Euroliga 16/17
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 16/17
Precratane utakmice Olympiacosa Vasilis cijeli mec onako i presudi na kraju
a grina ko yebeInterista je napisao/la:Precratane utakmice Olympiacosa Vasilis cijeli mec onako i presudi na kraju

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Standard, promasio dva polaganja na negdje 2-3 minute do kraja i onda se izgubio. Mada, osim prve cetvrtine, svakako nije nista posebno odigrao. Jedini se pojavili Teo i Jackson.. mada je meni ovo poraz Ituidisa. Covjek organizovao da samo igraju izolacije, nigdje timske igre. Nigdje igre na centre, nigdje pick and rolla..DANTES je napisao/la:nando je bio tu.. gledao je meč.dscile je napisao/la:I opet ce nakon ovog zadnjeg suta Tea nazivati chokerom, a covjek rovit strpa 23 poena, da trojku za izjednacenje.. dok Nanda, kao i prosle godine u finalu, nema nigdje u zavrsnici meca.
A sta reci za Oly, osim Kill Bill
Oly je fantasticna prica.. kakav mentalitet imaju ti igraci. Pravi ratnici.
Oly 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I Papanikolau zamalo double-doubleDANTES je napisao/la:a grina ko yebeInterista je napisao/la:Precratane utakmice Olympiacosa Vasilis cijeli mec onako i presudi na kraju

par pnr bi riješili mečdscile je napisao/la:Standard, promasio dva polaganja na negdje 2-3 minute do kraja i onda se izgubio. Mada, osim prve cetvrtine, svakako nije nista posebno odigrao. Jedini se pojavili Teo i Jackson.. mada je meni ovo poraz Ituidisa. Covjek organizovao da samo igraju izolacije, nigdje timske igre. Nigdje igre na centre, nigdje pick and rolla..DANTES je napisao/la:nando je bio tu.. gledao je meč.dscile je napisao/la:I opet ce nakon ovog zadnjeg suta Tea nazivati chokerom, a covjek rovit strpa 23 poena, da trojku za izjednacenje.. dok Nanda, kao i prosle godine u finalu, nema nigdje u zavrsnici meca.
A sta reci za Oly, osim Kill Bill
Oly je fantasticna prica.. kakav mentalitet imaju ti igraci. Pravi ratnici.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Veliki Oly i jos veci Billy 
Ona trica Tea na 2 razlike za Oly

Ona trica Tea na 2 razlike za Oly

- branimir85
- Kontakt:
opet Billy bacio završni špric 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- alan_kardec
- Kontakt:
ma ukenjali su i Nando i Teo. Prvi nije bio ni blizu očekivanog nivoa plus je baš silio pred kraj. Teo vukao čitavu utakmicu, ali na kraju fulio bacanje i požurio sa onom trojkom.
Inače, vrhunska tekma.
Ako Fener prođe, Oly uzima titulu.
Inače, vrhunska tekma.
Ako Fener prođe, Oly uzima titulu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
da, jer željko ne zna igrati finala..alan_kardec je napisao/la: Ako Fener prođe, Oly uzima titulu.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ko god bude u finalu, vodit ce 15 razlike na poluvremenu i onda izgubiti od Olympiakosa.
De Colo
Teo

Steta sto je ovako na kraju ispalo, jer je odigrao gotovo fantastican mec. Nema se njemu sta zamjeriti, veliki igraci pokusavaju i na sebe preuzimaju odgovornost, a jasno je da ne pogadjaju uvijek. Nando nije imao muda da potegne, pokusao je onaj prodor na 2-3 minute do kraja i promasio zicer pod obrucem bas zato sto su se i muda i ruke skratile u prelomnim trenucima meca. Idi Teo u nba, red je da se i tamo okusas. Sumnjam da i on sam vise ima motivacije za ovu evropsku kosarku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- alan_kardec
- Kontakt:
ko je reko da ne zna?DANTES je napisao/la:da, jer željko ne zna igrati finala..alan_kardec je napisao/la: Ako Fener prođe, Oly uzima titulu.

imam takav osjećaj, a i Oly je skroz specifična ekipa. Uloga autsajdera im vazda leži.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Covjek bi rekao da su naucili, ali jok opet teo odlucuje
Nando me je razocarao do bola, a jackson pokazao da nando i teo kombinovano nemaju jedno njegovo mudo
Oly i vasa

Nando me je razocarao do bola, a jackson pokazao da nando i teo kombinovano nemaju jedno njegovo mudo
Oly i vasa

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Nail for Real
- Kontakt:
Trebace veceras dosta raspolozenih sutera da se dobije ovaj Fener. Mislim da bi Anthony mogao biti THE MAN.
A ne mogu da vjerujem da je CSKA prosula prednost.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- akisarajevo92
- Kontakt:
zašto? to im se stalno dešava.. čak i finale prošle godineNail for Real je napisao/la:Trebace veceras dosta raspolozenih sutera da se dobije ovaj Fener. Mislim da bi Anthony mogao biti THE MAN.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa Oly je imao zestoku sutersku krizu u prvom poluvremenu, a CSKA igrala odlicnu odbranu, forsirali su ih da gadjaju nerezonske suteve, kontao sam da imaju kontrolu...DANTES je napisao/la:zašto? to im se stalno dešava.. čak i finale prošle godineNail for Real je napisao/la:Trebace veceras dosta raspolozenih sutera da se dobije ovaj Fener. Mislim da bi Anthony mogao biti THE MAN.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- invincible1921
- Kontakt:
CSKA debelo kvalitetnija ekipa, bolje su i igrali ali onda izvršili samoubojstvo iz zasjede....
Haj sad Sergio ispi.saj ove ufurane "Turke"

Haj sad Sergio ispi.saj ove ufurane "Turke"

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.