FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
imam osjecaj da ce nas Krupa oducit od fudbala, ne rezultatom, ali igrom da :kafa:
prosli put smo se provukli, danas ne vjerujem da hocemo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Je odlucit ne rise, pa zar nije sve kako treba?Chinaglia je napisao/la:imam osjecaj da ce nas Krupa oducit od fudbala, ne rezultatom, ali igrom da![]()

Pobjedit cemo ali smo opet nikakva ekipa i generalno tim.
bit ces ti nikakav ako te danas sretnem na Tusnju ili u okolini istog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Supak jedan plati kartu.Chinaglia je napisao/la:bit ces ti nikakav ako te danas sretnem na Tusnju ili u okolini istog
ne dam pare Senci, vi mu dajete, a protiv njega ste, đe vam je obraztuzlak1987 je napisao/la:Supak jedan plati kartu.Chinaglia je napisao/la:bit ces ti nikakav ako te danas sretnem na Tusnju ili u okolini istog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije on tutuk, pametan je covjekChinaglia je napisao/la:ne dam pare Senci, vi mu dajete, a protiv njega ste, đe vam je obraztuzlak1987 je napisao/la:Supak jedan plati kartu.Chinaglia je napisao/la:bit ces ti nikakav ako te danas sretnem na Tusnju ili u okolini istog

Ja sam protiv Faraona, Senad kada bi Azmiru bio desna ruka to bi bila masinerija.
da li se je tuzlak okrenuo prema kibletu :tokralju:tuzlak1987 je napisao/la:Nije on tutuk, pametan je covjek :kafa:
Ja sam protiv Faraona, Senad kada bi Azmiru bio desna ruka to bi bila masinerija.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbt trese me groznica pred danasnju utakmicu. Ne mogu da spavam od nabrijanosti. Idemo danas jako! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
jesil nekada ovako u Asmirovo vrijeme, jelde da nisi :kafa:Probisvjet je napisao/la:Jbt trese me groznica pred danasnju utakmicu. Ne mogu da spavam od nabrijanosti. Idemo danas jako! :salut:
Vjerovatno cemo danas doci do konstatacije da vise ni sa slobodnim ulazom ne moze se imat pristojna posjeta.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Istina zna vrlo često biti bolnaklasik je napisao/la:Vjerovatno cemo danas doci do konstatacije da vise ni sa slobodnim ulazom ne moze se imat pristojna posjeta.
DRŽAVA TUZLA!!
Nema 500 ljudiklasik je napisao/la:Vjerovatno cemo danas doci do konstatacije da vise ni sa slobodnim ulazom ne moze se imat pristojna posjeta.
Jedan grad, jedna ljubav!
Jao šta skide golman Krupe
i zamalo gol Kalezića, hajmo 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
najdraza zar ti ne rece da ces ici protiv Krupe :hmmmm:Aerials je napisao/la:Jao šta skide golman Krupe :crazy: i zamalo gol Kalezića, hajmo :pray:
Ne sjećam se da sam, na svadbi sam jbg, nisam mogla 

jbg nema veze momce, desava se, glavu gore..
Idi Ordaga nemoj se vise patit..kako Krupa silji damu nad Slobodom citavu sezonu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bože dragi, pa i ovdje će tri komada da nam uvale 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.