FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 18 maj 2017, 11:01

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci, evo nakon mjesec dana ponovo sam tu. Zbog porodicnih razloga me nije bilo, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1, pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, pa evo sada i ostale. Ako neko ima kakvih iskustava iz blize okoline neka se javi na pp, svako iskustvo je zlata vrijedno. Izvinite na offu, no imao sam potrebu da javim i ako je bilo nekih problema na forumu u ovih mjesec dana halalite.
zdravlje je najbitnije.. za malecku puno srece, i strpljenja, trebace vam.. :salut:
no sikirki za ovu ovde zajebanciju.. :salut:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 maj 2017, 11:28

Sariel je napisao/la:ja vam kazem iduce finale kupa kad god igrali i s kim god nase je...
eto vidicete...
ne moze vise bed laka da ga ****...
Odnio Ahmet peh sa sobom. A i Tandira u Kanadi Manituu žrtvovati.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 maj 2017, 14:25

Sariele, boli nas tuki, opet cemo mi na Sjever zapjevati neku navijacku, to nam je u krvi. ;)

Tebe jedino i vidim svaki put tamo i izgrlimo se ko prava crveno-crna braca, tako bi trebalo da bude sa svima. Zajedno i kad pobjedjujemo i kad gubimo, boli nas za ostalima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 maj 2017, 15:36

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci, evo nakon mjesec dana ponovo sam tu. Zbog porodicnih razloga me nije bilo, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1, pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, pa evo sada i ostale. Ako neko ima kakvih iskustava iz blize okoline neka se javi na pp, svako iskustvo je zlata vrijedno. Izvinite na offu, no imao sam potrebu da javim i ako je bilo nekih problema na forumu u ovih mjesec dana halalite.
Iskreno mi je žao. Neka dragi Bog čuva malog anđela.
Imam prijateljicu od kolegice, dijagniziran tip 1 kada je mala imala 2,5 godine, sada je 2.osnovne. Što se tiče liječenja, postoje pozitivni slučajevi da sa pubertetom dođe do izliječenja. Pošto je to sve novo za vas, javi se na pm ako želiš broj od roditelja, rekla je da možeš nazvati pa ćeš dobiti više informacija. Posebno oko ovog alternativnog načina davanja inzulina putem pumpice.
tuzlanska Sloboda

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 maj 2017, 16:27

zlajci je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Prošle godine Izrael, ove Kanada sljedeće Papua Nova Gvineja, nek Tandira žrtvuju kakvim bogovima.
:mrgreen:

Ned'o Bog pa da cesce moramo navijati za ove sarajske klubove. Organizam mi proizveo nekog otrova od ponijesanih emocija pa jedva cekao kraj da odem rahat srat.
:urnebes:

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 18 maj 2017, 18:18

Eto nama Krpe nazad :urnebes: :urnebes:

Fudbalski savez Švedske istražuje navode da je jednom igraču AIK-a u utorak ponuđena ogromna suma novca kako bi učestvovao u namještanju meča i direktno utjecao na rezultat meča

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 maj 2017, 19:12

pompom je napisao/la:Eto nama Krpe nazad :urnebes: :urnebes:

Fudbalski savez Švedske istražuje navode da je jednom igraču AIK-a u utorak ponuđena ogromna suma novca kako bi učestvovao u namještanju meča i direktno utjecao na rezultat meča

Mijenjat ga za Tandira, on je nesposoban za nastimat kanale na tvu.

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 18 maj 2017, 19:24

Mozda je ko kakav sihr bacio na nas da se nista ne osvoji,ono fazon prokletsvo od 100 god ofo ono :urnebes: :urnebes: :crazy: :P
Ukopa nas carsija !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 maj 2017, 19:49

i meni pade na pamet, ali golman AIK-a je prijavio da su ga pokusali podmititi :lol: tako da je Krpic regularan :thumbup:
Sloboda Tuzla

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 18 maj 2017, 20:39

fukaratz je napisao/la:

i meni pade na pamet, ali golman AIK-a je prijavio da su ga pokusali podmititi [emoji38] tako da je Krpic regularan [emoji106]
Klopić se vozo Wizz Airom. Kontam sad ne bi bilo loše Rustemovića dovest. Mislim da bi kod nas bio dosta bolji nego kod kitara.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 maj 2017, 20:48

nema odvratnijeg igraca.
A on je nama prosle godine trebao, takav profil. Drvo koje zna samo udarati i nista drugo, eventualno dobiti koji zracni duel i odigrati prvom do sebe. To je nama trebalo kad su Zeba, Saric i Ordagic bili tu. Neko da se rotira sa Merzicem kao partner Stjepanovicu. Mada pitanje je koliko bi mu tolerisali kod nas startove kakve pravi u Sarajevu.Na njegovu grubost svaku drugu bi bio iskljucen da igra u Slobodi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 maj 2017, 20:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:nema odvratnijeg igraca.
A on je nama prosle godine trebao, takav profil. Drvo koje zna samo udarati i nista drugo, eventualno dobiti koji zracni duel i odigrati prvom do sebe. To je nama trebalo kad su Zeba, Saric i Ordagic bili tu. Neko da se rotira sa Merzicem kao partner Stjepanovicu. Mada pitanje je koliko bi mu tolerisali kod nas startove kakve pravi u Sarajevu.Na njegovu grubost svaku drugu bi bio iskljucen da igra u Slobodi
Mislim ja da je on daleko bolji igrač nego igre u Sarajevu prikazuju, sjeti se samo sezone u Drini.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 19 maj 2017, 00:01

Penaltiky je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:nema odvratnijeg igraca.
Mislim ja da je on daleko bolji igrač nego igre u Sarajevu prikazuju, sjeti se samo sezone u Drini.
hahaha, sad protiv radnika ne znam koji je bio minut 20 tako nekako, i Tandir je udario loptu glavom, a iz zadnjeg reda sa Sjevera se cuje ''I TANDIR JE DODIRNUO LOPTUUUU''
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 maj 2017, 09:44

Beduin je napisao/la:Sariele, boli nas tuki, opet cemo mi na Sjever zapjevati neku navijacku, to nam je u krvi. ;)

Tebe jedino i vidim svaki put tamo i izgrlimo se ko prava crveno-crna braca, tako bi trebalo da bude sa svima. Zajedno i kad pobjedjujemo i kad gubimo, boli nas za ostalima.
Normala druze :thumbup:
Ma vecina je ovde oni zagrizeni.ne bi oni ovoliko kukumakali da im nije stalo.
Razumljivo...samo nam se nacin na koji odgovorimo i reagujemo na sva desavanja u klubu razlikuje.
Nego onaaj.ko ide sutra? :mrgreen:
Sutra je cista bolest ljubav kako god.zagorenost :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 maj 2017, 09:50

Idem, samo mi se ne svidja sto nece biti karti volim to kada ostavim kod sebe nakon utakmice :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 maj 2017, 09:59

jaro rijesi se ti te zajebancije skupljanja stvari dok si mladji...
poslje ces skupljat oko kuce sve zivo... :lol:

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 19 maj 2017, 12:05

Sariel je napisao/la:jaro rijesi se ti te zajebancije skupljanja stvari dok si mladji...
poslje ces skupljat oko kuce sve zivo... [emoji38]
Vjeruj da ga razumijem, i ja sve zivo skupljam, cak i karte za kino, tako da mi je kuca puna 'bespotrebnih' stvari :D Samo nek odmah nadje sebi prostora za to da ne bi bilo poslije kukanja kako nema nista nigdje staviti :D

A sto se tice zagorenosti, sutra se bjezi s posla. Dojadilo mi vise da vi svi subotama mozete na tekmu a ja jedini sjedim na poslu i gledam preko interneta ko tutmuk kakav :D Iako se igra u sustini samo za cast, treba zapet i ovjeriti to cetvrto mjesto.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 maj 2017, 12:07

Rimes87 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:jaro rijesi se ti te zajebancije skupljanja stvari dok si mladji...
Vjeruj da ga razumijem, i ja sve zivo skupljam, cak i karte za kino, tako da mi je kuca puna 'bespotrebnih' stvari :D Samo nek odmah nadje sebi prostora za to da ne bi bilo poslije kukanja kako nema nista nigdje staviti :D

A sto se tice zagorenosti, sutra se bjezi s posla. Dojadilo mi vise da vi svi subotama mozete na tekmu a ja jedini sjedim na poslu i gledam preko interneta ko tutmuk kakav :D Iako se igra u sustini samo za cast, treba zapet i ovjeriti to cetvrto mjesto.

Druga, očekujem stream na pm. Športski selam.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 19 maj 2017, 12:10

Penaltiky je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:

Druga, očekujem stream na pm. Športski selam.
Pa sad ti ja rekoh da bjezim s posla, znaci na Tusnju sam, a ako zelis stream livegol.net ce ga sigurno imati :)

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2017, 12:31

mozda bih i ja mogao doci sada kada je besplatan ulaz :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.