Ja mislim da ce biti dobra posjecenost,a gdje ce gostujuci navijaci vidjecemo,mada se nesh spominje da ce na novu tamo njih stavit,al vidjecemo.Interista di cuore je napisao/la:valjda bude pun stadion,termin je dobar...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Amer Bekić u početnoj postavi protiv Želje?
Kapiten juniorskog sastava Slobode koji je prošle godine priključen prvom timu Amer Bekić protiv Sarajeva priliku za igru dobio je zadnjih 30-ak minuta, dok bi utakmicu protiv Željezničara mogao početi od prve minute.
-On je jedan od rijetkih koji me zadovoljio na Koševu, kada je ušao u igru. Hrabar je momak koji se ne boji duela, na treninzima radi dobro i može izrasti u pravog igrača. U nedelju sam gledao juniore Slobode i Zvijezde i mogu reći da me je oduševio, bio je jako umoran od utakmice i puta u Sarajevo, ali i takav je po meni bio prvo ime utakmice sa postignuta dva gola. Dosta radi za ekipu, timski je igrač i nije ni čudo što mu je moj kolega Malkočević dao kapitensku traku. A ja o njemu već razmišljam kao starteru protiv Željezničara-rekao nam je Vlatko Glavaš.
Očigledno je da će strateg tuzlaka nakon poraza na Koševu napraviti rokade u timu, jer su neki igrači već na početku sezone ispucali kredit.
Kapiten juniorskog sastava Slobode koji je prošle godine priključen prvom timu Amer Bekić protiv Sarajeva priliku za igru dobio je zadnjih 30-ak minuta, dok bi utakmicu protiv Željezničara mogao početi od prve minute.
-On je jedan od rijetkih koji me zadovoljio na Koševu, kada je ušao u igru. Hrabar je momak koji se ne boji duela, na treninzima radi dobro i može izrasti u pravog igrača. U nedelju sam gledao juniore Slobode i Zvijezde i mogu reći da me je oduševio, bio je jako umoran od utakmice i puta u Sarajevo, ali i takav je po meni bio prvo ime utakmice sa postignuta dva gola. Dosta radi za ekipu, timski je igrač i nije ni čudo što mu je moj kolega Malkočević dao kapitensku traku. A ja o njemu već razmišljam kao starteru protiv Željezničara-rekao nam je Vlatko Glavaš.
Očigledno je da će strateg tuzlaka nakon poraza na Koševu napraviti rokade u timu, jer su neki igrači već na početku sezone ispucali kredit.
-
- Kontakt:
Imate li slike od te nove tribine gdje planiraju nas smjestiti. Po nekim slikama sto sam ja vidio izgleda jako dobro i to jako dobro u odnosu na uslove u kakvim smo prije bili, cak koliko sam mogao primjetiti pripremaju i krov da postave ako se ne varam. Jest da je izgradnja spora, sto je i razumljivo jer je projekat izgradnje jako skup, do sada dobro napreduje... Ako imate kakve slike postaviti da vidimo... Pozdrav
-
- Kontakt:

Jel to ta tribina ???
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Pirke: to je to, ali u ovom trenutku ima vise izgradnje. To je stara slika.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Aha, pa super, samo neka izgradnja napreduje.. PozdravOmerbavarac je napisao/la:@Pirke: to je to, ali u ovom trenutku ima vise izgradnje. To je stara slika.

-
- Kontakt:
pravi se 4 tribina tj na onoj slici imaju 3 reda a sad pravi se 4 prije dvije sedmice su poceli praviti e sad dali su zavrsili tu 4 ja neznam...uglavnom bit cete smjesteni na sjeveru...sam nadam se da ce vam ograditi tam da ne popadate....Pirke_TM87 je napisao/la:Aha, pa super, samo neka izgradnja napreduje.. PozdravOmerbavarac je napisao/la:@Pirke: to je to, ali u ovom trenutku ima vise izgradnje. To je stara slika.

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Nema veze ni za nas, Mi "deremo" i po danu i po noći!Omerbavarac je napisao/la:Malo me cudi sto nije nocni termin, ali nema veze.harry_90 je napisao/la:Sloboda - Zeljeznicar 21.8 u 17.00

Dolazimo po bodove! Nekoliko zadnjih sezona ste se provlačili i svemu tome je u subotu došao kraj!
P.S 0:1 Zeba

P.P.S Odlična vam je tribina za goste

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
2:1 i mirna Bosnaotpravnik_vozova je napisao/la:Nema veze ni za nas, Mi "deremo" i po danu i po noći!Omerbavarac je napisao/la:Malo me cudi sto nije nocni termin, ali nema veze.harry_90 je napisao/la:Sloboda - Zeljeznicar 21.8 u 17.00![]()
Dolazimo po bodove! Nekoliko zadnjih sezona ste se provlačili i svemu tome je u subotu došao kraj!
P.S 0:1 Zeba![]()
P.P.S Odlična vam je tribina za goste

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Dobro Harry ali nemoj mi tamo nekih igrača da imaju po tri kartona, MI bi vam uzeli bodove jer sa nama se ni savez ne smije zezati, ko sa nekom sićom tamo.

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Sad je sve regulare imamo sad sve pod kontrolom,a ne ko neki salju lazne papireotpravnik_vozova je napisao/la:Dobro Harry ali nemoj mi tamo nekih igrača da imaju po tri kartona, MI bi vam uzeli bodove jer sa nama se ni savez ne smije zezati, ko sa nekom sićom tamo.![]()

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Lijepo je to što se nadaš ali moram te razočarati! Željo nije izgubio dvije zaredom ne pamtim, tako da znaš šta vas čeka. Za vas će doći bolja vremena kad počnete osvajati bodove i na strani! Sretno i nek pobjedi bolji (ŽELJO)!harry_90 je napisao/la:Sad je sve regulare imamo sad sve pod kontrolom,a ne ko neki salju lazne papireotpravnik_vozova je napisao/la:Dobro Harry ali nemoj mi tamo nekih igrača da imaju po tri kartona, MI bi vam uzeli bodove jer sa nama se ni savez ne smije zezati, ko sa nekom sićom tamo.![]()
izbjegnuta je velika nepravda i idemo dalje,barem su u savezu dokazali da imaju i malo obraza sto se tice BH Fudbala .Ma ovo moramo uzeti,radi samopouzdanja u ekipi,ako dozivimo ovdje poraz i u narednom kolu,tesko ce biti se vratit na pravi put.

- Urban Batalion
- Kontakt:
U svakom slucaju bice to zanimljiva subota(nedjelja).Zapravo koliko sam ja informisan tekma je u subotu. 

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Vidjece se sve u subotu u 17:00 .. Nije izgubio dvije zaredom,al sta fali da se u subotu to desiotpravnik_vozova je napisao/la:Lijepo je to što se nadaš ali moram te razočarati! Željo nije izgubio dvije zaredom ne pamtim, tako da znaš šta vas čeka. Za vas će doći bolja vremena kad počnete osvajati bodove i na strani! Sretno i nek pobjedi bolji (ŽELJO)!harry_90 je napisao/la:Sad je sve regulare imamo sad sve pod kontrolom,a ne ko neki salju lazne papireotpravnik_vozova je napisao/la:Dobro Harry ali nemoj mi tamo nekih igrača da imaju po tri kartona, MI bi vam uzeli bodove jer sa nama se ni savez ne smije zezati, ko sa nekom sićom tamo.![]()
izbjegnuta je velika nepravda i idemo dalje,barem su u savezu dokazali da imaju i malo obraza sto se tice BH Fudbala .Ma ovo moramo uzeti,radi samopouzdanja u ekipi,ako dozivimo ovdje poraz i u narednom kolu,tesko ce biti se vratit na pravi put.

- KB-TM87
- Kontakt:
Imal iko sliku kako je trenutno stanje te tribine ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Pogledaj malo gore na stranici vidjeces.Mada ima jos jedan red uradjen.KB-TM87 je napisao/la:Imal iko sliku kako je trenutno stanje te tribine ?
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
- Kontakt:
cekaj subotu pa cemo vidjeti ko ce se razocarati....otkud znas mozda bude x...svaka cast zelji sto nije gubio dvije za redom tekme....ali sta znas moze svasta da se desi...KO BUDE BOLJI POBJEDIT CE HA JA....otpravnik_vozova je napisao/la:
Lijepo je to što se nadaš ali moram te razočarati! Željo nije izgubio dvije zaredom ne pamtim, tako da znaš šta vas čeka. Za vas će doći bolja vremena kad počnete osvajati bodove i na strani! Sretno i nek pobjedi bolji (ŽELJO)!

Ja prognozirao 2:1 ,da vidimo hocel tako biti .Znal ko sta je sa Mesanovicem ? Hocel dolazit u Slobodu ?
- Elektrika
- Kontakt:
Ja vam garantujem više nego što može garantovati prognozu Hobotnica Paul. Dakle, to će da bude jedna rutinska pobjeda Slobode nad trenutno Slabašnim Željezničarem. Slobodno igrajte tip 1 na kladionici 

hajde zivi bili, ko je najblizi stadionu od vas, nek nam uslika stanje tribine, da znamo "na čemu smo" heheheh 

Lijepo je biti Manijak!!!