DRUG NIKO OVDJE NE GOVORI DA SU SAMO NAVIJACI SIROKOG (namjerno Kazem navijaci a ne stanovnici) KRIVI ;KRIVO JE DRUSTVO OPCENITO;KRIVA JE DRZAVA STO TOLERISE FASISTICKO PONASANJE POJEDINACA;KRIVA JE DRZAVA STO NE REAGUJE NA POVIKE GAZI OVOG ILI ONOG;STO NE KAZNJAVA PALJENJE I GAZENJE RAZNORAZNI DRZAVNI ZASTAVA;KRIVA JE DRZAVA STO IMA HIMNU KOJA MOZE DA UVREDI NEKOG GRADZANINA TE ISTE DRZAVE IAKO TO NIJE SLUZBENI TEKST NA KRAJU KRIVI SMO MI SVI STO TO GLEDAMO I SUTIMO EVO VEC 22 godineUstanikSBII je napisao/la:Da vi ste ovdje s PRAVOM nekim uzvicima i postupcima publike povrijeđeni! Al ne može me nitko uvjeriti da je problem samo Široki i Hrvati u BiH! Bio sam vani 20 godina nagledao se svega i svačega i svagdje je slično samo što ste vi sad više uznemireni pa ne gledate objektivno situaciju!
Već sam spominjao ispade poput paljenja zastave RH na Grbavici, premlaćivanje navijača Zrinjskog uz urlanje gazi ubiju ustašu/e! Kad se vrijeđa Izraelska himna i zastava naroda koji je najviše propatio od fašizma onda je to za vas antifašizam jel eto vi na taj način gaženjem njihove zastave podržavate BiH i Palestince!
Ako će mom mak na konac pjevanje teksta “Jedna si jedina“ isto može uvrijediti nekoga (mene osobno ne isto kao ti povici ustaše ovo ono jer smatram to folklorom naših stadiona NAŽALOST!) jer po ustavu to nije SLUŽBENI TEKST himne BiH i jednako je ometanje intoniranja iste! Po čemu je pjevanje neke navijačke pjesme i verzije himne različito! U praksi nema razlike jer ni jedno ni drugo nisu himna BiH!
Al ok shvaćam i vas velikim djelom al morate i vi sagledati problem iz više kutova a ne samo oni su loši mi smo cvijeće. Evo lik prije navede 100-in incidenata a nigdje sukobe recimo Fukara i HZ. Sam sama gledao utakmicu Sloboda Sarajevo i ružen povike Vedranu Puljiću sve u toj ludoj strasti! Isto je u Engleskoj, pa evo zadnja utakmica Njemačka Engleska prijateljska milion ispada na temu WWII vjerujem da ovdje većina ne čita medije u Njemačkoj ja čitam zbog posla i svega i znam što je bilo a vi sad od svega pravite izuzetak a nažalost svi smo u velikoj mjeri budale! Samo kad se povrjedi mene onda buka kad ja vrijeđam drugog ok to me se ne tiče itd.
UPITAJTE SE (uzimam samo za primjer nemam nista protiv njega)KAKO JE BILO SIMUNICU DA GLEDA PRVENSTVU UZ TV ,A ZASLUZIO DA IGRA NA TERENU (narod kaze sam pao sam se ubio) E JA SE SAD PITAM KAKO BI VAMA ZNACI NAVIJACIMA SIROKOG BILO DA SE SIROKI IZBACI ZBOG NEPROMISLJENOSTI GLEDALACA (ne svih) IAKO SU IGRACI S OBZIROM NA PUT KOJIM SU IZBACIVALI PROTIVNIKE U POTPUNOSTI ZASLUZILI OSVAJANJE KUPA OVE GODINE
sve je to komplikovano kod nas ,al mi jedno nije jasno dolazis na utakmice voljene ekipe da osvojis kup jedne drzave a zastavu,himnu,teritoriju iste ni u kom segmentu ne postujes
da nije zalosno bilo bi smjesno al sto kazu samo na balkanuuuuu