necu komentarisat do kraja, u pravu si, ali ne moze ovo vise pod kozu a najlakse mi je na forumu istrest sveSlevinKelevra je napisao/la:
@irfo, popusti malo, barem dok ne zavrsi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Brate, i ja sam ljut. Em rezultat, 'em mojaTV, em me Hoffenheim povali 200 KM... ali cekam kraj pa da vadim zakljucke. Meni je bitno da budemo na celu kolone, pa makar nas Radnik tamo ostavio. Slazem se da je kriminalna igra, al ima jos poluvrijeme... Imaju sansu za vadionu.irfo je napisao/la:necu komentarisat do kraja, u pravu si, ali ne moze ovo vise pod kozu a najlakse mi je na forumu istrest sveSlevinKelevra je napisao/la:
Ocepio stream.SlevinKelevra je napisao/la:Brate, i ja sam ljut. Em rezultat, 'em mojaTV, em me Hoffenheim povali 200 KM... ali cekam kraj pa da vadim zakljucke. Meni je bitno da budemo na celu kolone, pa makar nas Radnik tamo ostavio. Slazem se da je kriminalna igra, al ima jos poluvrijeme... Imaju sansu za vadionu.irfo je napisao/la:necu komentarisat do kraja, u pravu si, ali ne moze ovo vise pod kozu a najlakse mi je na forumu istrest sveSlevinKelevra je napisao/la:
http://livegol.net/live/sarajevo-zeljeznicar/
evo link kome treba
Ma komentarisi i jeb.i mu fameliju permanentno.irfo je napisao/la:necu komentarisat do kraja, u pravu si, ali ne moze ovo vise pod kozu a najlakse mi je na forumu istrest sveSlevinKelevra je napisao/la:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Re: RE: Re: FK Željezničar
Radi i ovdjeQuinlan je napisao/la:https://www.facebook.com/lars1921tv/
Imaju li nasi snage i pameti da izjednace, sta se sa njima desava .... 

- Zeljeznicar -
Ajde Nikolicu zabi go 

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Crveni za Zrinjski
AAAAA golcine

AAAAA golcine

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 20 maj 2017, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pero Stojkic iz Zrinjskog dobio crveni i go vodi radnik
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
-
- Kontakt:
radnik poveo, crveni zrinjskom 

- TheTruth34
- Kontakt:
Zrinjski gubi i ima igraca manje
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Radnik!!!
U nas 8 igraca ima problema sa primanjem lopte na 2 metra

U nas 8 igraca ima problema sa primanjem lopte na 2 metra
Bravo radnik majstoriiii
Hebibovic namjerno fulio. Pa nismo djeca.Neandertalac je napisao/la:Gluho bilo šta je Hebibović fulio. Nafakaši smo samo takvi, ne mogu da vjerujem kakvo je ovo poluvrijeme bilo, nikako mi ne ide u glavu šta se radi.
Idemo u drugom popraviti utisak i izjednačiti da ne čekamo po deseti put konkurente sa kiksom i da čir fasujemo svi do jednog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.