Postedi me,preskocis,zaobidjes,sakri post,vozdra caoOrangina85 je napisao/la:Sazeta sva maloumnost i bolesno okruzenje. Nevjerovatnomiky_hz je napisao/la:**** i Rustemovica i zenu mu! Crnkicu deportacija u Ameriku,Said je j.eban sam od sebe ocito cim je ko trudnica.
Mrs iz Sarajeva stoko!
Zalili mene iko sto sam hitne zbog njih zaglavio,zali kur.ac ljepi.Fol nemoj ma mrs u pm treba im ulaz u kanton zabraniti,mrs u picku materinu stoko pretplacena.
Tri kera av av av!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje je ovo izjavio i da li je ovo nagovještaj nečeg?mensur55 je napisao/la:Veliki interesovanje je vladalo za ovaj susret, a Pecara je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Vukičević je Sarajevo uporedio sa Crvenom Zvezdom.
“Igrajući u jugoslovenskom prvenstvu protiv ekipa kao što su Dinamo, Partizan, Hajduk, Crvena zvezda, Željezničar… često smo komentarisali prvenstvo i uvijek je zaključak bio da je Crvena zvezda uvijek Zvezda, bez obzira na njihovu poziciju na tabeli! Bilo je perioda kada smo pobjeđivali u Beogradu i kada su bili ispod nas na tabeli i opet kažu Crvena zvezda je Zvezda”, piše Vukičević, te dodaje:
“Prateći igre mog Sarajeva preko interneta, zbog odsutnosti, konstatujem kada Sarajevo igra u gostima stadioni su puni gledalaca. Praznik za njih, jer Sarajevo dolazi bez obzira kakvu ekipu ima i koji su na tabeli, kao i Crvena zvezda. Ponekada su stadioni mali da prime sve zainteresovane kada dolazi Veliko Sarajevo, a Koševo je preveliko za dočekivanje bh. klubova. Zato je Crvena zvezda uvijek Zvezda, a Sarajevo uvijek Veliko Sarajevo”

SARAJEVO
-
- Kontakt:
strašno fkt ako je ovo istina,je.bem im komplet familiju ko god da je,spodobe jedne
VVVBK
VVVBK
- Orangina85
- Kontakt:
Evo im kolege par postova iznad. Meni je nevjerovatno da neko moze ovakav rezon u zivotu imati.nukleusmember je napisao/la:strašno fkt ako je ovo istina,je.bem im komplet familiju ko god da je,spodobe jedne
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce veselo kad dođe prelazni rok..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaki put kao da lopta ode još visočije..Mokes je napisao/la:Je li makar 1 pogodiojoker90 je napisao/la:I mene, Bgm! Evo peti put od sinoc gledam Hrustanovicev penal i jos me stid nije popustio!hilmo je napisao/la:Mene stid.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel dobio danas papire?
Na svom fb profilu je ovo napisao sinoc.fico je napisao/la:Gdje je ovo izjavio i da li je ovo nagovještaj nečeg?mensur55 je napisao/la:Veliki interesovanje je vladalo za ovaj susret, a Pecara je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Vukičević je Sarajevo uporedio sa Crvenom Zvezdom.
“Igrajući u jugoslovenskom prvenstvu protiv ekipa kao što su Dinamo, Partizan, Hajduk, Crvena zvezda, Željezničar… često smo komentarisali prvenstvo i uvijek je zaključak bio da je Crvena zvezda uvijek Zvezda, bez obzira na njihovu poziciju na tabeli! Bilo je perioda kada smo pobjeđivali u Beogradu i kada su bili ispod nas na tabeli i opet kažu Crvena zvezda je Zvezda”, piše Vukičević, te dodaje:
“Prateći igre mog Sarajeva preko interneta, zbog odsutnosti, konstatujem kada Sarajevo igra u gostima stadioni su puni gledalaca. Praznik za njih, jer Sarajevo dolazi bez obzira kakvu ekipu ima i koji su na tabeli, kao i Crvena zvezda. Ponekada su stadioni mali da prime sve zainteresovane kada dolazi Veliko Sarajevo, a Koševo je preveliko za dočekivanje bh. klubova. Zato je Crvena zvezda uvijek Zvezda, a Sarajevo uvijek Veliko Sarajevo”Pa on je za visočkog mesara Anceloti, Wenger i Murinho u jednom.
Sarajevo ljubavi moja.
- PitarBordo
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
ako nastavis gledati sutra ces steci utisak da je pogodio gospu u medjugorjujoker90 je napisao/la:
Svaki put kao da lopta ode još visočije..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
ma svašta se izgovori vruće glave i ispliva papanluk ok,ali čovjeku kucati na vrata i traumirati trudnicu (ako je istina)Orangina85 je napisao/la:Evo im kolege par postova iznad. Meni je nevjerovatno da neko moze ovakav rezon u zivotu imati.nukleusmember je napisao/la:strašno fkt ako je ovo istina,je.bem im komplet familiju ko god da je,spodobe jedne
VVVBK
to je za bejzbol palice realno
VVVBK
- Orangina85
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da ce se Cala povuci na kraju sezone. S obzirom na termin evrope mi prakticno nemamo vremena za pripreme tj nemamo ni 10 dana dati slobodno igracima. Valentin je taj koji pregovara sa potencijalnim igracima, navodno je Tomic otpao. Ako se Cala povuce ocekujem nekoga iz akademije kao trenera, vjerovatno Alagic sto ce vjerovatno znaciti da idemo sa akademcima u novu sezonu. Ja sam spreman to prihvatiti i cak svjestan da to moze znaciti da nam maksimalni cilj moze biti evropa.
Ne mogu da vjerujem da neko Horde krivi ko grupu za napad na Rustema,kakvi pileci mozgovi,rak rana ovog kluba su navijaci i to je tako i nikako drugacije
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O boze..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
umjesto kantardzica, njusu, sabrinu i ko jos odlucuje o transferima i politici kluba oni napadaju Rustema... Nije on kriv sto NE ZNA. Kriv je onaj ko ga dovede, kriv je onaj ko mu produzi ugovor i drzi ga tu.
Na pauzi je Cala otvoreno rekao da zeli pojacanja, znao je i koga zeli. Ali ta pojacanja nije dobio. Pa napadnite te koji kroje sudbinu kluba iza zavjese a ne nebitne aktere.
Na pauzi je Cala otvoreno rekao da zeli pojacanja, znao je i koga zeli. Ali ta pojacanja nije dobio. Pa napadnite te koji kroje sudbinu kluba iza zavjese a ne nebitne aktere.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kad krene prelazni rok, kad nam uvale par polovnjaka iz Olimpica i Celika, nemojte mi samo onu standardnu suplju "pustite sad, da vidimo prvo sta znaju, kritikujete nije ni pocelo..". Kad pocne, tad je vec kasno.
Ako ste pojedini slijepi pored ociju i ako ste neralni da sagledate stvari na pravi nacin, ja nisam.
Ako ste pojedini slijepi pored ociju i ako ste neralni da sagledate stvari na pravi nacin, ja nisam.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa evo već ti je spremna matrica da treba da uđemo u sezonu kao i prethodne dvije - sa stručnim štabom koji neće dočekati oktobra. Strašno hajde jednom se zaje8eš u procjeni kažeš "de da vidimo šta znaju," hajde i dva put, ali ovo već postaje patološko.Evander je napisao/la:Kad krene prelazni rok, kad nam uvale par polovnjaka iz Olimpica i Celika, nemojte mi samo onu standardnu suplju "pustite sad, da vidimo prvo sta znaju, kritikujete nije ni pocelo..". Kad pocne, tad je vec kasno.
Samo Saraj'vo.
Nemoj tako brt, nama su dobriEvander je napisao/la:Kad krene prelazni rok, kad nam uvale par polovnjaka iz Olimpica i Celika, nemojte mi samo onu standardnu suplju "pustite sad, da vidimo prvo sta znaju, kritikujete nije ni pocelo..". Kad pocne, tad je vec kasno.

Mi kako idemo iz godine u godinu, Rustem će biti Cimirot za ove što nam tek dolaze.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mi pričamo mjesecima kako ne valjaju treneri u Akademiji, a onda se navodno očekuje da neko takav vodi prvi tim. Pa Allahu dragi smiluj se nad ovim napaćenim narodom.
I nek znaju iz uprave da ne želimo igrače olimpica i celika, ako ne može ništa bolje, daj onda djecu nek igraju.
I nek znaju iz uprave da ne želimo igrače olimpica i celika, ako ne može ništa bolje, daj onda djecu nek igraju.
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.