Ukucaj na google Zijad Blekic,nacices tu sliku al' u manjoj verziji...Smanjis na 100x100Mourinhokilledbarca je napisao/la:ipak ne moze nije velicine 6kb
Nevidim tu nikakvu mudrost!Samo nemoj da imamo istu ipak na ovu ja imam autorski pravo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ukucaj na google Zijad Blekic,nacices tu sliku al' u manjoj verziji...Smanjis na 100x100Mourinhokilledbarca je napisao/la:ipak ne moze nije velicine 6kb
Postoji opcija preko painta gdje se može ta fotografija smanjiti, ali ne bi preporučio iz razloga što ne bi trebalo takvu ljudsku veličinu smanjivati pa makar to bila obična fotografijaMourinhokilledbarca je napisao/la:ipak ne moze nije velicine 6kb
vjerovatno te savjete koristi renomiranibrzi je napisao/la:Dobro bi mu došli savjeti modnog mačka
sta mai kod vasHairlija je napisao/la:Mourinho mjenjaj taj avatar dok nisam inspekciju ti doveo,halo ba znate li vi sta su autorska prava![]()
dobar ja kume kak si mi ti,budemo sutra orili KosevomjohnnyHZ je napisao/la:sta mai kod vasHairlija je napisao/la:Mourinho mjenjaj taj avatar dok nisam inspekciju ti doveo,halo ba znate li vi sta su autorska prava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta tek reci za Nijaza Brkovica, ja nezz koga nije spominjao, od vas ( njanja ) pa do zrinjevaca, smogovaca, nema koga nije blatio, bio vam je trn u oku, a ne moze se ni porediti kolika je bila zavist i mrznja prema Nijazu od strane vas i drugih u usporedbi za zaviscu sviju ostalih prema vasem predsjedniku ( za mene kao i svaki drugi predsjednik, sad za sad i nema razloga da bude nekom trn u oku, jer do sad nema niko ni na cemu zaviditi tom covjeku, jer sad za sad nije nista posebno uradio da bi mu neko mogao na tom zaviditi )Elektrika je napisao/la:Postoji opcija preko painta gdje se može ta fotografija smanjiti, ali ne bi preporučio iz razloga što ne bi trebalo takvu ljudsku veličinu smanjivati pa makar to bila obična fotografijaMourinhokilledbarca je napisao/la:ipak ne moze nije velicine 6kb![]()
Šalu na stranu ozbiljno ga mrze ovi dušmani sa strane a kad taj čovjek ima dušmana onda je najjači
Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.neda_TM87 je napisao/la: sta tek reci za Nijaza Brkovica,
on prakticno nikad nije zvanicno ni radio u klubu, vec je bio jedan od "vanjskih prijatelja" kluba ( jako dobar prijatelj )Hairlija je napisao/la:Jeli vam sad Nijaz u klubu![]()
![]()
![]()
normala a kad zabijemo gol okrenemo se prema LED-uHairlija je napisao/la:dobar ja kume kak si mi ti,budemo sutra orili KosevomjohnnyHZ je napisao/la:sta mai kod vasHairlija je napisao/la:Mourinho mjenjaj taj avatar dok nisam inspekciju ti doveo,halo ba znate li vi sta su autorska prava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3. kolo PL BiHElektrika je napisao/la:Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.neda_TM87 je napisao/la: sta tek reci za Nijaza Brkovica,
A i mi se raspravamo sa navijacem lovacko ribilovnog drustva zeljeznicarneda_TM87 je napisao/la:3. kolo PL BiHElektrika je napisao/la:Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.neda_TM87 je napisao/la: sta tek reci za Nijaza Brkovica,
NK Zvijezda - FK Zeljeznicar 2:1![]()
PROSLA SEZONA
3. kolo PL BiH
NK Travnik - FK Zeljeznicar 2:1
al da ne smaram temu vise samo sam htio replicirati ono za Zijada Blekica sto sam i uradio, te tako zavrsio svoju epizodu na ovom pdfu
Jesi to htio ispasti duhovitHairlija je napisao/la:A i mi se raspravamo sa navijacem lovacko ribilovnog drustva zeljeznicarneda_TM87 je napisao/la:3. kolo PL BiHElektrika je napisao/la:
Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.
NK Zvijezda - FK Zeljeznicar 2:1![]()
PROSLA SEZONA
3. kolo PL BiH
NK Travnik - FK Zeljeznicar 2:1
al da ne smaram temu vise samo sam htio replicirati ono za Zijada Blekica sto sam i uradio, te tako zavrsio svoju epizodu na ovom pdfu
I, kako se zove?miky_hz je napisao/la:Inace od ovog Brazilca bi moglo hajra bit,fino djeluje tehnika odlicna ovo malo sto sam vidio
Trenutno korisnika/ca: Pantelija, Tracy3McGrady i 51 gost.