Kup BiH 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ras
Kontakt:

Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la Ras » 18 maj 2017, 02:08

skripar96 je napisao/la:
Ras je napisao/la:@Raonffa brate ti sve poštuješ, pa s čim imaš problem onda?
Postuje covjek tudje misljenje. Zar to ne bi trebao svako normalan? Bilo ono krivo ili pravo. To nije na meni tebi ili njemu da odlucujemo. Mozemo eventualno raspravljati.

Sent from my Picasso using Tapatalk
Ma ti si kralj, samo te malo ponijelo da pjevaš gazi balije :rol: :rol:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la skripar96 » 18 maj 2017, 02:08

MortemHz je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Na Koševu se to nikad nije skandiralo osim jedne prilike kad je nas Vedran ubijen u Širokom Brijegu. To je glavni problem sto vi mislite tako, sto vama neko govori takve gluposti a ne onako kako jeste. Kao jedne prilike kad sam vidio naslov ''Horde zla prijetile hrvatskom narodu'' - kad ono ona parola kad je bilo protiv Škripara, kakve veze hrvatski narod ima sa tim :rol:
Morteme ti si normalan i razuman decko. Shvacas sto govorim. Skandiralo se,jednom ili vise puta manje bitno. To znaci da nikakva razlika izmedju vas i nas ne postoji. Zato mi smeta to moralno uzdizanje na neku visu razinu pojedinih.
Bitno je jer se to tad sa razlogom skandiralo. Sta mislis sto nije prije? Mi volimo susjednu Hrvatsku i hrvatski narod, postujemo kako njih tako i ostale, to se ne smije desiti na Koševu jer smo mi jednostavno takvi. Problem je sto vi ne znate znacenje ljiljana i lako vas je izmanipulisati svim i svacim, te stvari.
Razlog je sto je policajac ubio momka koji je rusio po gradu? Da se bar to nije dogodilo,sve bi bilo savrseno u ovoj drzavi. (Nemoj pomisliti da mi je drago sto ga je ubio,Boze sacuvaj) Ne postoji razlog i opravdanje pozivanja na ubijanje,gazenje ili klanje.
Bilo to s nase ili vase strane. Prvi stajem na vasu stranu sto se tice tog gazi balije. Javno sam priznao da sam pogrjesio nakon sto se glava ohladila
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la skripar96 » 18 maj 2017, 02:09

Ras je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:
Postuje covjek tudje misljenje. Zar to ne bi trebao svako normalan? Bilo ono krivo ili pravo. To nije na meni tebi ili njemu da odlucujemo. Mozemo eventualno raspravljati.

Ma ti si kralj, samo te malo ponijelo da pjevaš gazi balije :rol: :rol:
I ja sam covjek....ne zamjeri[emoji6]
EKONNP

rodjak
Kontakt:

Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la rodjak » 18 maj 2017, 02:10

Cestitam Nogometnom timu Siroki Brijeg na osvajanju Kupa BiH.Ove druge stvari sto su se mogle cuti i viditi na stadionu nisu iznenadjujuce (bar za mene) ali su i sramotne.

Nadovezo bih se na ovoga sto govori da navodno nemaju kanal na hrvatskom jeziku pa nemoze gledati dnevnik i slicno.Nemaju ni bosnjaci kanal na bosanskom jeziku,sto bi vi imali na hrvatskom.Posto je zemlja multinacionalna tako su i kanali multinacionalni i na njima se pricaju svi jezici i niko nikome ne brani da prica koji god hoce jezik.E sad posto je 50% bosnjaka u BiH normalno je da bude malo vise na bosanskom jeziku(ako ce mop realno)

Sto se tice Zeljka komsica i hrvatskog clana predsjednistva u ustavu iz Dejtona pise da jedan clan drzavnog predsjednistva mora biti iz hrvatskog naroda i nigdje ne pise da ga iskljucivo trebaju birati hrvati,a Covic to jos dodatno hoce da ga biraju samo hrvati iz Hercegovine :crazy: .

Jednu bitnu stvar ovdje ne spominjete.Taj "hrvatski" clan predsjednistva donosi odluke vezane i za bosnjake ali i sve ostale pa zasto onda ja ne bih imao pravo birati nekoga ko donosi odluke koje se odnose i na mene.Ako ce taj "hrvatski clan predsjednistva" donositi odluke koje ce se ticati samo hrvata onda nemam nista protiv birajte Covica po tisucu puta ;)

U Demokratskim drustvima ti nacionalni predstavnici moraju obezbjediti odredjenu kvotu glasova i iz drugih naraoda,i ako ne dobije tu kvotu nema ga u predsjednistvu ili parlamentu.Znaci da skratim.Onaj ko donosi bitne odluke vezano za citavu drzavu i sve gradjane mora biti izabran od svih a ne samo od uskrog kruga ljudi iz jednog naroda kako to Covke hoce(,e to ce biti ali malo sutra moj covke).Na iducim izborima Komsic opet pobjedjuje u to sam ubjedjen.
I na kraju da kazem da je vama bolje u ovakvoj BiH 100 puta nego da ste dio Hrvatske,zato smanjite dozivljaje u vezi ugrozenosti. :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 maj 2017, 02:10

Ne mrzim ja nikoga, samo ne podnosim vas licemjere. Svi rade istu stvar

Vrhbosna bilo srednjovjekovno ime za mjesto i malu regiju današnje Bosne i Hercegovine oko istoimenog naselja koje će kasnije postati dio grada Sarajeva.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

sinergija2017
Kontakt:

Post Postao/la sinergija2017 » 18 maj 2017, 02:12

KingJamesMVP je napisao/la:Spojite se na aparate, vidim da ste se ujedinili. Još kad bi Zrinja uzela prvenstvo. Uf koji udarac za Vrhbosnu
Uopste taj scenario nije daleko,iz proszog razloga sto Zrinja dolazi Radniku,a,danas gledajuc Radnika protiv Leotar u Kupu Rs ,igraci su vec na odmoru,dok u isto vrijeme imas sarajevski okrsaj gdje ce ovi sa koseva da se vafe i pokusanu ostati u trci,sto je najvero atnije kladionicarsk zargonom receno 1x.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 maj 2017, 02:12

Mrzis mrzis i to nije fino. Haram ti bilo!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 02:12

Ali on nije rusio po gradu, ne mozes donositi takve zakljucke, on je bio apsolutno nevin. To za balije me ne interesuje jer to veze nema sa Bosnom i sa nama, govori ti tako i za balije, turke, italijane, arape, francuze svejedno, jeste grozno ali nemam razlog da se vrijeđam radi toga. Pa u Banja Luci se orilo ubij ubij ubij turcina a mi slusamo i pisamo se od smijeha i onda u sali da ih jos vise isprovociras mi pocnemo isto, oni se sjebali, isto zivotinje ba, reze i psuju ti sve sto imas i nemas radi nemoci. Ovaj do mene govori pa sto ne idu u Tursku ambasadu pa nek njima psuju :urnebes:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 maj 2017, 02:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 maj 2017, 02:13

Ja brate moj poštujem svačije mišljenje, naučen sam tako. Druga stvar je što se sa nečijim mišljenjem slažem, malo slažem, ili ne slažem nikako. Zato se i "raspravljam" sa ovim momkom, ukazujem na ono što mi smeta kao i on meni isto. Kažem, da je sreće da svi tako radimo, bilo bi nam puno bolje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 18 maj 2017, 02:13

dvokorak je napisao/la:Zao mi je sto se sve ovako veceras odigralo i zavrsilo i sto vecerasnja desavanja najmanje imaju veze sa sportom. Ovom papanluku jednom za sva vremena treba stati ukraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U sopstvenoj drzavi da se ovako nesto trpi je van svake pameti. Boli me tuki sto moj post veze sa sportom nema ali je ovo jedan od hektolitara koji duzi niz vremena preliva casu, koja puca sa svih strana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti stalno krećeš od pogrešne pretpostavke da je ovo samo vaša država, trpim ja tebe, trpiš ti mene. I mene nervira što me je predstavljao Željko Komšić pa moram glasovati za Čovketa da ne bi došao neki drugi Željko Komšić, jbg, gurajmo dok ide. :zviz:

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 18 maj 2017, 02:14

Zed98 je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:Zao mi je sto se sve ovako veceras odigralo i zavrsilo i sto vecerasnja desavanja najmanje imaju veze sa sportom. Ovom papanluku jednom za sva vremena treba stati ukraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U sopstvenoj drzavi da se ovako nesto trpi je van svake pameti. Boli me tuki sto moj post veze sa sportom nema ali je ovo jedan od hektolitara koji duzi niz vremena preliva casu, koja puca sa svih strana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti stalno krećeš od pogrešne pretpostavke da je ovo samo vaša država, trpim ja tebe, trpiš ti mene. I mene nervira što me je predstavljao Željko Komšić pa moram glasovati za Čovketa da ne bi došao neki drugi Željko Komšić, jbg, gurajmo dok ide. :zviz:
šta si ti glaso jadan ne bio prošle godine posto punoljetan i ti tabiriš politiku :rol: :rol: :rol:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 18 maj 2017, 02:14

Zed98 je napisao/la:
"Drugar" ne svidja ti se u BiH ODABIJ iz iste!!!!!!
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 02:14

KingJamesMVP je napisao/la:Ne mrzim ja nikoga, samo ne podnosim vas licemjere. Svi rade istu stvar

Vrhbosna bilo srednjovjekovno ime za mjesto i malu regiju današnje Bosne i Hercegovine oko istoimenog naselja koje će kasnije postati dio grada Sarajeva.
Da, Vrhbosna je srednovjekovno ime nase regije, nasa slavna i bogata historija, drago mi je sto to znas. :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 maj 2017, 02:15

LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 maj 2017, 02:16

KingJamesMVP je napisao/la:Spojite se na aparate, vidim da ste se ujedinili. Još kad bi Zrinja uzela prvenstvo. Uf koji udarac za Vrhbosnu
Vi izgleda kolektivno IQ ne mozete prebaciti preko 120.

Tema trenutna je, mrznja prema maticnoj drzavi i drzavi gdje igras fudbal.
Nadam se da ce se grupe po FBiH poceti furati na ultra-nacionalisticki pokret, pa da vidim kako bi vama "ugrozenima" bilo.

Na kraju krajeva, zalite se kolektivno kako vama BiH nista ne daje ? Pa sto bi vam dala, kad to nije vasa drzava. Nek vam Kolinda na dojku daje.
Nabijem i vas velike Hrvate i Srbe i domace turkofilije iz BiH. Za narode iz Hrvatske, Srbije i dalje nista protiv. Ni cudo sto smo svi u kurcu, kad ste svi kolektivno glupi. :bih:

Postavi i Zrinjski - Partizan picko. A mozes i utakmicu u Tuzli, BiH-Srbija.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 18 maj 2017, 02:18

MortemHz je napisao/la:Ali on nije rusio po gradu, ne mozes donositi takve zakljucke, on je bio apsolutno nevin. To za balije me ne interesuje jer to veze nema sa Bosnom i sa nama, govori ti tako i za balije, turke, italijane, arape, francuze svejedno, jeste grozno ali nemam razlog da se vrijeđam radi toga. Pa u Banja Luci se orilo ubij ubij ubij turcina a mi slusamo i pisamo se od smijeha i onda u sali da ih jos vise isprovociras mi pocnemo isto, oni se sjebali, isto zivotinje ba, reze i psuju ti sve sto imas i nemas radi nemoci.
Nije niko pucao u njega vec u masu koja je bila tu i rusila. Yebiga da je bar drukcije zavrisilo al sta je tu je sad. Ako ti ne smeta to za balije sta ti smeta? Mi hrvati?
Pa sta smo brate? Pise u ustavu BiH fino da jesmo hrvati. Ako ti smeta zvizdanje himnoj objasnio sam svoju stranu price vec gore. Onda ne bi ni meni smetalo gazi ustase jer nisam ustasa?
Ipak smeta jer znam da se odnosi na mene,bez obzira kako me netko nazivao
EKONNP

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 18 maj 2017, 02:18

KingJamesMVP je napisao/la:
Kakve veze ima REPREZENTATIVNA utakmica ? Zbog cega, KERU, nisi postavio intoniranje komsijske himne na Tusnju ?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 maj 2017, 02:19

Zašto vrijeđaš bez razloga
LeBron James

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 18 maj 2017, 02:19

dvokorak je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:
Kakve veze ima REPREZENTATIVNA utakmica ? Zbog cega, KERU, nisi postavio intoniranje komsijske himne na Tusnju ?
Zato sto su se ovdje uzlajale Sarajlije

EKONNP

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 18 maj 2017, 02:21

Svaka cast Sirokom na kupu, posteno i na srecu. Sarajevo trebalo dobiti tri razlike, al' mentalno su jadni, zaostali kao tim, nemaju muda, bas su sjebani. Mogao bi ih Zeljo dotuci, ako ne namjeste x sa. Atmosfera dobra, prava, juznjacka.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.