FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 18 maj 2017, 11:33

Ljudi moji znate li da na Transfermarketu piše da je SAŠA BALIĆ 1.7.2017. prešao BESPLATNO u CLUJ. Jesam li ja nešto propustio ili se Zukanović zayebava sa stranicom :facepalm:
SARAJEVO

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 18 maj 2017, 11:36

PitarBordo je napisao/la:@DBR zbog takvog razmišljanja ćemo vjerojatno treću sezonu zaredom ući sa Stručnim štabom koji to ne može iznijeti i onda u Oktobru kad je već sve usrrano tražiti novi, a onda taj novi "nije doveo ekipu, nije prošao pripreme," i tako sve u krug.
Pocni navijat za Real jbt .... ti zivis u oblacima ... ne govorim da ne volis Sarajevo al nisi prizemljen i gledas sve sa neke visine ....
Prizemlji se i pogledaj realnost u oci .... u nasoj ligi svio treneri su u 5 deka .... jer je liga krampa ...kao i drzava i zdravstvo i sve oko nas ...
Buraz strucnjak koji je imalo priznat kosta ! Mislis da mi to mozemo placat ? Vlasnik nam milijarder pa sta ?! kao da nije !!!
Burazeru pogledat istini u oci i ovo je najbolje rjesenje koje imamo....
Te pare je bolje ulozit otjerat Saida haval mu za sve !!! al ... nemoze vise on .... Bekici cao ... Rustemovicu drzavljanstvo ooduzet .... Ahmetovica poslat u Slobodu ako ce ga i oni htjet .... Livaka vratit prvom klasom kuci ili DHL-om .... Lelica neznam .... i uvest par igraca iz akademij par jacih iz lige probat dfovest i to je to .... necemo iskocit iz budjet6a i da stabilno bude .... to je brate moj realnost sve sto vise ocekujes LETIS U OBLACIMA !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 18 maj 2017, 11:40

Evander je napisao/la:Cala je nas, tesko da bi iko u ovoj situacjii napravio bolji posao i svi mu trebamo biti zahvalni na svemu.
Ali on nije trener za nesto vise, ako zelimo nesto vise.

Sta je nesto vise ... evropa ? Mi ba nemozemo ovu ligu hladno da uzmemo tj nemozemo nikako da je uzmemo ... koje vise ? dajte prvo podrzite ove nove ljude i ovaj proekat pa kad uzememo ovo hladno onda cemo gledat kako da idemo DALJE . Znaci Cala mopze jos 1-2 sezone hladno da vodi .... jer nama traba kontinuitet ... igracki smo i nekako dobro stajali dok Jesic mrtvi nije dosao ... sad je sve od 0 .... patnja .... al staces .... ja sam realan samo ... ko god ima neka ultra mega vidjenja da cemo BUKNUT ... laze sam sebe ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 18 maj 2017, 11:46

Mi trebamo poceti vise gledati sebe nego druge pa se mozda i izdignemo iz sivila i "svi u 5 deka"
ova sezona ce upravi ostati upamcena da nam je malo falilo za duplu i skoro da je najbolja ekipa u historiji :damn:
dok je nama ova sezona sezona uzasa i svega loseg sto se jednom klubu moze desiti samo sto smo svi u 5 deka pa se poklopilo u ligi dok je kup
redom nam nize ligasi dolazili tek 4 ozbiljne tekme imali i opet ga ne znamo uzeti

trebamo poceti polako uredjivati klub bez naglih skokova vec korak po korak
ja bih sad potpisao sljedece godine da uzmemo kup i drugo mjesto u ligi i tako 2-3 sezone dok ne budemo zreli za iskorak U LP jer mi je glupavo odma ispasti u prvom kolu dok bi ovako preko EL nesto pokusali
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 18 maj 2017, 11:48

fico je napisao/la:Ljudi moji znate li da na Transfermarketu piše da je SAŠA BALIĆ 1.7.2017. prešao BESPLATNO u CLUJ. Jesam li ja nešto propustio ili se Zukanović zayebava sa stranicom :facepalm:
Rumunski radnik svaki dan 2 ili 3 puta ga prebaci u Cluj. :facepalm: nije jos nista gotovo ali je 99 % ide on tamo kako sam prvi rekao. sada moram cekati da ga opet vratim u Sarajevo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 maj 2017, 11:54

Joj kad neko spomene Real Madrid i Barselonu, dođe mi da popijem medicinskog alkohola da oslijepim da ne čitam ovo više..

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 maj 2017, 12:03

Nas najveci problem je mentalitet kako igraca tako i nas navijaca, ruku na srce Kodro je bio taj koji je pokusao taj zapadnjacki stil rada prenijeti na nase tadasnje igrace, pa je bio ismijan od istih kao "Gvardiola iz San Sebastiana" i problem je sva mahalastina koja vlada u i oko kluba. Najnoviju koju sam cuo neki dan iz vremena Mehe Kodre, kako mu je jedan "strucnjak" sa sjeverne tribine koji je pri klubu sugerisao koga da stavi u prvi tim, a Kodro ga naravno nije poslusao i ovaj kao iznenadjen, pa sta dalje da pricamo. A i mi navijaci kada rezultata nema psujemo sve i jednom treneru, nemamo mi tog strpljenja to je evidentno. Predstojeci derbi, sta reci, izmedju dva zla biras ono manje, ali i to manje zlo nas fino presisa u titulama prvaka (ako osvoje ovo im je u 4 godine 3 titula prvaka), ali bitno je pisati i izjave davati kako smo mi najveci, u cemu pitam se, najveci smo levati u davanju bajnih ugovora za nase prostore ovim poluigracima koji defiluju kroz nas klub.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 maj 2017, 12:29

Zukanovic je napisao/la:
fico je napisao/la:Ljudi moji znate li da na Transfermarketu piše da je SAŠA BALIĆ 1.7.2017. prešao BESPLATNO u CLUJ. Jesam li ja nešto propustio ili se Zukanović zayebava sa stranicom :facepalm:
Rumunski radnik svaki dan 2 ili 3 puta ga prebaci u Cluj. :facepalm: nije jos nista gotovo ali je 99 % ide on tamo kako sam prvi rekao. sada moram cekati da ga opet vratim u Sarajevo.
Pa ide li besplatno ili ćemo dobiti 200-300 hiljada eura za njega kako si ti, čini mi se pisao?
SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 maj 2017, 12:35

Nije Cala kriv sto ovo ima u ekipi...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 maj 2017, 12:40

FrancescoTotti je napisao/la:Nije Cala kriv sto ovo ima u ekipi...
Nek nam se javi demir hotić, da priča kako ovog propalog abortusa traži pola Njemačke.
SARAJEVO

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 maj 2017, 12:44

Mehmed je lik koji ce otici sam ako osjeti da ne moze svoje zamisli sprovesti u djelo. Ne zaboravimo da je trazio na zimu pojacanja, ali mu nisu dali. Ostao je jer je glupo da 'izda' Klub sad, kad je vec pristao. A i Klub bi se tesko oporavio poslije toga...
Mislim da je on svjestan sta ima u ekipi, i da zna da mu treba par pojacanja, ako Klub zeli biti konkurentan. Mislim da, ako mu ne dadnu sad na ljeto pojacanja, da ce on otici. Ja se samo nadam da ce dati priliku Akademiji, jer mi se cini da on to zanemaruje. Ako ne misli dati priliku omladincima, onda je bolje da ne nastave suradnju, jer je grijeh imati onakve pojedince u Akademiji, a da ne dobiju priliku.
I najbitnija stvar, ako ostanu, onda ih ne dirati nakon par remija, poraza. Daj sezonu, dvije da se igra, neki kontinuitet i sl.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 12:47

Zagor je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Jesu li Rustem i Said već otjerani i zašto nisu??
Saida boli racku, i kad bi ga otjerali platili bi mu nesto.. A ne znam kako mozes tjerati naseg drugog kapitena !?!
Obrisati guzicu sa njihovim ugovorima i uruciti im iste bez naknade, kako bi imali obraza uzeti nesto poslije onoga, jos da nam dođu po 50 milja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 18 maj 2017, 13:06

U krajnjoj liniji, s razlogom su se ovdje, a bogme i na utakmicama, pljuvali i Said i Hrustemović, jer su tarabe i jer ne zaslužuju biti naši igrači.

A oportuna koji će uvijek braniti svakakve jadove koji igraju za nas uvijek će biti!

P. S.

Dokad Pavlović ima ugovor s nama?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 18 maj 2017, 13:13

High je napisao/la:U krajnjoj liniji, s razlogom su se ovdje, a bogme i na utakmicama, pljuvali i Said i Hrustemović, jer su tarabe i jer ne zaslužuju biti naši igrači.

A oportuna koji će uvijek braniti svakakve jadove koji igraju za nas uvijek će biti!

P. S.

Dokad Pavlović ima ugovor s nama?
do 31.12.2017

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 13:17

Dobro bi bilo da produzimo ugovor sa njim ako on ima zelju da ostane, bio bi nam od pomoci.. jedan je od rijetkih koji mogu biti clan FK Sarajevo i u sljedecoj sezoni.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 18 maj 2017, 13:20

Mihojevic, Pavlovic, Novakovic i Ivetic (Dulja ako ne ode)Saric ili Radovac da ostanu za klupu
ostali i dzaba samo nek idu

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 18 maj 2017, 13:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci, evo nakon mjesec dana ponovo sam tu. Zbog porodicnih razloga me nije bilo, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1, pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, pa evo sada i ostale. Ako neko ima kakvih iskustava iz blize okoline neka se javi na pp, svaka iskustvo je zlata vrijedno. Izvinite na offu, no imao sam potrebu da javim i ako je bilo nekih problema na forumu u ovih mjesec dana halalite.
Žao mi je što to čujem, želim joj sve najbolje, da izađe na dobro.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 maj 2017, 13:39

Ja bi i Kovačeviću produžio ugovor.
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 13:41

escobarpablo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci, evo nakon mjesec dana ponovo sam tu. Zbog porodicnih razloga me nije bilo, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1, pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, pa evo sada i ostale. Ako neko ima kakvih iskustava iz blize okoline neka se javi na pp, svaka iskustvo je zlata vrijedno. Izvinite na offu, no imao sam potrebu da javim i ako je bilo nekih problema na forumu u ovih mjesec dana halalite.
Žao mi je što to čujem, želim joj sve najbolje, da izađe na dobro.
I od mene isto Aco :thumbup:

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 18 maj 2017, 13:48

FrancescoTotti je napisao/la:Nije Cala kriv sto ovo ima u ekipi...
Je li ova taraba ljevak???Čista lopta mu ide na desnu jaču mogu,lik je pušta i šuta lijevom,da nije kakav cener u pitanju,preko menadžera,samo kažem,otrovan sam,dobru smo utakmicu odigrali...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, KarlMarx, napoleon72, pitara i 51 gost.