FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislila nas Krupa opet na disko dobit, ha. Nema s nama zafrkancije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
. . velite najjača uprava, ovo ono . . .jeebem vas ja !!!
. .nek nam je Bog na pomoći. Pušiona smo da valja . .
. .nek nam je Bog na pomoći. Pušiona smo da valja . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 20 maj 2017, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nema, Bgm nemawobly92 je napisao/la:Mislila nas Krupa opet na disko dobit, ha. Nema s nama zafrkancije.
Krupa aka trica
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Dali smo im gol. Mislili nam uvaliti tricu i po treći put, a da ne prime nijedan. Nismo mi od jučer.Aerials je napisao/la:Nema, Bgm nemawobly92 je napisao/la:Mislila nas Krupa opet na disko dobit, ha. Nema s nama zafrkancije.![]()
Krupa aka trica
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ocekujem izjavu da je ekipa psihicki pala nakon osvajanja kupa od strane SB!!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
. .kakav smo nogomet igrali do prije godinu . . lijepo na oko, od noge do noge, atraktivno, lepršavo, nije nam mogao niko nista . .. posjeta dobra . ..a vidi sad ovo. Ma da se sjebeš totalno šta nam uradiše . .
- zamorano1plus8
- Kontakt:
aaaaaaaa sto se posrase po zelji
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
cobani sa Sugavice ovise o nama, a mi lagano u Mostar na izlet, fino druzenje, tri bobe i titula Zrinji :cool:
kako samo naplacujemo gofnima ono izbacivanje iz lige, prvo ona karanja na terenu, sada titula cao :tokralju:
kako samo naplacujemo gofnima ono izbacivanje iz lige, prvo ona karanja na terenu, sada titula cao :tokralju:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Moze li mi neko napisat statistiku Jagodica u ligi za prvaka??
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
primili od Krupe devet golova u četiri utakmice
ionako su nikakva ekipa, meda ne mogu ne do Bog da takva ekipa osvoji titulu
to je toChinaglia je napisao/la:cobani sa Sugavice ovise o nama, a mi lagano u Mostar na izlet, fino druzenje, tri bobe i titula Zrinji![]()
kako samo naplacujemo gofnima ono izbacivanje iz lige, prvo ona karanja na terenu, sada titula cao
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Zeljo kaze daje pola miliona da Sloboda odigra za njih, **** evropu kad mozemo i ovako uzeti pare hahahahahha
10 buraz, 10...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:primili od Krupe devet golova u četiri utakmice![]()
to je toChinaglia je napisao/la:cobani sa Sugavice ovise o nama, a mi lagano u Mostar na izlet, fino druzenje, tri bobe i titula Zrinji![]()
kako samo naplacujemo gofnima ono izbacivanje iz lige, prvo ona karanja na terenu, sada titula caoionako su nikakva ekipa, meda ne mogu ne do Bog da takva ekipa osvoji titulu
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
gasi mješalicu motaj kabloveNKMramor je napisao/la:10 buraz, 10...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:primili od Krupe devet golova u četiri utakmice![]()
kako samo naplacujemo gofnima ono izbacivanje iz lige, prvo ona karanja na terenu, sada titula caoionako su nikakva ekipa, meda ne mogu ne do Bog da takva ekipa osvoji titulu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
costacurta08
- Kontakt:
Jedina stvr u čemu ću se s tobom složiti. Pustiti Zrinjskom zarad onog izbacivanja iz lige, nek idu u mačku piterinu.Chinaglia je napisao/la:cobani sa Sugavice ovise o nama, a mi lagano u Mostar na izlet, fino druzenje, tri bobe i titula Zrinji![]()
kako samo naplacujemo gofnima ono izbacivanje iz lige, prvo ona karanja na terenu, sada titula cao
Jedino bi preSjednik mogao praviti problem obzirom da mu se radi o omiljenom klubu.
Ako im Zeinjski ponudi kakvu lovu da ne grizu halal im bilo nek uzmu.
Inače mene sto se tiče mogu svi komplet s upravom u fizdu materinu.
eto toliko.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iskreno bolila me briga kako ce nasi odigrati danas, samo sam gledao da Sarajevo i Zrinjski pobjede. Nasi su mi zanimljivi u zadnje vrijeme kao Leyton Orient ili Piacenza.
Imagine enyojing a sport in Tuzla.
Imagine enyojing a sport in Tuzla.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja vise ne znam treba li nas uopste i komentarisati... smijesno,presmijesno.....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Efendicu amputiraj sebi nogu i pocni se baviti sjedecom odbojkom bog te .... 10 centarsuteva svaka ide u p.... materinu!!!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Krivac Vlado, najveći, samo smo dvije utakmice odigrali pod njegovom komandom, pobjeda protiv Sarajeva 2:0, i X sa seljom 2:2, u ostalim mi igre nismo vidjeli.
Ordagiću je ovo vjerovatno bila zadnja na Tušnju, šteta jbg.
Panjdir, Efe, Sale, Stjepanović, Smajić smiješni.
Pustiti Zrinjskom samo zbog seljinog poštenja.
Ne znam stvarno da li su ovo korijeni te Vladine ekipe koja bi trebala osvojiti titulu jer eto za pola sezone mi "i" od igre nismo mogli vidjeti od naše ekipe.
Ordagiću je ovo vjerovatno bila zadnja na Tušnju, šteta jbg.
Panjdir, Efe, Sale, Stjepanović, Smajić smiješni.
Pustiti Zrinjskom samo zbog seljinog poštenja.
Ne znam stvarno da li su ovo korijeni te Vladine ekipe koja bi trebala osvojiti titulu jer eto za pola sezone mi "i" od igre nismo mogli vidjeti od naše ekipe.
U 9 kola lige za prvaka Vlado sa ovom ekipom je osvojio 8 bodova od mogucih 27.. sta li ce biti kada nas napuste Ordagic,Veseli,Stjepanovic,Zec,Skahic,Subic,Lazevski.. ova djecurlija nista od njih pogotov Tandir i Zilkic.. lose nam se pise
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo forsirati sad Smajica i iduce sezone Macak sincinu da dovede... bit cemo beton opet.... vidjet cete da se moze bez para....STA vam je
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.