FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2017, 15:41

Bitnije je dovesti prave igrace a ne poluretardirane debile iz Drine i ostalih vukojebina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2017, 15:42

Je li Crnkić dobio čiste papire kao što je onaj retard i htio?
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2017, 15:43

Evander je napisao/la:Prihvatili to ili ne, Cala je takodje samo marioneta. Nema od damu iznjeti svoje misljenje.

Sto se mene tice, volio bih da ga maknu.
Otici ce on kad se zavrsi sezona, odnosno za dva kola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 maj 2017, 15:53

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: Tako je Hilmo !!! Nikad oskudnija ekipa s kvalitetom al jako borbena nazalost navijaci to nisu prepoznali ove godine na kosevu nije bilo prave podrske jako losa posjeta . sad ce neko reci ne znaju igrati sta imam gledati . cinjenica je da smo kuci sve izgubili ove sezone . krupa , zrinjski, radnik. kup mladost,siroki znaci i kup i prvenstvo smo kuci izgubili ne optuzujem navijace igraci igraju i trebali su dobiti to ali moramo priznati da je falio vjeter u ledja s tribina .
Ma prepoznali su to navijači, dobar dio njih, zato je svaka utakmica oko dvije hiljade onih redovnih koje nikad niko nece otjerati s koseva. Posjetu diriguje i kvalitet igara, igrača, mi to ove godine nemamo, ponajviše rezultati.

Ova ekipa više nije mogla.

Na kraju sezone, odmah s početka juna sjesti i dobro vidjeti šta i kako dalje.

btw. Većina je očito previše očekivala od Tana.
Nismo očekivali previše, dovoljno je bilo da se ispuni ono što su Edis i Dino obećali raji. Pri tom ne mislim na grupne faze, nego izgradnju kampa, ulaganje u igrački kadar, posudbe igrača iz Cardiffa, napredak kluba u svakom segmentu. Od svega smo dobili pola kampa i pojačanja prve 2 sezone, tačnije tri prelazna roka. Možda Tan i nije to obećao njima al' oni nama jesu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 maj 2017, 15:55

Niko ne osudjuje navijace u globalu, nego pojedince koji su napali igrace. Evo ja sam navijac, i osudjujem radnje pojedinaca. Cak se i Udruzenje ogradilo od istih...Isto tako, niko ne osudjuje sve igrace, nego one koji su losi, ne napreduju ili nece da se trude. Niko ne dira Pavlovica ili Ivetica i sl. Tako da ne generalizujete.
Sto se Mehmeda tice, ostali smo bez njega i definitivno. Ne treba mu ovaj cirkus u zivotu vise...Najgore u zivotu biti nezahvalan prema ljudima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 19 maj 2017, 15:59

Ima li negdje ona tabela da vidimo s kime bi mogli igrati Evropu...čuj mene da vidim koji ribari s Farskih Ostrva će nam ovaj put ogaditi fudbal :kafa:

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 19 maj 2017, 16:01

Ima li Repuh trenersku licencu, zna li ko?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 19 maj 2017, 16:04

kenanbrajic je napisao/la:Ima li Repuh trenersku licencu, zna li ko?

Trainer licence : UEFA Pro licence po transfermarkt ima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 19 maj 2017, 16:05

kenanbrajic je napisao/la:Ima li Repuh trenersku licencu, zna li ko?

Ima cim je mogao voditi ekipu u listici

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 maj 2017, 16:08

muhamedhulk je napisao/la:Niko ne osudjuje navijace u globalu, nego pojedince koji su napali igrace. Evo ja sam navijac, i osudjujem radnje pojedinaca. Cak se i Udruzenje ogradilo od istih...Isto tako, niko ne osudjuje sve igrace, nego one koji su losi, ne napreduju ili nece da se trude. Niko ne dira Pavlovica ili Ivetica i sl. Tako da ne generalizujete.
Sto se Mehmeda tice, ostali smo bez njega i definitivno. Ne treba mu ovaj cirkus u zivotu vise...Najgore u zivotu biti nezahvalan prema ljudima.
Tako je muha brate. Saraj'vo ne zasluzuje ovakav imidz koji opet kroje (bilo pojedinci ili grupa) navijaci. Bar su tako deklarisani. Necemo sad zmiriti na neke anomalije koje dolaze i "s ove strane". Ali, slazem se da je ovo kulminacija kriminalno loseg pristupa uprave timu na zimskoj pauzi. Zvuci nevjerovatno ali smo mogli glat u dzep staviti duplu.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 19 maj 2017, 16:11

Ma mi smo trenutno kao kad ekipa dobije crveni na kraju prvog poluvremena(bez pojacanja)
citavo drugo ravnopravni i onda da nismo dobili taj crveni mi bi ubili protivnika(osvojili duplu) i sl.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 19 maj 2017, 16:17

Zašto taj toliko sposobni Valentin ne dovede novog vlasnika? Zašto bilo ko, ko je u i oko kluba, ne dovede novog vlasnika/sponzora?
SARAJEVO

High

Post Postao/la High » 19 maj 2017, 16:19

Kakvi izrazi lica Čali i Pavloviću. Ko misli da je izrežirano, nek hitno ode ljekaru.
Zadnja izmjena: High, dana/u 19 maj 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 maj 2017, 16:20

Kada jednom Mehi Kodri uradis sto si uradio sve ti se ovako vraca. Ovo sa igracima i prijetnjama smrdi u pm. Opet su navijaci tema br jedan a nesposobne ublehe koje vode klub, oni koji su ga pokrali i to jos uvijek siguran sam na ovaj ili onaj nacin rade stoje po strani i zadovoljno trljaju ruke jer o njima niko ne prica. Ti isti ce po svojim marionetama pustiti price kako je Tan ubleha i kriv za sve, ljudi nemojte biti naivni! Para je bilo vise nego ikada ali su to Bosnje znalacki iskoristile. Fokus treba upravo na tim likovima da bude.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 19 maj 2017, 16:26

High je napisao/la:Kakvi izrazi lica Čali i Pavloviću. Ko misli da je izrežirano, nek hitno ode ljekaru.
Evo upravo sam pogledao press .... i to mi je prvo palo na pamet .... imam osjecaj da Cala samo sto nije zaplakao .... ljudi svasta izmisljaju .... svi traze neki skriveni motiv !

Zna li neko do kad traje ugovor Dusanu Hodzicu ?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 19 maj 2017, 16:32

do 30.06.2017

ode on u Njemacku :D
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 19 maj 2017, 16:34

Bordomen je napisao/la:do 30.06.2017

Steta .... hvala na Inf. :salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2017, 16:41

BordoBolesnik je napisao/la:Kada jednom Mehi Kodri uradis sto si uradio sve ti se ovako vraca. Ovo sa igracima i prijetnjama smrdi u pm. Opet su navijaci tema br jedan a nesposobne ublehe koje vode klub, oni koji su ga pokrali i to jos uvijek siguran sam na ovaj ili onaj nacin rade stoje po strani i zadovoljno trljaju ruke jer o njima niko ne prica. Ti isti ce po svojim marionetama pustiti price kako je Tan ubleha i kriv za sve, ljudi nemojte biti naivni! Para je bilo vise nego ikada ali su to Bosnje znalacki iskoristile. Fokus treba upravo na tim likovima da bude.
Pa 2 sezone placamo ceh toga . kad misli opet pocet ulagati ?? Evo doveo je novu upravu sve njegovi ljudi cekamo rezultate

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 maj 2017, 16:44

DBR1987 je napisao/la:
Bordomen je napisao/la:do 30.06.2017

Steta .... hvala na Inf. :salut:
Amaterski. Poslije toga ide profi ugovor. Amaterski je potpisan da se ne placa naknada za treniranje bivsem klubu...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 19 maj 2017, 16:46

Nema potrebe danas ili sutra do utakmice iznositi bilo kakva razmisljanja o taktici itd.
Trenutno ne postoji covjek koji nije umoran od desavanja u ovoj godini.

Oni dolaze sa nekakvim a nama dobro poznatim osmijesima, i zele da odu ostvarenog cilja.
Naravno imaju pravo na mastanje.

Kako mozemo sutra doci do pobjede?
U ovakvoj situaciji gdje su oni pod nabojem a mi prazni, inatom uz Boziju srecu mozemo pobijediti.
Znaci ekipa sutra izlazi sa ogromnom zeljom, voljom sa fokusom iskljucivo na utakmicu ne razmisljajuci o nekom drugom. Mehmede ekipa i ostali vodite se sa tim da sutrasnja utakmica ostane u lijepom sjecanju.
Nakon ruznog dolazi ono sto je lijepo.
Sretno do pobjede akobogda.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, N3R3D i 19 gostiju.