FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 19 maj 2017, 12:35

Evander je napisao/la:Ja jako dobro znam sto necemo nista osvojiti i sto cemo biti goli qurac.
Zato sto imamo najgoreg vlasnik, zato sto imamo nesposobne ljude u klubu, zato sto smo uradili katastrofalan potez sa prodajom kluba covjeku kojeg fudbal ne zanima.

Navijaci nisu najbajniji, ali su i dalje najbolji dio kluba.
Za ovo prvo se apsolutno slazem i to je gola istina. I ja sam protiv prodaje bio, jasno mo dan. Idem preko 20god na utamice i kada bi sada hronoloski morao nekome da objasnim situaciju od 1995god recimo, ili od one utakmice protiv Unprofora 1994god na kojom sam bio, pa sve sezove od tog dana do dana danasnjem, mogao bi samo rijednu rijeci reci po pitanju navijaca. Katastrofa. To sto ti pricas o navijacima je po meni uzas. Voliti klub je jedno a nanositi stetu iz bilo kojeg razloga protiv kluba i samog sebe je nesto drugo.
Izgleda nazalost da smo mi narod koji moze doci tobe, spustiti se na zemlju, prici jedni drugima i biti kao braca samo u nevolji tj RATU.
Ne prizivam rat niti ga ikad zelim al je jako tuzno da samo tu mozemo biti normalni jer u normalnih mirnodobskim uslovima mi smo hajvani svi kolektivno.
Kad je jad, bijeda, ubijanje onda smo svi uz jednog, i to je trajalo neko vrijeme nakon rata, a sad ovo je da to Bog mili sacuva.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 19 maj 2017, 12:39

Posaljite nam tu dvojicu u Mostar,.trebaju nam razbijac i golgeter taman za ove kozje lige.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 maj 2017, 12:42

Evo vidjet cemo kakvi smo navijaci sada na derbiju, koliko ce nas doci. Lahko je ovdje pisati , kad se pobjedjuje dodje malo vise raje sto je opet malo. Poslije prvog nwuspjeha nema vise od pola raje, sada mi reci jesul to navijaci. Ja sam u godinama i svaku priliku koristim da dodjem bwz obzira sto sam iz TK-a. Pa covjece za neko vrijeme nece imati tko ici na utakmice, kakvi smo da bog sacuva.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 maj 2017, 12:45

fks74 je napisao/la:Evo vidjet cemo kakvi smo navijaci sada na derbiju, koliko ce nas doci. Lahko je ovdje pisati , kad se pobjedjuje dodje malo vise raje sto je opet malo. Poslije prvog nwuspjeha nema vise od pola raje, sada mi reci jesul to navijaci. Ja sam u godinama i svaku priliku koristim da dodjem bwz obzira sto sam iz TK-a. Pa covjece za neko vrijeme nece imati tko ici na utakmice, kakvi smo da bog sacuva.
Kakvu pozivnicu su iz kluba poslali navijacima?

Pustili su uhljupe da idu na godisnji "emocionalni ispraznjeni". Ma mrs ba svi u PM.
Brine li neko o emocijama navijaca?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 maj 2017, 12:46

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:I da se vratim na staru temu.
NAJVECA GRESKA U ISTORIJI KLUBA, BILA JE PRODAJA KINESKOJ UBLEHI!
sad bi slavili licencu za ligu da ga nema.... :kafa:
Jest vala,a ovako slavimo izborenu evropu stvarno napredak nema sta.

High

Post Postao/la High » 19 maj 2017, 12:46

Ako i za koga mogu garantirati da nije palijao Hrustem-aginicu, onda to mogu za džematliju, @hilmo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 19 maj 2017, 12:49

Kakav raspad sistema dozivljavamo, jel moguce ovo? :silent:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 maj 2017, 12:52

Idi Cala idi budi gubitnik kao i oni,kakvi misevi nakon par prijetnji odu van grada,pa Puzigaci,Tatomirovicu i Bilbiji sta su sve radili al ljudi mangupi,svadjali se i oni a ove bijednike sretan im put Sarajevo je vrh za sve njih,sad ce otic najdalje do Zrinjskog il kod komsija ako Hotic ih docede. Bicete poderani na derbiju al ne zbog nas navijaca koji smo stalno tu,ne zbog pritiska vec jer ste misevi. Gdje je Milosevic jesul ga otjerali? Reko im fino ko ne mpze da se nosi sa pritiskom nek ide u Vitez. Stani Cala na njihovu stranu emotivno su istroseni jer nista osvojili nisu,daj im bolovanje,nek se odmore ljudi su zasluzili,hebo derbi daj im odmor,ako vam je tako stalo do derbija da idu na odmor i meni je isto,nek vas bodri ko hoce ja necu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 maj 2017, 12:56

fks74 je napisao/la:Evo vidjet cemo kakvi smo navijaci sada na derbiju, koliko ce nas doci. Lahko je ovdje pisati , kad se pobjedjuje dodje malo vise raje sto je opet malo. Poslije prvog nwuspjeha nema vise od pola raje, sada mi reci jesul to navijaci. Ja sam u godinama i svaku priliku koristim da dodjem bwz obzira sto sam iz TK-a. Pa covjece za neko vrijeme nece imati tko ici na utakmice, kakvi smo da bog sacuva.
Kad se pobjedjuje? Pa veliko 0 dvije sezone o cemu ti pricas

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 maj 2017, 13:00

Evander je napisao/la:
Kakvu pozivnicu su iz kluba poslali navijacima?

Pustili su uhljupe da idu na godisnji "emocionalni ispraznjeni". Ma mrs ba svi u PM.
Brine li neko o emocijama navijaca?
Ne mogu da vjerujem, sta bi ti uradio da ti neko prijeti. Meni je porodica ispred svega. A kada ti neki narkoman dodje na vrata ne znas sta je u stanju uraditi u takvom stanju.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2017, 13:02

Samo budala moze podrzati napad na nase igrace.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 maj 2017, 13:04

Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo se deklarativno ograđuje od nepromišljenih poteza neodgovornih pojedinaca koji su sebi uzeli za pravo da posjećuju kuće fudbalera Nermina Crnkića i Edina Rustemovića, napadaju porodice istih, te im upućuju prijetnje smrću. Kukavički činovi nikada nisu bili naš metod borbe i bodrenja voljenog kluba, tako će i ostati. Jasno je da ova garnitura igrača posjeduje manjak kvaliteta, tražili smo borbu i izgaranje na terenu, to smo i dobili, shodno tome ništa ne opravdava ovakve odluke neznanih junaka. Sve što možemo reći je to da će naš klub uvijek imati bezrezervnu podršku, a pojedincima poručujemo da se ubuduće suzdrže donošenja odluka na svoju ruku. Isto tako pozivamo sve "lajkače" i standardne pljuvače da za promjenu dođu na stadion. SVI NA DERBI!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 maj 2017, 13:07

fks74 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ko je to kad od igraca bio pretucen?

Spinujete ovdje, izmisljate i nadodajete, kao da se to desava svakodnevno.
Gdje je dokaza da je neko nekom dosao na vrata?

Dok ne bude saopstenje iz MUP-a o ovome, ja ovo shvatam samo kao skretanje sa teme. Mozda jeste neko prosao ispred njegove kuce, dobacio, mozda bacio i kamen, ali ovdje se stavara atmosfera kao da je bio lincovan.

Hajmo cijelu sezonu posvetiti tome, nemojte ni slucajno da pricamo kako smo dvije godine bez trofeja, kako igramo za goli qurac, kako imamo amatersku ekipu koja ce biti natamburana u Europi, kako debeli Said nije niti potrudio se da se dovede u red...
JESMO LI SE ZA OVO PRODALI KINESKOM HOSTAPLERU?
Ne rise vise, sa ovakvom pricom ti podrzavas ovo sto su neki ludjaci uradili. Cuj neko skrece s teme. Mi citavu sezonu znamo kakva je ekipa, opet su do kraja bili u borbi za oba trofeja. Znaci falilo je 2-3 igraca da se nesto uzme. I drugi su losi pa ne napadaju igrace, to niko ne smije raditi, ugroziti neciji zivot zbog penala. Evo i ja da mi neko ponudi posao u telekomu, ja bi ga prihvatio bez obzira sto nisam kvalifikovan za taj posao. Tako i oni pruzila im se prilika da igraju za Sarajevo zasto bi to odbili. Po vama igraci Slobode i Celika bi bili svi mrtvi do sada. I vidjet ces tko ce ti vise doci igrati ako se ne promijeni ponasanje navijaca.
pogotovo ovi što crnjače ne bi trebali više seruckat jer znaju sve....i sve su rekli i sad kao frapirani opet....imali smo dobru sezonu s kakvim smo materijalom počeli i ko je vodio klub, nije bilo za pojačanja i to je TOP razlog što se nije uzelo ništa...pa da to pokušamo popravit....ali ne istim sranjem kao prethodne sezone pa očekivat drugi rezultat , nego ostavit trenera i dopustit čovjeku da napravi selekciju i podržat klub bez kretenizma s tribina...da imaju dokazi dragi moj evandere bilo bi i prijava i zatvora...e tek bi tad srozali klub do dna....hajd malo konstruktivne kritike ako znate šta je to...sve je crno , super kako prekrečit??? prebiješ igrača i čekaš da dođe neki kvalitetan igrač da ga tuče neko s tribine???? jest to tako radi aha :thumbup: Valentin realno rekao....ionako neće niko ovamo...jedini klub lige uz Zrinjski koji igra fudbal gdje god igra....i opet nevalja...šta bi da igramo ko kone ili široki???? nestalo bi čelika za žileta ??? prizivate juniore a ne može momak od 23 igrat u špicu koji gine za klub...
Tan ne može i neće otići dok klub ne pređe u d.d. , tj. dok se ne izmjeni zakon o sportu, znači u stranku pa lobiraj da se to desi...dotad nemamo dugova, niti uplitanja u izbor igrača, što drugi klubovi ne mogu reći....meni je to sasvim ok
prije su igrači kad su dolazili pričali o sjajnoj atmosferi i navijačima, a sad je to breme, pritisak igranja za FKS, dakle, prelazak na negativnu konotaciju....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 maj 2017, 13:13

Najljepse moje vrijeme odlazaka na tekme je bilo od 1995 do recimo 2002 i one tekme protiv Besiktasa. Neko ce reci pa nemoj sad ici ako ti se ne svidja....neeee ici cu dok sam ziv al to lijepo vrijeme...druzenje...smijeh...pobjede i porazi od Gradine...Zmaja od Bosne...tadasnje NK.Zenice TOSKA niko mi ne moze uzeti ni oduzeti. Zato sam ponosan sto sam bio svjedok zivi nekih boljih vremena. Volim te Sarajevo!!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 maj 2017, 13:15

zagorski je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:I da se vratim na staru temu.
NAJVECA GRESKA U ISTORIJI KLUBA, BILA JE PRODAJA KINESKOJ UBLEHI!
sad bi slavili licencu za ligu da ga nema.... :kafa:
Jest vala,a ovako slavimo izborenu evropu stvarno napredak nema sta.
šta si slavio prije Tan-a? 7-8 sezona? ako ti je to bolje aferim evo ti na otoci isti takav klub :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 19 maj 2017, 13:17

Procitajte saopstenje Hordi, lajkaci.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 maj 2017, 13:18

:bih: Za svaku pohvalu je saopstenje udruzenja navijaca. Svaki normalan navijac, se treba ograditi od ovih poteza pojedinaca. Svoju ljubav prema klubu pokazimo tako sto ce nas doci sto vise na derbi. Sarajevo do kraja.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 maj 2017, 13:19

Što se mene tiče ove dovije i treba im je.bat mater, primaju minimum po 2000 KM plate a ne znaju dvije sastaviti kako treba. Crnkić doduše bio je par tekmi dobar i to je to, Rustemović iskreno nije mi jasno zašto je i doveden uopšte?
Saidu također dati papire i vozdra momak, tebi je federalka vrh. Čitami ne vjerujem šta Janjoš priča, izostanak Saida veliki hendikep o.O
U suštini u klubu su nesosobni ljudi, u timu su nesposobni igrači, istina izborili smo Evropu ali siguran sam popušićemo već u prvom kolu.
Takođe ako Tan misli ovako nastaviti sa "ulaganjima" onda neka kupi svoje stavri jer situacija je (rezultatski) ista kao i prije njega. Bio je mali iskorak tamo 2014-2015 i to je to, hvala i doviđenja.........

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 19 maj 2017, 13:20

Jao Cale i izjave, majko mila...
Nemam sta da kazem vise, sve su mi zgadili! Vrhunac ce biti kad za par mjeseci pukne prica kako smo duzni jedno 2 miliona i da ce nas kinez sahraniti, yebo kosti svoje!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 maj 2017, 13:21

E ja gluposti... evo taj rustem vec 2 godine je omrazen i da nije pakas otisao bi sam do sad, oni sup.ci puste da im menadžer popljuje javno klub znaci da je to i njihovo misljenje, u redu imas sa sabrinom problem rjesavaj ga s njom nemoj citsv klub pljuvati preko onog portala koji samo objavljuje tekstove po narudbi i postaje vise reklamna agencija nego informativni portal...
Nisam nikad podržavao huliganizam necu ni sad ali za ovo su po meni veci krivci igraci, njihovi menadžeri uprava i strucni stab koji je dozvolio ovakvu anarhiju u i oko kluba.
Eto sad ste vidjeli i kakav je i ovaj makedonac... ok gospodo opleli ste po navijacima i huliganima , i savezu i sudijama a zasto ne pogledate svebe i svoje igrace jel to sto oni rsde i kako zive mozda profesionalno i sportski. I kao ko sad da dode u klub... pa ko god je normalan i kulturan moze doci nikakvih problema nece imati samo sto su oni u stanju jedino dovesti ove diletante i debile.
Mislim da je većina ovoga nova laz i uprave kluba a i da nije po prvi put cu reci nikome se nije desilo nista sto nisu zasluzili.
Derbi necu ni da spominjem bojim se kakav ce tu cirkus napraviti....
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.