Kup BiH 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

AlemC85
Kontakt:

Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la AlemC85 » 18 maj 2017, 00:33

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sloboda, Sarajevo, Zeljeznicar, Celik, Mladost, itd ... Svi ovi klubovi trebaju stati u kraj ovom seljackom primitivizmu, koji dolazi od naroda odbacenog sa strane kojima oni zele da pripadaju, pa neka igraju 2 na 2 yebes ih vise sve redom.

Ovo veceras nije poraz Sarajeva, nego poraz svih nas. Da je Kosevo orilo veceras sa pjesmama protiv Hrvata, ne bi fudbala igrali 10 godina.
A kukaju majorizovani? :crazy:

To su ti dupli arsini. Vise je vrijeme da se ovim kvaziklubovima stane u kraj i ovom savezu koji je politicka pudlica.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 maj 2017, 00:35

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sloboda, Sarajevo, Zeljeznicar, Celik, Mladost, itd ... Svi ovi klubovi trebaju stati u kraj ovom seljackom primitivizmu, koji dolazi od naroda odbacenog sa strane kojima oni zele da pripadaju, pa neka igraju 2 na 2 yebes ih vise sve redom.

Ovo veceras nije poraz Sarajeva, nego poraz svih nas. Da je Kosevo orilo veceras sa pjesmama protiv Hrvata, ne bi fudbala igrali 10 godina.
Na koševu je prije par godina, tacnije 2013 protiv leotara, sudija Valjić napravio citav cirkus i performans zbog jedne jedine zastave BiH.
Više od pola sata je trajao prekid jer je tjerao inat , pitari na sjeveru nisu dali da se skine zastava međunarodno priznate države (i sad kažem svaka im cast na tome :thumbup: ), a veceras na pecari je bilo bar 5 zastava hrvatske ili herceg bosne, svejedno.
Pa gdje je tu sudija i pravilnik ;)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 maj 2017, 00:35

Jedino je ovo veći problem od samih dešavanja na stadionu ;)
slika
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

High

Post Postao/la High » 18 maj 2017, 00:35

Monci je napisao/la:
Ali zato Vaši iz uprave sjede sa njima i dogovaraju kako Želju povaliti..bježi ba tamo sramota...
Ovo što si napisao može biti istina, a i ne mora. Upitno je, dakle, ali nije upitno to da su ovi isti fašisti vama nedavno uplatili forinte za tribinu. Takvi se hladno odbiju, pa makar i da je riječ o životu ili smrti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sinergija2017
Kontakt:

Post Postao/la sinergija2017 » 18 maj 2017, 00:37

Sabinho je napisao/la:
sinergija2017 je napisao/la:Koliko ja znam na 49% teritorije drzave BiH obavezno je intoniranje himne koja se zove ,,Moja Republika"
Ovo i jeste problem sa tobom.
Pitanje za tebe,da li znas naziv drzave u kojoj zivis,od cega je sastavljena ,i ko su narodi koji zive u njoj.Mozda nisi pravnik ali ipak procitaj Ustav BIH,i sve ce ti biti jasno.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 maj 2017, 00:37

Kaj bum velite,u Lištici zvižde na himnu dok arena lijepi reklame na penale ? Đesu gosti iz Sarajeva,publika ?..jel bilo bujruma u hercegovinu il se opet kuliralo na ustav države zviždača na himnu ?

Šta kažu u savezu ? Imal reakcija na ovu pro-škutorsku škripu u eter ?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 maj 2017, 00:38

Eto izvjestaja, Savez nije iz BiH, Savez je iz novcanika. Fotelje ce da sute, jedino ostaje da tribine progovore.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2017, 00:38

sinergija2017 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
sinergija2017 je napisao/la:Koliko ja znam na 49% teritorije drzave BiH obavezno je intoniranje himne koja se zove ,,Moja Republika"
Ovo i jeste problem sa tobom.
Pitanje za tebe,da li znas naziv drzave u kojoj zivis,od cega je sastavljena ,i ko su narodi koji zive u njoj.Mozda nisi pravnik ali ipak procitaj Ustav BIH,i sve ce ti biti jasno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 maj 2017, 00:38

let3 je napisao/la:

Na koševu je prije par godina, tacnije 2013 protiv leotara, sudija Valjić napravio citav cirkus i performans zbog jedne jedine zastave BiH.
Više od pola sata je trajao prekid jer je tjerao inat , pitari na sjeveru nisu dali da se skine zastava međunarodno priznate države (i sad kažem svaka im cast na tome :thumbup: ), a veceras na pecari je bilo bar 5 zastava hrvatske ili herceg bosne, svejedno.
Bjelica je htio da prekine utakmicu na Kosevu, posto su bile na sjeveru zastave RBiH s ljiljanima, koliko se sjecam. Bio prenos. A ovi kao ugrozeni? :roll:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 18 maj 2017, 00:41

Sinergija bjezi preko drine i tamo prosipaj tu pricu.
Mani se tih americkih sr.anja i sporazuma.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 maj 2017, 00:41

AlemC85 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Bjelica je htio da prekine utakmicu na Kosevu, posto su bile na sjeveru zastave RBiH s ljiljanima, koliko se sjecam. Bio prenos. A ovi kao ugrozeni? :roll:
Valjic.. prekinuo je dok se nisu uklonile

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 00:42

Pa dobro mene ne cudi to. Oni su umislili da su Hrvati i bog ali haj to nego sto se skandiraju strasne stvari.. pa Nacisticka Njemacka bi bila ponosna i niko vise. Znam jednog sto je dosao da studira ovdje, zalio se kao ovakvi onakvi jer su ga prebili ovdje a razlog toga je bio sto je crtao kukaste krizeve.. to je dobro i stvar ponosa u njihovim glavama, to je takav mozak i isprani su. Naravno da ih ne opravdam ali me ne cudi ni najmanje, ocekivao sam nesto slicno jer su oni takvi. Nisu naravno svi i ne volim generalizovati ali ima ih fin dio. U dobrim odnosima sam ja sa par njih i oni nisu takvi ali govorim za pojedine osobe. Ja obozavam osobe na ovom forumu poput Evolve-a i slicnih koji su extra ljudi i nisu zatucani naprimjer. Ihh da vi znate sta pravi Hrvati misle o njima.. :D imam dosta pravih Hrvata (ljudi koji su rođeni u drzavi Hrvatskoj) prijatelja i ne mogu ih ocima, pa i oni ih zovu Bosancima, samo jedan prijatelj misli ''normalno'' sto se tice njih :lol: imam i zemlju tamo, poznajem bas dosta ljudi i svi jedno te isto govori, oni su takva i dzaba, ako oni ne skontaju kakvi su nista od toga, dzaba se trudimo.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 maj 2017, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 maj 2017, 00:43

let3 je napisao/la:

Jesi siguran da nisu bile zastave ARBIH? To i mogu razumijeti, takvim stvarima zaista nije mjesto na sportskim borilištima. Al' da po tribinama hladno stoje zastave umjetne paradržave čiji su svi visoki funkcioneri u Haagu, to mi isto nije jasno. Još gore, što je upravo ta zastava, zapravo službena zastava jednog od kantona u BiH :roll:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

sinergija2017
Kontakt:

Post Postao/la sinergija2017 » 18 maj 2017, 00:43

AlemC85 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Bjelica je prekinuo utakmicu ne zbog zastave sa ljiljanima vec zbog transparenta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 maj 2017, 00:43

AlemC85 je napisao/la:
Bjelica ili Valjić, u pravu si. Nije ni bitno na kraju.
Ali sam zapamtio dobro taj događaj.

A ljiljani su koliko znamo, međunarodno priznata zastava ;) još 1992 se viorila ispred zgrade UN, na East Riveru :!: i neki **** Bjelica se našo pametan da skida zastavu pod kojom su ginuli necija braca, sinovi i ocevi, koji su dali živote za ovu zemlju :puke: e nece to moci jarane.

Prema tome, zašto veceras ona pizda Jakupović nije prekinuo utakmicu dok se uklone sve zastave drugih država :?:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 maj 2017, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 maj 2017, 00:47

Nije bio fol u staroj zastavi sa ljiljanima, fol je bio u transparentu ARBIH i to je ok što je zahtjevao da se skloni, tome nije mjesto na terenima.

Al' dajte onda i da se sklanjaju oni grbovi vojske RS-a i ove zastave zločinačke HZ-HB.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 maj 2017, 00:48

MortemHz je napisao/la:Pa dobro mene ne cudi to. Oni su umislili da su Hrvati i bog ali haj to nego sto se skandiraju strasne stvari.. pa Nacisticka Njemacka bi bila ponosna i niko vise. Znam jednog sto je dosao da studira ovdje, zalio se kao ovakvi onakvi jer su ga prebili ovdje a razlog toga je bio sto je crtao kukaste krizeve.. to je dobro i stvar ponosa u njihovim glavama, to je takav mozak i isprani su. Naravno da ih ne opravdam ali me ne cudi ni najmanje, ocekivao sam nesto slicno jer su oni takvi. Nisu naravno svi i ne volim generalizovati ali ima ih fin dio. U dobrim odnosima sam ja sa par njih i oni nisu takvi ali govorim za pojedine osobe. Ihh da vi znate sta pravi Hrvati misle o njima.. :D imam dosta pravih Hrvata (ljudi koji su rođeni u drzavi Hrvatskoj) prijatelja i ne mogu ih ocima, pa i oni ih zovu Bosancima, samo jedan prijatelj misli ''normalno'' sto se tice njih :lol: imam i zemlju tamo, poznajem bas dosta ljudi i svi jedno te isto govori, oni su takva i dzaba, ako oni ne skontaju kakvi su nista od toga, dzaba se trudimo.
Ono što ja čujem svaku utakmicu "ubij ustaše" je valjda himna Sarajeva i Željezničara?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

sinergija2017
Kontakt:

Post Postao/la sinergija2017 » 18 maj 2017, 00:49

carapa je napisao/la:Sinergija bjezi preko drine i tamo prosipaj tu pricu.
Mani se tih americkih sr.anja i sporazuma.
Nemam razloga,jel sam svoj na svome.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 00:51

Raonffa je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Jesi siguran da nisu bile zastave ARBIH? To i mogu razumijeti, takvim stvarima zaista nije mjesto na sportskim borilištima. Al' da po tribinama hladno stoje zastave umjetne paradržave čiji su svi visoki funkcioneri u Haagu, to mi isto nije jasno. Još gore, što je upravo ta zastava, zapravo službena zastava jednog od kantona u BiH :roll:
Na Koševu? Ako se ja dobro sjecam nije bila nikakva zastava nego natpis radi godisnjice. Kao parola i tu je pisalo ''Armija R. BiH'' sto je sasvim normalno jer su ti ljudi nasu drzavu i odbranili, nasi ocevi bez obzira na religiju, godine, mjesto stanovanja i slicne gluposti. Bio je iznad znak Hordi i to je to. Ljudi cesto prave gresku u tome sto misle da su ljiljani nesto vezano za rat ili nesto vezano za muslimane, to je ono o cemu sam govorio - isprani mozgovi. Simbol drzave vec skoro 1000 godina su ljiljani meni, tebi i svim ljudima pa oni zivjeli u Sarajevu, Banja Luci, Širokom Brijegu, Tuzli, Zenici, Mostaru. Jos manje veze ima sa nekim muslimanima jer su ljiljani cak poznati kao krscanski simboli, odnosno tad se to tako praktikovalo.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 maj 2017, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 maj 2017, 00:51

let3 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Bjelica ili Valjić, u pravu si. Nije ni bitno na kraju.
Ali sam zapamtio dobro taj događaj.

A ljiljani su koliko znamo, međunarodno priznata zastava ;) još 1992 se viorila ispred zgrade UN, na East Riveru :!: i neki **** Bjelica se našo pametan da skida zastavu pod kojom su ginuli necija braca, sinovi i ocevi, koji su dali živote za ovu zemlju :puke: e nece to moci jarane.

Prema tome, zašto veceras ona pizda Jakupović nije prekinuo utakmicu dok se uklone sve zastave drugih država :?:
Jakupovic je trebao danas prekinuti utakmicu. Ali u pitanje bi dosla njegova sigurnost. Zato je morao presutjeti sve ono. Zna on koji su to primitivci dole.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.