Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
NIKAD VIŠE DA NAS GAMAD SPONZORIŠE
Sad moramo tekstualni pratiti. Fuj Moja Tv
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Sad moramo tekstualni pratiti. Fuj Moja Tv
sta je bilo?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Meni sve okej kako je pocela utakmica 
Uzasna posjeta. Kao da nije derbi.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BernardBarnjak
- Kontakt:
harden je napisao/la:Meni sve okej kako je pocela utakmica
tebi znaci radi?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sramotna posjeta fakat, ne vidim razlog da bude bas ovoliko uzasno...
Da, nije radilo ali je proradilo 5min prije pocetka. Od tada normala radi.BernardBarnjak je napisao/la:harden je napisao/la:Meni sve okej kako je pocela utakmica
tebi znaci radi?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa niko nije lud da ode, fudbal u BiH je na konopcima. Od suđenja, pa do kvaliteta igre. Sve u svemu, sramotno.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
desava li se sta na terenu drugharden je napisao/la:Da, nije radilo ali je proradilo 5min prije pocetka. Od tada normala radi.BernardBarnjak je napisao/la:harden je napisao/la:Meni sve okej kako je pocela utakmica
tebi znaci radi?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pisite sta se desava na tekmi za nas sto nemamo prenos
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Jel se moze gledati utakmica na moja web tv? Kod mene ne ide, vrti mi istih 60 sekundi cijelo vrijeme..
Volim te Bosno!!!
Isti slucaj. Vrti jedno te isto od pocetka.xavi26 je napisao/la:Jel se moze gledati utakmica na moja web tv? Kod mene ne ide, vrti mi istih 60 sekundi cijelo vrijeme..
Mater im yebem!exampLe. je napisao/la:Isti slucaj. Vrti jedno te isto od pocetka.xavi26 je napisao/la:Jel se moze gledati utakmica na moja web tv? Kod mene ne ide, vrti mi istih 60 sekundi cijelo vrijeme..
Volim te Bosno!!!
Penal za Sarajevo.
PENAL ZA SARAJEVO !
- 7aprildomemoj
Za nekih 4-5 godina navijanje na derbiju će se svesti na skandiranje imena rahmetlija. Ovo više nije ni D od derbija. Sjena od recimo Zubandana
Irfan Peljto gura Zrinjski prema tituli
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Marokanci yeaaah7aprildomemoj je napisao/la:Za nekih 4-5 godina navijanje na derbiju će se svesti na skandiranje imena rahmetlija. Ovo više nije ni D od derbija. Sjena od recimo Zubandana

ZZ
- 7aprildomemoj
Čaršija za razliku od tvoje selendre gdje je kulturni događaj godine ispijanje piva ispred jedine trgovinemoj uzor-S.G je napisao/la:Marokanci yeaaah7aprildomemoj je napisao/la:Za nekih 4-5 godina navijanje na derbiju će se svesti na skandiranje imena rahmetlija. Ovo više nije ni D od derbija. Sjena od recimo Zubandana
Irfan Peljto gura Zrinjski prema tituli![]()
![]()

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.