fks74 je napisao/la:Evander je napisao/la:Ko je to kad od igraca bio pretucen?
Spinujete ovdje, izmisljate i nadodajete, kao da se to desava svakodnevno.
Gdje je dokaza da je neko nekom dosao na vrata?
Dok ne bude saopstenje iz MUP-a o ovome, ja ovo shvatam samo kao skretanje sa teme. Mozda jeste neko prosao ispred njegove kuce, dobacio, mozda bacio i kamen, ali ovdje se stavara atmosfera kao da je bio lincovan.
Hajmo cijelu sezonu posvetiti tome, nemojte ni slucajno da pricamo kako smo dvije godine bez trofeja, kako igramo za goli qurac, kako imamo amatersku ekipu koja ce biti natamburana u Europi, kako debeli Said nije niti potrudio se da se dovede u red...
JESMO LI SE ZA OVO PRODALI KINESKOM HOSTAPLERU?
Ne rise vise, sa ovakvom pricom ti podrzavas ovo sto su neki ludjaci uradili. Cuj neko skrece s teme. Mi citavu sezonu znamo kakva je ekipa, opet su do kraja bili u borbi za oba trofeja. Znaci falilo je 2-3 igraca da se nesto uzme. I drugi su losi pa ne napadaju igrace, to niko ne smije raditi, ugroziti neciji zivot zbog penala. Evo i ja da mi neko ponudi posao u telekomu, ja bi ga prihvatio bez obzira sto nisam kvalifikovan za taj posao. Tako i oni pruzila im se prilika da igraju za Sarajevo zasto bi to odbili. Po vama igraci Slobode i Celika bi bili svi mrtvi do sada. I vidjet ces tko ce ti vise doci igrati ako se ne promijeni ponasanje navijaca.
pogotovo ovi što crnjače ne bi trebali više seruckat jer znaju sve....i sve su rekli i sad kao frapirani opet....imali smo dobru sezonu s kakvim smo materijalom počeli i ko je vodio klub, nije bilo za pojačanja i to je TOP razlog što se nije uzelo ništa...pa da to pokušamo popravit....ali ne istim sranjem kao prethodne sezone pa očekivat drugi rezultat , nego ostavit trenera i dopustit čovjeku da napravi selekciju i podržat klub bez kretenizma s tribina...da imaju dokazi dragi moj evandere bilo bi i prijava i zatvora...e tek bi tad srozali klub do dna....hajd malo konstruktivne kritike ako znate šta je to...sve je crno , super kako prekrečit??? prebiješ igrača i čekaš da dođe neki kvalitetan igrač da ga tuče neko s tribine???? jest to tako radi aha

Valentin realno rekao....ionako neće niko ovamo...jedini klub lige uz Zrinjski koji igra fudbal gdje god igra....i opet nevalja...šta bi da igramo ko kone ili široki???? nestalo bi čelika za žileta ??? prizivate juniore a ne može momak od 23 igrat u špicu koji gine za klub...
Tan ne može i neće otići dok klub ne pređe u d.d. , tj. dok se ne izmjeni zakon o sportu, znači u stranku pa lobiraj da se to desi...dotad nemamo dugova, niti uplitanja u izbor igrača, što drugi klubovi ne mogu reći....meni je to sasvim ok
prije su igrači kad su dolazili pričali o sjajnoj atmosferi i navijačima, a sad je to breme, pritisak igranja za FKS, dakle, prelazak na negativnu konotaciju....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače