FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MartinSco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MartinSco » 18 maj 2017, 07:16

MortemHz je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:Evo polako dolazimo k sebi :facepalm: izgubili na penale pa dobro, Bože moj, ali način na koji smo izgubili na penale će se izučavati na DIFu :hmmmmm:
Sve ovo treba rastjerat.. Od Tana koji je prestao ulagati do stručnog štaba koji nema pojma.
Čime li samo misle namaknuti sredstva za iduću sezonu, baš me interesuje...
Sta hoces, dobili smo 20 milja od kupa :lol: + Europa, to je njima bitno..
Što je najgore, Evropu cemo opet odigrati najbolje od svih klubova... I apetiti za sljedecu sezonu će naglo porasti.. Pa opet razočarenja, padovi, usponi.. Sve ponovo.. A možda nas iznenade s nekim pojačanjima.. Vidjecemo..
Bez obzira na sve, hajmo uzet male plave u subotu :wave:
IDEMO PONOVO!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 maj 2017, 07:24

PitarBordo je napisao/la:Da li će stručni štab imati obraza za dvije sedmice da podnese neopozivu ostavku, ili će ostati i onda da se i oni "tjeraju," kao prethodnih sepet, na jesen?
Nema potrebe za tim, ovaj strucni stab je doveo sarajevo u situaciju da se bori za duplu to je 300% iznad realnih mogucnosti ovih igraca, ne treba to olako shvatati, kao da bi se to samo desilo, jer ne bi....

Dozvoliti im da posloze ekipu na ljeto i dodaju hadzica i par juniora....pa da vidimo sta mogu sa svojom ekipom a ne Hurtica genijalca kojem Benko smeta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 maj 2017, 07:31

skoroalen je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Samo ću se nasmijat konstataciji da su penali lutrija. Glatko nabijem na qrac osobu koja je prva to izjavila i indoktrinirala 95% ljudi na svijetu u i oko fudbala.
Ma kakva lutrija, il' znaš pucat, il' ne znaš. Sjeća li se neko svih naših penala ove sezone? Ja ako se ne varam, realizovali smo protiv Krupe (Sarić), Kozare (debeli), Lištice (Amer) i Krupe drugi put (Ahmet). Promašili protiv Mladosti, Zrinjskog, dva večeras. Je l' bilo još? I da nije, polovičan učinak iz penala je preloš. Normalne ekipe imaju taj procenat oko 80-90%.
Ici na penale kad znas da ti je ekipa mentalno ****, jer to je jedan od razloga sto si na poslu kojem jesi(inace bi jos bio Hurta) je velika fula, kao sto rekoh da smo isli na drugi pogodak imali smo i luksuz i da primimo jedan opet bi uzeli kup...

Ali general poslije bitke i to...jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 maj 2017, 07:35

Ova sezona je mogla samo zavrsiti onako kako je i pocela-KATASTROFALNO.

Ja sam bio budala pa sam mislio da ce biti drugacije.

Realno, ako ces nekome u nasoj ekipu dati da puca penal,to je Said. Promasio i postao najomrszeniji igrac, a znamo sta je bio prije...

Sve raspustiti!!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 maj 2017, 07:35

zlo87 je napisao/la:Radni dan, listica, finale kupa. 200+ momaka krenulo na put da u 24. minuti zagrme ime Vedrana Puljica. Policija ih vraca. Nekima to nije bitno, kada smo zabili gol nigdje slavlja kod igraca, ja na lusteru zavrsio. Ustaske pjesme, zastave HRHB, skandiranje, utakmica se ne prekida. Momci su se borili. Siroki nije napadao, nego se branio. Ne znam ko je odredjivao ko ce sutati, ali na njegov obraz. Ovo je postalo preofirno i presmijesno.
Hehehe druze ovo sa navijacima je suplja malo teza. Kao fol ustase njih 20 krenulo u Sarajevo da gleda tekmu i policija im nijedala . Price za malu djecu u vrticu. !To je namjesteno samo zbog toga da zabrane navijacima Sarajeva da dodju na utakmicu :puke: :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 18 maj 2017, 08:13

Komše, stručni štab i izmjene na kraju su bile epske. Nevjerovatno koga su oni uveli da šuta penale a koga izveli!
Znači, harakiri! :facepalm:
Bit će bolje aBd jbaji ga sad.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 maj 2017, 08:21

Cija ideja od trenera je bila da ova dva hadalja udju u igru radi penala taj nije dobar uglavu a ako ima trenersku diplomu neka je objesi kakvom garovu za muda ili nek udje u halu i neka se popisa na diplomu i pusti vodu a mogo bi ion za diplomom komotno
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 18 maj 2017, 08:29

♥ S A R A J E V O ♥
teško je al' biće lakše kad ga koni uvalimo :kafa:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 18 maj 2017, 08:31

grbavicka1921 je napisao/la:Komše, stručni štab i izmjene na kraju su bile epske. Nevjerovatno koga su oni uveli da šuta penale a koga izveli!
epski ko se zadnji smije :arrow: :arrow: :shhh:
♥1946♥

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 18 maj 2017, 08:34

HzHercegovac je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Komše, stručni štab i izmjene na kraju su bile epske. Nevjerovatno koga su oni uveli da šuta penale a koga izveli!
Nisi dobar momčino, al' nek' ti bude :thumbdown:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 maj 2017, 08:36

Ni ujutro nista lakse nije...
Samo highlighti u glavi, onog promasaja Crnkica, i penal serija.
Ali kad se sve sagleda, minimalno uspjesna sezona, Evropa je tu. Sad je vrijeme da se i uradi sta konkretno na ljeto, da se ne vrtimo samo u krug. Mislim na trenera. Neka odluce sta i kako. Jel' idemo dati sansu Hadzicu, Veladzicu, Hericu, Mujakicu? Ili polovnjacima tipa Mehmedagic, onaj iz Olimpica Karic, neki novi polovni napadac itd. Hocu djecu koja su najtalentovanija u Akademiji, sa par ovih boljih iz ekipe, eto osnove. Ostalo samo nadopuniti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 maj 2017, 08:37

Ja jos sebi ne mogu da dodjem sta se sinoc desilo...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 18 maj 2017, 08:38

Prvi put sam na ovoj temi, pratim dešavanja ali nikad nisam ostavio komentar. Iskreno mi je pravo žao što niste osvojili kup. Prvo zbog pehara koji bi došao u glavni grad, a drugo da ste uzeli kup, Široki bi se ugasio sa dvije godine. Ispali bi u prvu ligu FBIH i nikad se ne bi vratili. Bili bi kao Brotnjo. Ali sada su se ponovo vratili u život.
Neći dati komentar na subotnju utakmicu, samo da bude fer i sportski pa nek pobijedi bolji, a nadam se da ćemo to biti mi. Nadam se da će se sve ove tenzije smiriti naredne sezone i da opet svima pokažemo kakav je sarajevski derbi.
Sretno!
"Truth begins in lies."

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 18 maj 2017, 08:41

grbavicka1921 je napisao/la:
HzHercegovac je napisao/la:
Nisi dobar momčino, al' nek' ti bude :thumbdown:
Tačno u pravu si , a znaš šta slijedi :hmmmmm:
♥1946♥

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 maj 2017, 08:44

MortemHz je napisao/la:Rustemović ili Melunović?
Crnkić.
SARAJEVO

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 18 maj 2017, 08:46

fibonacci je napisao/la:Prvi put sam na ovoj temi, pratim dešavanja ali nikad nisam ostavio komentar. Iskreno mi je pravo žao što niste osvojili kup. Prvo zbog pehara koji bi došao u glavni grad, a drugo da ste uzeli kup, Široki bi se ugasio sa dvije godine. Ispali bi u prvu ligu FBIH i nikad se ne bi vratili. Bili bi kao Brotnjo. Ali sada su se ponovo vratili u život.
Neći dati komentar na subotnju utakmicu, samo da bude fer i sportski pa nek pobijedi bolji, a nadam se da ćemo to biti mi. Nadam se da će se sve ove tenzije smiriti naredne sezone i da opet svima pokažemo kakav je sarajevski derbi.
Sretno!
Tačno neka pobjedi bolji :thumbup: .
♥1946♥

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 maj 2017, 08:52

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Da li će stručni štab imati obraza za dvije sedmice da podnese neopozivu ostavku, ili će ostati i onda da se i oni "tjeraju," kao prethodnih sepet, na jesen?
Nema potrebe za tim, ovaj strucni stab je doveo sarajevo u situaciju da se bori za duplu to je 300% iznad realnih mogucnosti ovih igraca, ne treba to olako shvatati, kao da bi se to samo desilo, jer ne bi....

Dozvoliti im da posloze ekipu na ljeto i dodaju hadzica i par juniora....pa da vidimo sta mogu sa svojom ekipom a ne Hurtica genijalca kojem Benko smeta...
ostanak ovog stručnog štaba za iduću sezonu bi bila velika greška, koju smo već par puta pravili i bilo bi glupo istu opet ponoviti. Ostavili smo Dženu posle titule, a znali smo da nije trener za duže staze, isto smo uradili i sa Hurtićem. Ako Čala ostane, on oktobar neće doćekati kao trener Sarajeva. Onda će biti opet dovedi nekoga, pa dok taj upozna ekipu eto zimske pauze. Pa on na pauzi najavi bolju igru na proljeće i td. poznat scenarijo na Koševu koji nam se ponavlja iz godine u godinu.
Nakon završetka sezone treba se zahvaliti Čali, i u miru prije početka sezone izabrati novog trenera.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 18 maj 2017, 08:58

IZDAJICE!!!
NAVIJACE STE IZDALI A TROFEJE PRODALI!!!
PRODAJTE I DERBI, BESKICMENJACI AMATERSKI!
BANDO HOSTAPLERSKA!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 18 maj 2017, 08:59

bordoakapitar je napisao/la:IZDAJICE!!!
NAVIJACE STE IZDALI A TROFEJE PRODALI!!!
PRODAJTE I DERBI, BESKICMENJACI AMATERSKI!
BANDO HOSTAPLERSKA!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

:rol: :rol: :rol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 maj 2017, 09:00

Volim te Saraj'voooooo. Bilo, proslo, arhivirano. Idemo dobiti Zeljeznicar.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”