Tacno tako. Do nekih boljih vremena.Lakoste je napisao/la:Tastatura navijaci, sto nisu pokucali na vrata Kantardzica nego isli da plase trudnu zenu. Otisli smo u qrac, ebo vas fudbal.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tacno tako. Do nekih boljih vremena.Lakoste je napisao/la:Tastatura navijaci, sto nisu pokucali na vrata Kantardzica nego isli da plase trudnu zenu. Otisli smo u qrac, ebo vas fudbal.
Halali brate nisam tacke stavioPitarBordo je napisao/la:Još da si stavio koja je stranica u pitanju...f0rest1946 je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/Haris/438868/Oprosti-im-Vedrane-jer-su-neznalice-i-idioti
Vrijedi procitati
Sta je bilo nisam u toku. Moze i na pp ako nekome nije mrsko, danas sam sto se tice desavanja u stratosferi!Sabinho je napisao/la:Tacno tako. Do nekih boljih vremena.Lakoste je napisao/la:Tastatura navijaci, sto nisu pokucali na vrata Kantardzica nego isli da plase trudnu zenu. Otisli smo u qrac, ebo vas fudbal.![]()
Neki, neću da koristim pogrdna imena, su išli valjda Rustemoviću na vrata, prepadali mu trudnu mladu... Ne znam je l' mi to gore ili to što neki kažu "nisu treali njemu nego nekome drugome..." Kao da je tako nešto opravdano i u jednom slučaju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je bilo nisam u toku. Moze i na pp ako nekome nije mrsko, danas sam sto se tice desavanja u stratosferi!Sabinho je napisao/la:Tacno tako. Do nekih boljih vremena.Lakoste je napisao/la:Tastatura navijaci, sto nisu pokucali na vrata Kantardzica nego isli da plase trudnu zenu. Otisli smo u qrac, ebo vas fudbal.![]()
hvala
zagorski je napisao/la:Ako se obistine crne najave za slijedecu sezonu onda stvarno treba poceti sa otvorenim iskazivanjem nezadovoljstva prema vlasniku kluba i (njegovim) rukovodecim strukturama u klubu!
Tesko da neko moze precizno definisati ulogu Ihtijarevica. Cini mi se da je on sad ustvari samo tim menadzer. Ovo za Tomica je valjda zbog para mada je korektnu ponudu Valentin dao, malo su se previse poceli precijenjivati igraci kojima je vrhunac PL. Kako je krenulo pocece nekim Bekicima i slicnim normalna plata biti po 7-8 milja eura sto je apsurd.suarez000000 je napisao/la:Čitam ovaj forum ali rijetko pišem. Kada sam procitao ovaj dio da ce nam mozda opet cilj bit evropa zapitao sam se čemu ovo sve pa i prije tana smo uvijek igrali evropu. Sarajevo je prevelik klub za ovu ligu i cilj mora biti titula, mora, nema druge opcije. Šta radi Faruk ako Valentin pregovara sa igracima ? Zašto je Tomić otpao zbog novca ili neceg drugog ? I na kraju ne mogu prihvatit da nam cilj bude evropa niti cu ikad.Orangina85 je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce se Cala povuci na kraju sezone. S obzirom na termin evrope mi prakticno nemamo vremena za pripreme tj nemamo ni 10 dana dati slobodno igracima. Valentin je taj koji pregovara sa potencijalnim igracima, navodno je Tomic otpao. Ako se Cala povuce ocekujem nekoga iz akademije kao trenera, vjerovatno Alagic sto ce vjerovatno znaciti da idemo sa akademcima u novu sezonu. Ja sam spreman to prihvatiti i cak svjestan da to moze znaciti da nam maksimalni cilj moze biti evropa.
Pauza je toliko kratka da Uprava je do sada trebala da odradi 80% posla, ako žele da naprave neki pozitivan iskorak u odnosu na ovu sezonu. realne pauze će biti manje od mjesec dana.amypitar je napisao/la:zagorski je napisao/la:Ako se obistine crne najave za slijedecu sezonu onda stvarno treba poceti sa otvorenim iskazivanjem nezadovoljstva prema vlasniku kluba i (njegovim) rukovodecim strukturama u klubu!
Nije se ni ova sezona zavrsila,ovde ljudi najajvljuju crnu slijedecu sezonu.Pa daj ljudi da ispratimo ova dva kola.Daj pozitive, bar da odradimo derbi.
Zar je problem.sacekati jos ta dva kola,pa vidjeti šta dalje.
Onda cemo vidjeti jel ide Cala, o ambicijama kluba pojacanjima itd...
Iiiii Sta Cala nije dobio pojacanje i prihvatio se posla. Sada ce Cala da se brani nije dobio pojacanje, Pa zasto se prihvatio da bude trener. Valjda je sad shvatio da se ekipa nemoze vodit sa ziheraskim postupcima treba imati muda pa ubacit par juniora po svaku cijenu i ovako nista nismo dobili a mozda bi od cetiri juniora pogodi sa dva. O n se uhvatio 13 igraca ko pijan plota moj cala tako se radilo 1975 u nizim zonama.FrancescoTotti je napisao/la:umjesto kantardzica, njusu, sabrinu i ko jos odlucuje o transferima i politici kluba oni napadaju Rustema... Nije on kriv sto NE ZNA. Kriv je onaj ko ga dovede, kriv je onaj ko mu produzi ugovor i drzi ga tu.
Na pauzi je Cala otvoreno rekao da zeli pojacanja, znao je i koga zeli. Ali ta pojacanja nije dobio. Pa napadnite te koji kroje sudbinu kluba iza zavjese a ne nebitne aktere.
Ybg,ako do sada nismo vidjeli i skontali kako se radi i sta na osnovu toga mozemo ocekivati onda ne znam.amypitar je napisao/la:zagorski je napisao/la:Ako se obistine crne najave za slijedecu sezonu onda stvarno treba poceti sa otvorenim iskazivanjem nezadovoljstva prema vlasniku kluba i (njegovim) rukovodecim strukturama u klubu!
Nije se ni ova sezona zavrsila,ovde ljudi najajvljuju crnu slijedecu sezonu.Pa daj ljudi da ispratimo ova dva kola.Daj pozitive, bar da odradimo derbi.
Sve znam... I nadam se da će biti tako kako kažeš... Ovo za Rustemovića je morbidno u najmanju ruku, a isto tako bih osudio i na tipa Kantardžiča ovako nešto da se izvrši.Orangina85 je napisao/la:@PB
Apsolutno se slazem da bi ostavljanje ovog strucnog staba bilo pogubno i goto o sigurno bi se ponovio standardni scenario da se tjeraju. Ono u sta sam uvjeren jeste da je Cala svjestan toga i nece zbog sebe ostati trener.
Ovo za Rustemovica je potvrdjeno. Lupali na vrata i razbili prozore dok mu je zena bila unutra. Derbi gubimo sigurno, igracima nije ni do cega poslije sinoc.
Prvi put u zivotu razmisljam da li da idem na utakmicu...
Sta je tu cudno, samo se pljuje, ismijavaju se igraci. I samo se ceka neki kiks da se moze pljuvati.amypitar je napisao/la:zagorski je napisao/la:Ako se obistine crne najave za slijedecu sezonu onda stvarno treba poceti sa otvorenim iskazivanjem nezadovoljstva prema vlasniku kluba i (njegovim) rukovodecim strukturama u klubu!
Duša draga, navikao na trofeje svake godine, pa sada dobija šećer u 13. godiniFrancescoTotti je napisao/la:Evo napisali su saopštenje. crnkic i rustemovic su emotivno potrešeni, pazite. ONI su "emotivno potrešeni", a to što ljudi šećer dobiše ove sezone zbog njihovog neznanja i amaterizma to je nebitno. To što nam klub nazaduje je također nebitno. Bitne su emocije ove dvojice klokana.![]()
Steph je napisao/la:Duša draga, navikao na trofeje svake godine, pa sada dobija šećer u 13. godiniFrancescoTotti je napisao/la:Evo napisali su saopštenje. crnkic i rustemovic su emotivno potrešeni, pazite. ONI su "emotivno potrešeni", a to što ljudi šećer dobiše ove sezone zbog njihovog neznanja i amaterizma to je nebitno. To što nam klub nazaduje je također nebitno. Bitne su emocije ove dvojice klokana.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.