Licno mislim da je **** od covjeka koje gleda da se uhljebi..petljo i oko repke ne bil se uvalio petljace i oko kluba..sad kakav je ko trener to ne znamfico je napisao/la:Hiljadu puta je rečeno: Da nesposobnici poput ihtijarevića imaju milione na raspolaganju, opet ne bi doveli kvalitetne igrače.
Ne znam ni sam oko SŠ. Ako će umjesto njih doći neko u rangu Kodre, onda nek idu. Ako će umjesto njih doći neko u rangu Starčevića onda ne vidim napredak.
Za ove što pričaju da nemamo para, samo da vas pitam kako onda plaćamo Balića, Livaka i Saida?
I šta mislite o Hadžibegiću kao treneru ili sportskom direktoru? Nisam nikakav njegov prijatelj, nemojte me odmah napast
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma znam i ja da nije čist, al fakat osim njega i Kodre ne znam nekog "našeg" ko ima neko euro iskustvo.dundee je napisao/la:Licno mislim da je **** od covjeka koje gleda da se uhljebi..petljo i oko repke ne bil se uvalio petljace i oko kluba..sad kakav je ko trener to ne znamfico je napisao/la: I šta mislite o Hadžibegiću kao treneru ili sportskom direktoru? Nisam nikakav njegov prijatelj, nemojte me odmah napast
SARAJEVO
-
- Kontakt:
Sve se slazem . samo kako napraviti remont ako nam je puno dati 100 000 obestecenje za jednog od najboljih veznjaka lige ( ordagic ) nema remonta dobrih trenera - igraca bez love .dundee je napisao/la:Sad je potreban remont, strucnog staba i tima...odmah nakon zadnjeg kola, a sto se mene tice moze i danas..brk juniori igraju zadnje dvije...taj remont treba pravit kenco i ostali kinezi koji su u klubu, a prate stanje u i oko kluba.. I prije smo mijenjali ekipu i kad para nismo imali pa smo ostajali pri vrhu..dovesti ljude po mogucnosti strance na klupu ili neka bas poznata imena sa balkana i dat im sansu na duze vrijeme..neko spomenu rijeku..nije kek ovo za polusezonu napravio nego za tri godine..tri godine uspona padova i strpljenja
Volio bih čuti vaše mišljenje. Da li se zahvaliti Čali na saradnji ili ga ostaviti i na godinu. I anketica ne bi bila loša 

Ma samo da ne ostanu ihtijarevici hurtici i slicni..ovo je sad malo dublje da bi se samo trener smijenio i par igraca..ali et dugo ljeto nek je Bog na pomoci..ja sam za juniore na derbiju..ove od sinoc ce pritisak pojest..nmg predvidjat..valjda ce biti i kakvih para od utrpanog..dobit cemo sta od evrope..drugog mjesta u kupu pa na hajr
-
- Kontakt:
Jedino čemu smo se mi okrenuli dugoročnom jest Ermin Avdić.PitarBordo je napisao/la:Ne pričam o dokazanim stručnjacima, nego da se okrenemo razvitku i dugoročnom. A ne da živimo od polusezone do polusezone i kad se ukaže neka matematička šansa svi polude nauštrb svega ostalog.
Nakon sinoćnog izvođenja penala i nakon promašaja Saida i Rustemovića kod mene šok, tuga, nevjerica, razočaranje.. u isto vrijeme agresivnost, ljutnja.. mobitel u jednom ćošku, daljinski u drugom, sve pobaco oko sebe, ukućani kontaju da se nisam s nekim pobio il je jato golubova uletilo na sprat, to je gudilo.. ulazi keva syebala se konta šta se desilo, viđe ona da je utakmica i sve joj je bilo jasno.. izlazi ona u trenutku kada naš skaut Ermin Avdić dobija medalju, u tom trenutku počinjem od muke da se smijem dok u meni kuhlja i razvija se ratni zločinac, vraća se keva i pita jesi ti dobar??
Nema nama napretka.
fico je napisao/la:Ma znam i ja da nije čist, al fakat osim njega i Kodre ne znam nekog "našeg" ko ima neko euro iskustvo.dundee je napisao/la:Licno mislim da je **** od covjeka koje gleda da se uhljebi..petljo i oko repke ne bil se uvalio petljace i oko kluba..sad kakav je ko trener to ne znamfico je napisao/la: I šta mislite o Hadžibegiću kao treneru ili sportskom direktoru? Nisam nikakav njegov prijatelj, nemojte me odmah napast

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
- Kontakt:
Po meni cala je jako dobro radio !! Da su ga ispostovali s Ordagicem i Obradovicem vjerovatno bi uzeli neki trofej ovako ispunio je cilj uprave izlazak u evropu . naravno da zasluzuje priliku i naredne sezone .haris004 je napisao/la:Volio bih čuti vaše mišljenje. Da li se zahvaliti Čali na saradnji ili ga ostaviti i na godinu. I anketica ne bi bila loša
-
- Kontakt:
Mišljenje o gospodinu Čali i stručnom štabu.haris004 je napisao/la:Volio bih čuti vaše mišljenje. Da li se zahvaliti Čali na saradnji ili ga ostaviti i na godinu. I anketica ne bi bila loša
Uradili su dobar posao, spasili sezonu i u zaletu nam se ukazala prilika za trofeje.
Koliko su bili zaslužni za vraćanje u život toliko su krivi na kraju što smo ostali bez ijednog trofeja.
Falilo im je muda.
Ukoliko nam sljedeće sezone opet budu ambicije evropa, neka ostanu, boljih nećemo naći za te ambicije.
Ukoliko ćemo imat najveće ambicije unutar našeg fudbala, onda moramo naći bolje rješenje i SŠ sa mudima.
Ovaj stručni štab zaslužuje da vodi neku od selekcija u akademiji.
Njihova ljubav prema klubu je kao i naša.
Bolesnici su kao i mi.
Drugi stručni štab da je bio umjesto njih u ovoj situaciji bio bi popljuvan od preko 80% navijača.
S obzirom da su bolesnici kao i mi, samo oni okorjeli debili mogu psovati Čali i ostalim u sš ali da su izgubili povjerenje od većine navijača - jesu.
Slazem se i potpisujem sve sto si rekaoSiouxLukavac je napisao/la:Mišljenje o gospodinu Čali i stručnom štabu.haris004 je napisao/la:Volio bih čuti vaše mišljenje. Da li se zahvaliti Čali na saradnji ili ga ostaviti i na godinu. I anketica ne bi bila loša
Uradili su dobar posao, spasili sezonu i u zaletu nam se ukazala prilika za trofeje.
Koliko su bili zaslužni za vraćanje u život toliko su krivi na kraju što smo ostali bez ijednog trofeja.
Falilo im je muda.
Ukoliko nam sljedeće sezone opet budu ambicije evropa, neka ostanu, boljih nećemo naći za te ambicije.
Ukoliko ćemo imat najveće ambicije unutar našeg fudbala, onda moramo naći bolje rješenje i SŠ sa mudima.
Bolesnici su kao i mi.
Drugi stručni štab da je bio umjesto njih u ovoj situaciji bio bi popljuvan od preko 80% navijača.
S obzirom da su bolesnici kao i mi, samo oni okorjeli debili mogu psovati Čali i ostalim u sš ali da su izgubili povjerenje od većine navijača - jesu.

SiouxLukavac je napisao/la:Mišljenje o gospodinu Čali i stručnom štabu.haris004 je napisao/la:Volio bih čuti vaše mišljenje. Da li se zahvaliti Čali na saradnji ili ga ostaviti i na godinu. I anketica ne bi bila loša
Falilo im je muda.
Bolesnici su kao i mi.

SARAJEVO
Dobro jutro raja, ili dobar dan kako kome.
Evo sad onako hladne glave, crnkicu, hrusteme i saide yebem vam opet klicu i onu celiju od koje ste zaceti!
Ima li kakvih vijesti jel bilo ko kaznjen za onaj atak na inteligenciju od sinoc, jel bilo kome urucena ispisnica?
Evo sad onako hladne glave, crnkicu, hrusteme i saide yebem vam opet klicu i onu celiju od koje ste zaceti!
Ima li kakvih vijesti jel bilo ko kaznjen za onaj atak na inteligenciju od sinoc, jel bilo kome urucena ispisnica?
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Znaš šta ja mislim... Čala je spasio sezonu i rezultatima s ovim igračima je zaslužio ugovor. Ali... imam dojam da bi se Čala pogubio s boljim igračima. On jednostavno ima svoju filozofiju, i igra sa 13-14 igrača bez obzira na sve, to je radio i u svom prošlom mandatu. Ako namjeravamo dovest prava pojačanja i afirmisat juniore, treba nam novi trener. Ako će nam pojačanje bit' Karić, neka Čale, nek' opet od govana pitu pravi.haris004 je napisao/la:Volio bih čuti vaše mišljenje. Da li se zahvaliti Čali na saradnji ili ga ostaviti i na godinu. I anketica ne bi bila loša
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Žao mi je drug. Nadam se da ćete to pobjediti!aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci, evo nakon mjesec dana ponovo sam tu. Zbog porodicnih razloga me nije bilo, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1, pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, pa evo sada i ostale. Ako neko ima kakvih iskustava iz blize okoline neka se javi na pp, svaka iskustvo je zlata vrijedno. Izvinite na offu, no imao sam potrebu da javim i ako je bilo nekih problema na forumu u ovih mjesec dana halalite.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Irfan Peljto sudi derbi. 
Na prošlom derbiju smo vidjeli koliko je loša odluka staviti sudiju iz Sarajeva...

Na prošlom derbiju smo vidjeli koliko je loša odluka staviti sudiju iz Sarajeva...
Samo Saraj'vo.
Ne brini ti za forumu, vama nek je sretno i da pobjeditealeksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci, evo nakon mjesec dana ponovo sam tu. Zbog porodicnih razloga me nije bilo, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1, pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, pa evo sada i ostale. Ako neko ima kakvih iskustava iz blize okoline neka se javi na pp, svaka iskustvo je zlata vrijedno. Izvinite na offu, no imao sam potrebu da javim i ako je bilo nekih problema na forumu u ovih mjesec dana halalite.
SARAJEVO
Forum je sporedan.aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci, evo nakon mjesec dana ponovo sam tu. Zbog porodicnih razloga me nije bilo, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1, pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, pa evo sada i ostale. Ako neko ima kakvih iskustava iz blize okoline neka se javi na pp, svaka iskustvo je zlata vrijedno. Izvinite na offu, no imao sam potrebu da javim i ako je bilo nekih problema na forumu u ovih mjesec dana halalite.
Molim Boga da vam olaksa! Iskustva nemam vezano za to,ali ako treba neka druga vrsta pomoci,materijalno i sl.,na raspolaganju sam.
Ja sam apsolutno za ostanak strucnog staba
Ljudi su stigli zaostatak za vodecim BEZ IJEDNOG POJACANJA i zaostatka od preko 10 bodEva !!! ( Nemojte mi molim vas spominjat Lelica i Liivaka jer kao da nisu ni dosli). Pepa prase da nije dobio pojacanja davno bi letio iz Selje ....mislite da bi bili uopste u ligi za prvaka? Mislite da bi on bolje napravio posao nego Cala ? ...LOL...pa oni nemogu osvojit nastimanu titulu !!! .. zato ne nasjedajte na dusmansku demagogiju da treba tjerat Calu !!
Mislim da je ogromna prednost imat ljude koje vole i zive FK Sarajevo koji pobjedu smatraju svojom pobjedom i poraz svojim porazom... niko to nemoze zamijenit .....
Opet cu ponovit SVOJE MISLJENJE .... NIJE DO TRENERA nista u nasoj ligi nego jednostavno oni su ta karika koja prva fasuje .... Svi ste imali priliku vidjet kakve sve prevare igraju u FKS .... i niko ama bas niko nemoze napravit pobjednike od njih kad oni to nisu .... NEZNAJU !
Budite realni mi nemamo napadaca ove sezone ( neznam jesmo li ikad imali spica sa manje golova) ... pa kako ocekujete da dajemo golove ... fali tu jos na par pozicija prevaga .....
Zato dajte priliku ljudima koji ZELE DOBRO KLUBU i nadam se da ce ih klub ispostovat pojacanjima koja budu trazili i nadam se da cemo slj sezonu konacno dobro izgledat na terenu .... ne treba nam novi Jesic i ljudi sumljivog karaktera jer ovo su sad sve posljedice korova u klubu .....
Sad kad konacno imamo vojnike FKS vi biste ih tjerali ?! Zapitajte se jos jednom jel to ispravno ?
Sto se tice sinocnje utakmice .... odigrali smo super .... zao mi je sto prva utakmica nije bila ovakva al ....
Ne krivim Crnkica ... stvarno nije zasluzio da mu se psuje ... bori se i igra najbolje sto moze i zna .... izgorio je u zelji da da go i to je to ... ( nesto kao Hodzic za repku kad ti hoces a ono nece pa nece... desi se i puno bolji su fulali pa sta .... )
Bekici kolke god krampe bili pokazali su kako se izvodi jedanaesterac .... Rustem i Said ... neznam razocarali i to je to ....
Ostali su stvarno dobri bili i zao mi je sto ove god nismo osvojili nista jer se napredovalo velik je ovo uspjeh za ove krampe ... vjerujte mi ....
I opet ko je zasluzan za to .... Cala & Co.

Ljudi su stigli zaostatak za vodecim BEZ IJEDNOG POJACANJA i zaostatka od preko 10 bodEva !!! ( Nemojte mi molim vas spominjat Lelica i Liivaka jer kao da nisu ni dosli). Pepa prase da nije dobio pojacanja davno bi letio iz Selje ....mislite da bi bili uopste u ligi za prvaka? Mislite da bi on bolje napravio posao nego Cala ? ...LOL...pa oni nemogu osvojit nastimanu titulu !!! .. zato ne nasjedajte na dusmansku demagogiju da treba tjerat Calu !!
Mislim da je ogromna prednost imat ljude koje vole i zive FK Sarajevo koji pobjedu smatraju svojom pobjedom i poraz svojim porazom... niko to nemoze zamijenit .....
Opet cu ponovit SVOJE MISLJENJE .... NIJE DO TRENERA nista u nasoj ligi nego jednostavno oni su ta karika koja prva fasuje .... Svi ste imali priliku vidjet kakve sve prevare igraju u FKS .... i niko ama bas niko nemoze napravit pobjednike od njih kad oni to nisu .... NEZNAJU !
Budite realni mi nemamo napadaca ove sezone ( neznam jesmo li ikad imali spica sa manje golova) ... pa kako ocekujete da dajemo golove ... fali tu jos na par pozicija prevaga .....
Zato dajte priliku ljudima koji ZELE DOBRO KLUBU i nadam se da ce ih klub ispostovat pojacanjima koja budu trazili i nadam se da cemo slj sezonu konacno dobro izgledat na terenu .... ne treba nam novi Jesic i ljudi sumljivog karaktera jer ovo su sad sve posljedice korova u klubu .....
Sad kad konacno imamo vojnike FKS vi biste ih tjerali ?! Zapitajte se jos jednom jel to ispravno ?
Sto se tice sinocnje utakmice .... odigrali smo super .... zao mi je sto prva utakmica nije bila ovakva al ....
Ne krivim Crnkica ... stvarno nije zasluzio da mu se psuje ... bori se i igra najbolje sto moze i zna .... izgorio je u zelji da da go i to je to ... ( nesto kao Hodzic za repku kad ti hoces a ono nece pa nece... desi se i puno bolji su fulali pa sta .... )
Bekici kolke god krampe bili pokazali su kako se izvodi jedanaesterac .... Rustem i Said ... neznam razocarali i to je to ....
Ostali su stvarno dobri bili i zao mi je sto ove god nismo osvojili nista jer se napredovalo velik je ovo uspjeh za ove krampe ... vjerujte mi ....
I opet ko je zasluzan za to .... Cala & Co.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
@DBR zbog takvog razmišljanja ćemo vjerojatno treću sezonu zaredom ući sa Stručnim štabom koji to ne može iznijeti i onda u Oktobru kad je već sve usrrano tražiti novi, a onda taj novi "nije doveo ekipu, nije prošao pripreme," i tako sve u krug.
Samo Saraj'vo.
Cala je nas, tesko da bi iko u ovoj situacjii napravio bolji posao i svi mu trebamo biti zahvalni na svemu.
Ali on nije trener za nesto vise, ako zelimo nesto vise.
Ali on nije trener za nesto vise, ako zelimo nesto vise.