Cestitam Nogometnom timu Siroki Brijeg na osvajanju Kupa BiH.Ove druge stvari sto su se mogle cuti i viditi na stadionu nisu iznenadjujuce (bar za mene) ali su i sramotne.
Nadovezo bih se na ovoga sto govori da navodno nemaju kanal na hrvatskom jeziku pa nemoze gledati dnevnik i slicno.Nemaju ni bosnjaci kanal na bosanskom jeziku,sto bi vi imali na hrvatskom.Posto je zemlja multinacionalna tako su i kanali multinacionalni i na njima se pricaju svi jezici i niko nikome ne brani da prica koji god hoce jezik.E sad posto je 50% bosnjaka u BiH normalno je da bude malo vise na bosanskom jeziku(ako ce mop realno)
Sto se tice Zeljka komsica i hrvatskog clana predsjednistva u ustavu iz Dejtona pise da jedan clan drzavnog predsjednistva mora biti iz hrvatskog naroda i nigdje ne pise da ga iskljucivo trebaju birati hrvati,a Covic to jos dodatno hoce da ga biraju samo hrvati iz Hercegovine

.
Jednu bitnu stvar ovdje ne spominjete.Taj "hrvatski" clan predsjednistva donosi odluke vezane i za bosnjake ali i sve ostale pa zasto onda ja ne bih imao pravo birati nekoga ko donosi odluke koje se odnose i na mene.Ako ce taj "hrvatski clan predsjednistva" donositi odluke koje ce se ticati samo hrvata onda nemam nista protiv birajte Covica po tisucu puta
U Demokratskim drustvima ti nacionalni predstavnici moraju obezbjediti odredjenu kvotu glasova i iz drugih naraoda,i ako ne dobije tu kvotu nema ga u predsjednistvu ili parlamentu.Znaci da skratim.Onaj ko donosi bitne odluke vezano za citavu drzavu i sve gradjane mora biti izabran od svih a ne samo od uskrog kruga ljudi iz jednog naroda kako to Covke hoce(,e to ce biti ali malo sutra moj covke).Na iducim izborima Komsic opet pobjedjuje u to sam ubjedjen.
I na kraju da kazem da je vama bolje u ovakvoj BiH 100 puta nego da ste dio Hrvatske,zato smanjite dozivljaje u vezi ugrozenosti.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA