FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel istina da se danas, karta za zapad moze kupiti,samo u prostorijama kluba...???
Treba danas pare na kladari uzeti....extra kvota

Šakinog malog u prvu postavu!! Yebemo ti mater Demire, Deeemire!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ja prvifico je napisao/la:I njemu bi yebali mater poslije drugog poraza.Zip je napisao/la:Predstavnika forumasa za sefa strucnog staba FKS!!!

uz člansku , znam da su povučene sa dosta mjestaamypitar je napisao/la:Jel istina da se danas, karta za zapad moze kupiti,samo u prostorijama kluba...???
ja tako svaku tekmu jbg haj na zapadmiky_hz je napisao/la:Ja vala tesko da cu i ustat sa stolice,sta god da bude.Kospice,sokic ,lagano.
Nek nam je sretno,pa polahko.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Drug, ovo ti ozbiljno kažem. Čitajući većinu tvojih postova sa sigurnošću tvrdim da imaš neki oblik shizofrenije, otiđi doktoru da ti kaže koji je. Tebi nije ni malo lako.joker90 je napisao/la:Šakinog malog u prvu postavu!! Yebemo ti mater Demire, Deeemire!!![]()
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Vratite nam Krstu, Leona i Milosa a evo vam Semsudin, Said i duo Bekic. Evo im sve, sve, sve, sve...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Znaci, kao i prosle godine, opet nismo imali srece?
Opet niko ni za sta nije kriv. Hajmo ponoviti jos jednu istu sezonu
Sve super, sve bajno i krasno, samo nam navijaci ne valjaju.
Jadno je kako su vam kriteriji nisko pali.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Bio, nije pomoglo! Idemo dalje!Chlan je napisao/la:Drug, ovo ti ozbiljno kažem. Čitajući većinu tvojih postova sa sigurnošću tvrdim da imaš neki oblik shizofrenije, otiđi doktoru da ti kaže koji je. Tebi nije ni malo lako.joker90 je napisao/la:Šakinog malog u prvu postavu!! Yebemo ti mater Demire, Deeemire!!![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ove sezone smo i poprilično ostećeni suđenjem(i tu nismo jedini), ali i nismo pojačali ekipu na mjestima gdje smo trebali u januaru i ovo je epilog...Evander je napisao/la:Znaci, kao i prosle godine, opet nismo imali srece?
i sad ti fale ti bodovi koje bi imao da je bilo "nešto/neko" da uđe s klupe sa individualnim kvalitetom i da prevagu tekmi u našu korist...samo pretjerano crnčenje polako prelazi u jednu toxičnu atmosferu gdje ništa ne uspjeva....ma kako dobro bilo....
eh sad ako postoje konkretni dokazi za ove tvoje tvrdnje koje ponavljaš da je VT odustao od dogovora i investicije prvobitne, nadam se da to ima i na papiru negdje pa da se vidi da li je jedna od opcija pokretanje nekog postupka poništavanja upravljačkih uloga zbog neispunjavanja obaveza....
normalno da li nam je to uopšte u interesu je bitno pitanje....slična situacija je bila u Ado Den Haagu, gdje su tim postupkom natjerali investitora da održi dogovorenu investiciju, normalno posljedica je da je komplet uprava promijenjena, ali kod nas je to svakako već slučaj...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Osttribine
- Kontakt:
Nedamo im titulu evo tu na Koševu 

Osvoje li titulu na Kosevu danas, to ce biri vrh pisanja po nama ove sezone.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Šakinog malog u prvu postavu!! Yebemo ti mater Demire, Deeemire!!![]()

Jeb em mu babu Demira!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sabra neda da vas dođe 10 hiljada , sa svih polja i svih livadaaaaaaaOsttribine je napisao/la:Nedamo im titulu evo tu na Koševu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
fico je napisao/la:Sa Kosovarima iz sarajevskog predgrađa.joker90 je napisao/la:Je li to danas ima neka tekma? S kim igramo?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam emotivno potrošen. Da li je to dovljno da danas ne dođem na utakmicu, ali da mi klub tipla neku dnevnicu recimo?
Samo Saraj'vo.
DenchiNL je napisao/la:Sabra neda da vas dođe 10 hiljada , sa svih polja i svih livadaaaaaaaOsttribine je napisao/la:Nedamo im titulu evo tu na Koševu![]()
![]()
![]()
Ma ostao im je od danas samo da uzmu istok ,jer zapad mozes uzeti samo u klubu,uz proceduru.

- escobarpablo
- Kontakt:
Ravnodušan totalno.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko da se nista ne igra, jadno bas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️