PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
Stoka malumna prijeti trudnim ženama. Da publika zna kroz šta su momci prolazili u ovoj sezoni, spomenik bi im digla.f0rest1946 je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
Jest ugasit će se klub.PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
Ja ti rekoh onda nesto a ti mi nisi vjerovao..PeppermintSA je napisao/la:Stoka malumna prijeti trudnim ženama. Da publika zna kroz šta su momci prolazili u ovoj sezoni, spomenik bi im digla.f0rest1946 je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
Vjerovatno da bude ljudima jasnije kakva ce ekipa izaci na teren u subotu i kako ce odigrati. Izgleda da je Cala vec najavio odlazak nakon Krupe. Crnkica i Rustemovica nema za tu tekmu, a upitno je koliko ce ostali biti spremni.fico je napisao/la:Nije mi uopšte jasno zašto je klub izlazio sa ovim obavještenjem. Ok, osuđujem i ja nasilje i prijetnje, ali i pored sinoćnjeg poraza, oni ovime još više uništavaju atmosferu.
odjava.Inspiracija je napisao/la:Zalit cemo mi za Dinom i Edisom
Niko ne gleda šta drugi prolaze, odnosno to nikoga ne zanima, to su tvoji problemi i jadi. Gleda se rezultat tako je kod nas.PeppermintSA je napisao/la:Stoka malumna prijeti trudnim ženama. Da publika zna kroz šta su momci prolazili u ovoj sezoni, spomenik bi im digla.f0rest1946 je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
+1High je napisao/la:U našoj apatiji i šoku najviše će profitirati komšije, čim počne derbi. Sumnjam da ćemo pobijediti, a njima želim da dođu do titule prije ovih iz NDH legla.
**** onog ko ih bude žalioInspiracija je napisao/la:Zalit cemo mi za Dinom i Edisom