalce i lihvare koji kroje sudbinu BH sporta. Nismo zaslužili ni bod na Koševu, ali nismo ni ovo zaslužili jer ganjamo **** fer plej
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 20 maj 2017, 20:36

Ne daj Bože da sam ranije napisao šta protiv Lendrića, ono što sam svojim očima vidio i čuo, mogu misliti kako bi ovdje bio na nož dočekan. Dok su nam god **** sa strane bitnija i veće legende od naše djece, mi nikad nećemo imati napretka, TO DOBRO ZAPAMTITE.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 20 maj 2017, 20:38

Neko je gore napiso da uprava gubi poene zbog ne osvojene titule. Mislim da to nije istina ljudi su uradili lavovski posao. Navijaci trazili Slavku oni ga doveli, Slavko trazi igrace oni doveli, uz pomoc navijaca sredili stadion da evropu igramo na Grbavici. Mislim da su oni jedini koji trebaju imati podrsku navijaca.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 maj 2017, 20:42

Najveće poniženje kako pratim Želju, pitari nam skinu titulu. Znači, za harakirija.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 20 maj 2017, 20:43

Da je Bogdo sve ko uprava. Jedino što se nadam da su uvidili da nema napretka bez naše djece. Kad smo god vjerovali našoj djeci i Bog nas je pogledao.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 20 maj 2017, 20:46

SlevinKelevra je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:Zar smatras da su ovi igraci zasluzili podrsku imali su je i protiv Zrinje da ne pricamo u Krupi, a pogotovo protiv ovakog motivaisanog Sarajeva gdje su nasi igrali pickasto,
Majketi, kakvo je to pitanje? Svaki igrac koji na Grbavici istrci u Zeljinom dresu zasluzuje podrsku svih 90 minuta. Kritike i pohvale nakon meca, ispod tribine. U nas je mentalitet u minusu. I meni je zao, ovo je samarcina koju pamtiti cijeli zivit, ali dok god ima sanse, teba stati iza igraca... Smijesan je to rezon. Da je Kajkut promasio iz penala u Bijeljini, kao zaluzili bi podrsku u zadnjem kolu? Treba otici pa makar da ispratimo Miru i Lendrica.
Oni nas ne zasluzuju, najposjeciji stadion,poslije par kikseva isti ti igraci su dobijali aplauze, drzali smo ih ko malo vode na dlanu, dolazilo im se na treninge, da im se da podrska il pruzi kako god hoces, citavu sezonu izgaramo da shvate da smo svi jedno kako bi im lakse bilo, danas je sve i jednom navijacu pukao glas samo da bi pick.etine zabile jedan gol a oni jedne jedine yebene sanse nisu mogli napraviti..

NI OVI MOMCI NI HILJADE I HILJADE ONIH KOJI SU VAS ISPRED MALIH EKRANA PRATILI, NISU ZASLUZILI OVO !
VI NAS NE ZASLUZUJETE ! RAZDUZITE OPREMU I ODLAZITE, PICKURINE JEDNE !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 maj 2017, 20:46

Luda i losa liga, mi nikad slabiji izgubimo titulu zbog trenera kukavice. Mozda se desi cudo u subotu, ali tesko. Odradi Petrovicu jos Radnika i pakuj se. Zeljo je golem za tebe.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 20 maj 2017, 20:47

Moggiano je napisao/la:

Dijelite dalje neka svijet vidi kriminalce i lihvare koji kroje sudbinu BH sporta. Nismo zaslužili ni bod na Koševu, ali nismo ni ovo zaslužili jer ganjamo **** fer plej
Jad i bijeda.

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 20 maj 2017, 20:52

Izvinjavam se na upadu,ali je li istina da neki igraci kd vas nisu zeljeli trenirati zajedno zbog neke svadje ,ako moze neko da mi odg,kao navodno su se formirala dvaa neka tabora,to me zanima jer je i kd nas takva situacija bila,unaprijed hvala.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 maj 2017, 20:53

“U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci.”
Petar Petrović Njegoš

Iz bolnicke postelje, modar I sivan, ali poraz boli vise. Hajmo Zeljo, umri muski, pa sta Bog da na kraju.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2017, 20:55

Je li sudija ima fb yebem mu najmilije
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 20 maj 2017, 20:59

MocMahale444 je napisao/la:Je li sudija ima fb yebem mu najmilije
Peti sudija je 'ocijenio' da je penal. Ima 'bosnjačko/muslimansko' ime. Ne mogu se sjetiti imena.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.