FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo nije vezano za tekmu nesto drugo je u pitanju.
-
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:A skontao sam da ti samo voliš da kontriraš većini, ništa više. S vremena na vrijeme popustiš pa onda zadaš, kao i sa stvarima prije.Lakoste je napisao/la:Podrska Dini Rustemovicu!
Momku su sinoc dosli mangupi na vrata pa mu prijetili i njemu i zeni koja je trudna,koliko god ga ne volim i koliko god los igrac bio podrska Rustemu,ovo se nikome ne treba raditi pa ni njemu ni Saidu ni Crnkicu ni bilo kome

SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- PitarBordo
- Kontakt:
Naravno da ne treba. Postoje izvršni organi koji se bave riješavanjem takvih problema. Na kraju krajeva koliko malo zaslužuje da bude na terenu, obrnuto proporcionalno tome me zabole briga šta radi u privatnom životu. Nisam mu ja kriv za to, niti ima neke koristi što ću ja napisati "podrška od mene."crnehorde je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:A skontao sam da ti samo voliš da kontriraš većini, ništa više. S vremena na vrijeme popustiš pa onda zadaš, kao i sa stvarima prije.Lakoste je napisao/la:Podrska Dini Rustemovicu!
Momku su sinoc dosli mangupi na vrata pa mu prijetili i njemu i zeni koja je trudna,koliko god ga ne volim i koliko god los igrac bio podrska Rustemu,ovo se nikome ne treba raditi pa ni njemu ni Saidu ni Crnkicu ni bilo kome
Samo Saraj'vo.
Trebali su Valjiću na vrata. Sjebo nas je totalno a i Selji titulu haman donio protiv svinjskog. Što jes jes.
Tastatura navijaci, sto nisu pokucali na vrata Kantardzica nego isli da plase trudnu zenu. Otisli smo u qrac, ebo vas fudbal.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kao što nije trebalo Rustemoviću, isto tako ne treba ni Valjiću, a ni Kantardžiću. Nikome ne treba da ide se na vrata. Prije svega jer se time ništa ne mijenja i samo se daje na težini drugoj strani. A onda jer je to glupost i krivično dijelo.tamburica je napisao/la:Trebali su Valjiću na vrata. Sjebo nas je totalno a i Selji titulu haman donio protiv svinjskog. Što jes jes.
Samo Saraj'vo.
Red je da i Saidu odu sad na vrata! On nema trudnu suprugu, ali sam izgleda kao da je trudan, pa hajd znaj. Ne treba se griješiti. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa možda je frajko bio kod Rustema sinoć zajedno tugovali za penalima, a ovi kad su došli kontali da je Rustemova žena trudna, ono Sake izašao u bademantilu.joker90 je napisao/la:Red je da i Saidu odu sad na vrata! On nema trudnu suprugu, ali sam izgleda kao da je trudan, pa hajd znaj. Ne treba se griješiti.

Samo Saraj'vo.
He he
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta je Laki, ludilo a? Nikako da se izvineš raji, ne meni nego ostalima, koje si ovdje vrijeđao nauštrb Saida. Koji kasnije umjesto nas popiša više tebe. Nije lijepo glumiti osobu bez obraza, kad znam da si normala lik van foruma.
Samo Saraj'vo.
Evo ljut ti @Lakoste sto si se usudio da napises da je Sajo bio u stanu drugog muskarca i to se jos "tjesili".PitarBordo je napisao/la:Pa možda je frajko bio kod Rustema sinoć zajedno tugovali za penalima, a ovi kad su došli kontali da je Rustemova žena trudna, ono Sake izašao u bademantilu.joker90 je napisao/la:Red je da i Saidu odu sad na vrata! On nema trudnu suprugu, ali sam izgleda kao da je trudan, pa hajd znaj. Ne treba se griješiti.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Iznosim samo svoje misljenje i za mene jesu lutrija, jer puno faktora tu utjece.PitarBordo je napisao/la:Ma mogu sve da svarim, ali to da se kaže da su penali za igrača "sreća" ili "lutrija"... Pa sve je u fudbalu i životu sreća i lutrija tom logikom. Znači golman može igrati se na sreću i baciti u stranu jednu ili drugu, ali igrač stavi loptu na kreč odluči gdje će šutirati i šutira. Ponavljam. Sa 11 metara. Gađa prostor širok 7.32 metra i visok 2.44 metra. Mašaju se penali svugdje u svijetu, ali reći da je lutrija da li ćeš nabiti loptu preko gola ili nećeš, e to je već nezahvalno prema ostatku navijača.MaroonKrajina je napisao/la:
Čitav život mu sveo na to da gurne loptu u gol, i on NE ZNA! Suludo je reći da su penali lutrija. Jesu, možda, ali za golmana. Za igrače nema opravdanja.
I još jednom da se sjetim seke Demirovom sportskom abortusu. Pa ono u mrežu plasiraju djeca na bajramskim turnirima u Bužimu jebote!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa lutrija je onda i onaj šut Crnkića. Puno faktora i tu utječe. Što onda njega da krivimo? Sve tu zavisi od sreće, da li će pogoditi gol ili neće.ElCartel11 je napisao/la:Iznosim samo svoje misljenje i za mene jesu lutrija, jer puno faktora tu utjece.PitarBordo je napisao/la:Ma mogu sve da svarim, ali to da se kaže da su penali za igrača "sreća" ili "lutrija"... Pa sve je u fudbalu i životu sreća i lutrija tom logikom. Znači golman može igrati se na sreću i baciti u stranu jednu ili drugu, ali igrač stavi loptu na kreč odluči gdje će šutirati i šutira. Ponavljam. Sa 11 metara. Gađa prostor širok 7.32 metra i visok 2.44 metra. Mašaju se penali svugdje u svijetu, ali reći da je lutrija da li ćeš nabiti loptu preko gola ili nećeš, e to je već nezahvalno prema ostatku navijača.MaroonKrajina je napisao/la:
Čitav život mu sveo na to da gurne loptu u gol, i on NE ZNA! Suludo je reći da su penali lutrija. Jesu, možda, ali za golmana. Za igrače nema opravdanja.
I još jednom da se sjetim seke Demirovom sportskom abortusu. Pa ono u mrežu plasiraju djeca na bajramskim turnirima u Bužimu jebote!
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisam trebao pisati "bademantil."joker90 je napisao/la:Evo ljut ti @Lakoste sto si se usudio da napises da je Sajo bio u stanu drugog muskarca i to se jos "tjesili".PitarBordo je napisao/la:Pa možda je frajko bio kod Rustema sinoć zajedno tugovali za penalima, a ovi kad su došli kontali da je Rustemova žena trudna, ono Sake izašao u bademantilu.joker90 je napisao/la:Red je da i Saidu odu sad na vrata! On nema trudnu suprugu, ali sam izgleda kao da je trudan, pa hajd znaj. Ne treba se griješiti.

Samo Saraj'vo.
Ma znam slažemo se, poenta je ista. Mislim da ne trebamo pričati kako se moglo ili trebalo, već da od ovog ljeta počnemo fakat raditi kako treba i nije problem strpiti se 2-3 sezone al da onda ličimo na pravi sportski klub.KarlMarx je napisao/la:Nismo se "eto zajebali", nego smo se zajebali i ne učimo na greškama, mogli smo imat 2-3 dodatna igrača u rosteru za te pare, koji bi mogli ulaziti u igru i zapravo igrati.fico je napisao/la:Ok, eto zayebali smo sa Saidom i Alispahićem, pa hajmo za početak prestati vracati istrošene igrače. Hajmo pružiti priliku Hadžiću i možda ako ima još 1-2 dobra igrača. Od nečeg se mora krenuti.
Za prve postave ja bi ostavio Pavlovića, Hodžića, Mihojevića, Novakovića, Ivetića i Sarića.
Za klupe: Ahmetović, Radovac, Kovačević i možda Hebibović. Koliko god da je fulao ima strašnu kretnju i svojim asistencijama bi nam mogao pomoći.
I ja držim mišljenje da treba dati šansu Hadžiću i mlađim.
SARAJEVO
Svima im treba otici od Kantardzica do Rustemovics itd ****.ih us7ta. Nije im ovo parada nek znaju ciji dres.nose,nek znaju da necemo xa slusamo fraze cilj je evropa,ako nisu sposobni nek odu samo iz klubaLakoste je napisao/la:Tastatura navijaci, sto nisu pokucali na vrata Kantardzica nego isli da plase trudnu zenu. Otisli smo u qrac, ebo vas fudbal.
FK Sarajevo
Sta cekas, zar nisi na vratima Kantardzica ili samo hajcate preko foruma? Nasilje je glupost opcenito.
Zadnja izmjena: Lakoste, dana/u 18 maj 2017, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Može Ivetić igrati lijevog beka, ali onda da dovedemo kvalitetnog defanzivnog veznog. I mislim da Herić ide dal u Švabiju ili Austriju, nisam siguran.MortemHz je napisao/la:Pavlović
Kovačević
Mihojević
Novaković
Kovačević
Ivetić
Hebibović
Herić
Hadžić
Imamović
Salčin
Mozda ostaviti Hodžića, Lelića, Sarića.
Dovesti Ordagića, Tomića, Brkića, lijevog beka i sl.
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Evander, fks74, Fudo, MSOZ101, OzmoodPinglewood, riki46, SAMO BORDO i 50 gostiju.