Degutantno je i glupo i pisat i raspravljat i razmišljat o nekim trenerima na duge staze, jer sa ovim vlasnikom i sa ovom upravom je to nemoguće. Ovaj stručni štab je trenutno najbolje što možemo, i bilo bi preglupo otjerat ih sad Da bi imali neku viziju i plan ovdje je potreban remont svega, počevši od čistačice u klubu pa sve do Liivaka i Lelića koji kao da i nisu članovi ovog kluba, a potrebno je i uložit nekakvu paru u organizaciju svega. Uostalom imali smo mi i takvog trenera, sa kojim bi se ove sezone bukvalno popišali po svima, pa ga nismo znali čuvat, prvi ja sam ga kritikovao i tjerao pa onda i vas 70% ovdje.
Ova sezona nas je totalno iscrpila, fizički i psihički, a nas navijače i emocionalno. Previše "udaraca" smo primili, previše šokova i stalne turbulencije tokom čitave sezone rezultirale su onako lošoj posjeti na tekmama. Da se ja ikako mogu pitat, zadržao bi okosnicu tima, završio bi sa Bekićima, Rustemovićem, Balićem, Saidom, Anđušićem, Lelićem (ako se neko može prodat onda još bolje), za Liivaka ništa ne mogu reći jer momka nisam ni gledao, Ahmeta i Sarića bi ostavio za klupe. Uključio bi par juniora i kadeta koji to zaslužuju svojim igrama i predispozicijama, a ostale rupe u timu bi popunio sa 3-4 dobra igrača koja će biti pojačanja i koja mogu da donesu nekakvu prevagu na terenu,
Popunit i riješit igračku križljku, dat pripreme ovom stručnom štabu, zbit redove što jače i pokušat u Evropi dogurat što je dalje moguće, a onda što bolje fizički i psihički ući u novu sezonu.
Halalite na dužem postu, morao sam izbaciti iz sebe.