Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
'aj institucija od 4-0 nemoj dzaba da spamiras ovaj thread, imas temu o championshipu pa pisi koliko god hoces o tamo 

Cek,cek moze li mi neko pojasniti sta znaci institucija,jer vidim ovde se Hull spominje kao institucija,a ja sam izgleda mislio da to znaci skroz nesta drugo?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hmm, koliko god raspravljali o Millwallu, neznam, nemos reci da je to mali klub, a realnost je da nije ni velik klub. To je ono sto Millwall popularise, jer zna se kakvi su mu navijaci, pa takvi ili slicni su i kod West Hama, samo cini mi se da je na internacionalnom nivou Millwall popularniji od West Hama. West Hama se bori da opstane u elitnom rangu, Millwallu se izgleda i neide u elitu, jer Millwall je klub koji jos uvjek drzi tradiciju i "furku" iz 20-tog vijeka, nece da je mjenja, against modern football.
The biggest small club, with a best supporters in England!
danas je klub produzio pozajmicu darren cartera sve do 03.01. jos jedan odlican potez jacketta i uprave. sto se tice karata za mec protiv leedsa, opet murija/leeds prave nepotrebne probleme isto ko i prosle sezone.. znaci ko god hoce da ide na taj mec mora kupit kupon, murija ceka na autoputu van leedsa i tu se svaki navijac pretrese, uslika i uzmu mu sve podatke i onda tek dobije kartu za mec 

zasto su tribine poluprazne ?
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što si pesimista? Budi optimista i reci:"Tribine su polupune."LudLo je napisao/la:zasto su tribine poluprazne ?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
poluprazna je gostujuca tribina uvijek jer niko ne umije isprodati 3.000 karata na toj tribini, pluss pola tribine koja je najbliza gostujucoj je uvijek zatvorena(jos jedna "maestralna" odluka murijeLudLo je napisao/la:zasto su tribine poluprazne ?

monoloze dobro polupune , nisam pesimista inacesteve-o je napisao/la:poluprazna je gostujuca tribina uvijek jer niko ne umije isprodati 3.000 karata na toj tribini, pluss pola tribine koja je najbliza gostujucoj je uvijek zatvorena(jos jedna "maestralna" odluka murijeLudLo je napisao/la:zasto su tribine poluprazne ?), tako da je kapacitet the dena neki 16-17.000 iako stadion prima preko 20.000. u subotu bilo preko 13.000, nije to valjda poluprazno kad sad znas da je kapacitet svega neki 16-17k?

aham nisam bio upoznat sa kapacitetom i stadionom pa mi je izgledalo kao da je polupuno

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- mexy_whites
- Kontakt:
a sta ces jbga necemo huligane blizusteve-o je napisao/la:danas je klub produzio pozajmicu darren cartera sve do 03.01. jos jedan odlican potez jacketta i uprave. sto se tice karata za mec protiv leedsa, opet murija/leeds prave nepotrebne probleme isto ko i prosle sezone.. znaci ko god hoce da ide na taj mec mora kupit kupon, murija ceka na autoputu van leedsa i tu se svaki navijac pretrese, uslika i uzmu mu sve podatke i onda tek dobije kartu za mec

I de mi reci jel Millwall ima svoju Tv pa da pratis tekme preko neta. Mislim ono godisnja mjesecnja pretplata?
Side before self
ima onaj standardni Millwall Player gdje imas sve highlights, interviews s trenerom, igracima etc, historijske utakmice etc etc...mexy_whites je napisao/la:a sta ces jbga necemo huligane blizusteve-o je napisao/la:danas je klub produzio pozajmicu darren cartera sve do 03.01. jos jedan odlican potez jacketta i uprave. sto se tice karata za mec protiv leedsa, opet murija/leeds prave nepotrebne probleme isto ko i prosle sezone.. znaci ko god hoce da ide na taj mec mora kupit kupon, murija ceka na autoputu van leedsa i tu se svaki navijac pretrese, uslika i uzmu mu sve podatke i onda tek dobije kartu za mecSad bi vas vise trebalo doc obzirom da nema tekme na tv....ocekujem nekih 25000+ kao i protiv Derbya.
I de mi reci jel Millwall ima svoju Tv pa da pratis tekme preko neta. Mislim ono godisnja mjesecnja pretplata?
izgleda millwall dobio 6.000 karata od crystal palace-a za mec na selhurst parku u oktobru, moglo bi ovo biti repriza od onog ludog gostovanja @ hull prije dvije-tri godine 

VS.

sutra ceka okrsaj na elland roadu s leedsom. ovi mecevi su uvijek zanimljivi, ne samo na terenu vec i izvan njega

Volio bih pogledati ovaj mec pa me zanima da li ce biti prijenosa,jer ce utakmica sigurno biti uzbudljiva!steve-o je napisao/la:
VS.
sutra ceka okrsaj na elland roadu s leedsom. ovi mecevi su uvijek zanimljivi, ne samo na terenu vec i izvan njega. igrajuci par sezona zajedno u league one, ovi mecevi su napravili rivalitet izmedju klubova, a uvijek je slatko njima "dignuti" bod ili tri
, pogotovo na elland roadu. millwall je odlicno zapoceo novu sezonu, ni najveci fanatici nisu ocekivali da ce millwall nakon dvije utakmice biti prvi na tabeli s goalscore od 7-0! prosle sezone je jackett bio najbolji manager u league one, a i ove sezone on nastavlja s istim tempom. treba biti i zahvalan vlasniku berylsonu koji je omogucio jackettu da dovede par solidni igraca ovog ljeta(prije svega henrya, lisbiea i donekle cartera). sto se tice leedsa, oni se i nisu bas nesto pojacali, al' izgleda da su ipak napravali dobar potez kad su doveli schmeichel juniora.. sto se tice tima za sutra, jedini igrac koji mozda nece igrati je bek scott barron koji se ozljedio u srijedu. barron je trenutno 50-50, nebude li on igrao u tim uskace ili jack smith ili andy frampton na njegovo mjesto. osim toga, trebao bi da istrci isti tim koji je ponizio hulla prosle subote. iako je tesko gostovanje naravno, ocekujem sutra bod u leedsu. tamo nismo odavno izgubili, i ako igraci pokazu zelju i agresivnost uvjeren sam da ce millwall napustit elland road neporazen!
You are my Portsmouth, my only Portsmouth! You make me happy when skys are gray! I never noticed how much I loved you,until you take my Portsmouth away!
Prenosa nema ni za lijeka! Možda neka lokalna engleska televizija to prenosi ali toga sigurno na satelitu nema
jbg zasluzena pobjeda za leeds danas. poslje vodstva igraci su se povukli i zato je leeds i izjednacio, kukavicka taktika jacketta - neznam zasto
. nakon poluvremena je bilo nesto bolje, al ipak leeds je bio mnogo konkretniji i zabio dva gola pri kraju. steta, al nema veze nek su i oni okusili prvu pobjedu nakon dugo vremena protiv kluba koji oni smatraju da je mal- zato je ljepo vidjeti da slave pobjedu protiv ovog "malog" kluba ko da su osvojili CL
. sad se treba orientisati za mec protiv boro-a u ligakupu i pokusati eliminisati njih!

malo zezancije prije tekme protiv boro-a:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

VS.

veceras millwall docekuje boro' na the denu u okviru drugog kola liga kupa. nakon zasluzenog poraza protiv leedsa u subotu, ovo je odlicna prilika za igrace za vracanje samopouzdanja. jackett je opet izabrao istu ekipu koja je bila u leedsu(ukupno 19 igraca) i ocekuje se da ce millwall poceti ovaj mec s najjacim sastavom. ovo ce biti odlicna prilika za steve morisona i ostale da se dokazu protiv najjaceg protivnika do sada ove sezone. sto se tice boro', onaj klaun od managera strachan je na dobrom putu da unisti i ovaj klub na isti nacin ko sto je unistio velikana celtica. od kako je dosao u klub, potrosio je ogromne svote na nove igrace(vecinu ih je doveo iz celtica i skotske lige) i na kraju nije uspio ni playoffse prosle sezone. ni ove sezone nisu zapoceli sezonu bas najbolje(samo 4 boda nakon 3 utakmice). ocekuje se da ce strachan izvrsiti par izmjena u svom timu usporedeno s onim koji je u nedelju savladao sheff. united. po mom misljenju ovaj mec je 50-50, sve zavisi kako igraci millwalla tretiraju ovaj mec i koji ce tim strachan izvesti na the denu. valjalo bi naravno proci i ovo kolo pa onda izvuci zvucnijeg protivnika u iducem kolu..
Millwall: Forde, Dunne, Barron, Abdou, Robinson, Ward, Schofield, Trotter, Harris, Morison, Henry. Subs: Mildenhall, Carter, Hackett, Mkandawire, Smith, Lisbie, Marquis.
1-0, strijelac naravno steve morison.
edit: 2-0, trotter
edit: 2-0, trotter

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.