Neka vama športski prijatelji uzimaju stolice. Skidaj avatar, ne sramoti se.Ras je napisao/la:Treba vas biti sramota, prodali ste Kup ustašama da Sloboda ne izađe u Evropu.Zašto vam smeta evroska SlobodaHigh je napisao/la:Ovdje se uvijek talambasalo da su Travnik, Čelik i, recimo, Olimpik, zlo za ligu. Navijalo se uvijek da oni ispadnu iz lige, jer kao smetaju. Rak-rana čitave lige je ova pogan iz Lištice, a vidjelo se i zašto. Oni nikakvih dodirnih tački sa sportom nemaju, jer su ideološki brabonjci. Za njih može navijati samo imbecil. Travnik je za ove klub u pravom smislu riječi i nimalo nije segregacijski, već je ljudski u svakom smislu.
Kaznite ove glupake, sjeme im se zatrlo.
Kup BiH 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Kup BiH 2016/17
Mogu misliti da su Hrvati ili Srbi ispisali 20 stranica uvreda koliko bi banova palo, minimalno 20, ovako nikome ništa.
Ja napišem neki bezveze post vezan za politiku u kojem nikoga nisam vrijeđao, odmah uleti moderator, briše postove i dijeli nekakva upozorenja.
Zna se čiji je forum, ništa čudno, ali eto čisto da napišem.

Ja napišem neki bezveze post vezan za politiku u kojem nikoga nisam vrijeđao, odmah uleti moderator, briše postove i dijeli nekakva upozorenja.

Oćeš reć da su navijači Barcelone (Katalonci) obični šljam?let3 je napisao/la:sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.![]()
![]()
dosad neviđena glupost, a ima ih na ovom forumu za izvoza.
Samo se zapitaj koji i kakav mentalni sklop može zviždati intoniranju himne sopstvene države

Svi u napad jedan je Hase..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Drzava rodjenja Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija,himna Hej Sloveni,let3 je napisao/la:sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.![]()
![]()
Samo se zapitaj koji i kakav mentalni sklop može zviždati intoniranju himne sopstvene države

Zadnja izmjena: sinergija2017, dana/u 18 maj 2017, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Medikament
- Kontakt:
neće ni to biti vječno. čim se oslobodi od fašizma, igraće se i fudbal.sinergija2017 je napisao/la:Sve ovo moze da stane u jedno pitanje,a to je i jednostavan odgovor.Kada ce i zasto reprezentacija BIH ne igraa svoje utakmice u Mostaru ili Banja Luci,i sva prica oko ovoga se zavrsava.
kao što ni država neće biti vječno uređena ovako. a ako Bog da, vi sa ovih 15 % padate još niže i potpadate pod ostale.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Cuj Federalna ha hasinergija2017 je napisao/la:Drzava rodjenja Socijalisticka Fedeeralna Republika Jugoslavija,himna Hej Sloveni,let3 je napisao/la:sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.![]()
![]()
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
A šta ćeš druže, i Široki je za skandiranje svojih navijača večeras zaslužio drakonske kazne, al' znamo i ja i ti da se to neće desiti. I to je, po mom mišljenju, puno veći problem od toga hoće li neki forumaš dobiti ban zbog vrijeđanjaZed98 je napisao/la:Mogu misliti da su Hrvati ili Srbi ispisali 20 stranica uvreda koliko bi banova palo, minimalno 20, ovako nikome ništa.![]()
Ja napišem neki bezveze post vezan za politiku u kojem nikoga nisam vrijeđao, odmah uleti moderator, briše postove i dijeli nekakva upozorenja.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tekst preuzet sa drugog portala, ne smijem staviti link jer je zabranjeno.Dugo pratim bh. fudbal i ne sjećam se kada je jedna ekipa imala tako trnovit put do finala i trofeja. Širokobriježani su redom slavili protiv Slobode, Zrinjskog, Željezničara i na kraju u dvomeču protiv Sarajeva, uspjeli biti s(p)retniji sa jedanaest metara i podići pehar namijenjen pobjedniku Kupa Bosne i Hercegovine u zrak i tako proslaviti treći osvojeni nacionalni kup u svojoj historiji.
Sablićeva ekipa u finalnom dvoboju je podbacila u odnosu na partije koje su pružali tokom najmasovnijeg takmičenja ove sezone, ali su svakako uspjeli pronaći formulu i spasiti sezonu.
Ipak, Wagner i saigrači nisu uspjeli podbaciti više od domaće publike koja je u ovom susretu još jednom na vidjelo izbacila sve frustracije prema državi u kojoj žive.
Zviždanje himni je folklor na koji smo navikli diljem Bosne i Hercegovine. Prešutno se nadamo da ćemo prisustvovati utakmici u kojoj se neće to desiti, ali je ipak i ovaj put sve ostalo na pukom nadanju.
Gađanje igrača na terenu, u kojima je da ne bude kakvih nedoumica mogao nastradati i neko od domaćih fudbalera, psovanje i pominjanje 'balijskih majki', raznorazni pokliči kojim nije mjesto na tribinama, te u konačnici 'pranje i odbacivanje' države u kojoj žive postaje fenomen za izučavanje.
I tu apsurdima ne dolazi kraj. Bez imalo stida isti ti navijači proslavljaju osvojeni trofej, države i saveza koji ne smatraju svojim, koji će im omogućiti da gledaju utakmice sa evropskim ekipama i opet gle čuda predstavljaju istu tu zemlju koju jednako ne poštuju i omalovažavaju na svakom koraku. I hvala Bogu nisu svi ljudi isti i uvijek tvrdim da 'kolo vodi' manjina, ali džaba kad dobiju prostor uvijek. Snalažljivi, izbore se.
Bosna i Hercegovina je komplikovana zemlja, u kojoj ne vladaju pravila, a gotovo svaki drugi potez, koji bilo koja od 'strana' napravi je apsurdan i teško objašnjiv.
Organi saveza će ponovo zažmiriti, dozvoliti da se ponovo desi isto. Ne može se desiti sranja koliko mi možemo žmiriti. Žmirit ćemo i za 'Slučaj Cener', nema veze proći će. Davat ćemo licence i kome treba i ne treba. Nema veze, ali nećemo još dugo biti 101. liga svijeta. Uskoro ćemo biti 151. liga, ali tu smo se sami smjestili, svojom igrom žmirenja.
Nije nam niko kriv, sami smo krivi. Dozvolili smo šačicama ljudi, da kreiraju sliku o nama. A nismo mi toliko loši, koliko nas lošim prave ružna slika o nama.
Odlaze masovno. Zaboravio im Covic reci da ima posla tek u Njemackoj.Medikament je napisao/la:neće ni to biti vječno. čim se oslobodi od fašizma, igraće se i fudbal.sinergija2017 je napisao/la:Sve ovo moze da stane u jedno pitanje,a to je i jednostavan odgovor.Kada ce i zasto reprezentacija BIH ne igraa svoje utakmice u Mostaru ili Banja Luci,i sva prica oko ovoga se zavrsava.
kao što ni država neće biti vječno uređena ovako. a ako Bog da, vi sa ovih 15 % padate još niže i potpadate pod ostale.
Sa ovakvom "Lokacijom" i ti bi trebao dobiti. Nigdje veze.Zed98 je napisao/la:Mogu misliti da su Hrvati ili Srbi ispisali 20 stranica uvreda koliko bi banova palo, minimalno 20, ovako nikome ništa.![]()
Ja napišem neki bezveze post vezan za politiku u kojem nikoga nisam vrijeđao, odmah uleti moderator, briše postove i dijeli nekakva upozorenja.![]()
Ali zato Vaši iz uprave sjede sa njima i dogovaraju kako Želju povaliti..bježi ba tamo sramota...High je napisao/la:Zrinjski je kvaziklub koji je ime dobio po kicošu koji se prodao Mađarima, što znači da je to mađarizirani, odnosno mađarski klub. Ne gotivi ih niko ko je pri sebi.Monci je napisao/la:High je napisao/la:Ovdje se uvijek talambasalo da su Travnik, Čelik i, recimo, Olimpik, zlo za ligu. Navijalo se uvijek da oni ispadnu iz lige, jer kao smetaju. Rak-rana čitave lige je ova pogan iz Lištice, a vidjelo se i zašto. Oni nikakvih dodirnih tački sa sportom nemaju, jer su ideološki brabonjci. Za njih može navijati samo imbecil. Travnik je za ove klub u pravom smislu riječi i nimalo nije segregacijski, već je ljudski u svakom smislu.
Kaznite ove glupake, sjeme im se zatrlo.
Al zato je Zrinjski pravi bosanski klub, pa ga Vi gotivite,yebo vas on...
Fino napisano. Zao mi je sto qeneralizujemo sve te ljude i qledamo ih sve istim ocima. Zao mi je i zboq psovanja sa prefiksom "ustaski" itd. Valjda ce nekad doci neka bolja vremena.let3 je napisao/la:Tekst preuzet sa drugog portala, ne smijem staviti link jer je zabranjeno.Dugo pratim bh. fudbal i ne sjećam se kada je jedna ekipa imala tako trnovit put do finala i trofeja. Širokobriježani su redom slavili protiv Slobode, Zrinjskog, Željezničara i na kraju u dvomeču protiv Sarajeva, uspjeli biti s(p)retniji sa jedanaest metara i podići pehar namijenjen pobjedniku Kupa Bosne i Hercegovine u zrak i tako proslaviti treći osvojeni nacionalni kup u svojoj historiji.
Sablićeva ekipa u finalnom dvoboju je podbacila u odnosu na partije koje su pružali tokom najmasovnijeg takmičenja ove sezone, ali su svakako uspjeli pronaći formulu i spasiti sezonu.
Ipak, Wagner i saigrači nisu uspjeli podbaciti više od domaće publike koja je u ovom susretu još jednom na vidjelo izbacila sve frustracije prema državi u kojoj žive.
Zviždanje himni je folklor na koji smo navikli diljem Bosne i Hercegovine. Prešutno se nadamo da ćemo prisustvovati utakmici u kojoj se neće to desiti, ali je ipak i ovaj put sve ostalo na pukom nadanju.
Gađanje igrača na terenu, u kojima je da ne bude kakvih nedoumica mogao nastradati i neko od domaćih fudbalera, psovanje i pominjanje 'balijskih majki', raznorazni pokliči kojim nije mjesto na tribinama, te u konačnici 'pranje i odbacivanje' države u kojoj žive postaje fenomen za izučavanje.
I tu apsurdima ne dolazi kraj. Bez imalo stida isti ti navijači proslavljaju osvojeni trofej, države i saveza koji ne smatraju svojim, koji će im omogućiti da gledaju utakmice sa evropskim ekipama i opet gle čuda predstavljaju istu tu zemlju koju jednako ne poštuju i omalovažavaju na svakom koraku. I hvala Bogu nisu svi ljudi isti i uvijek tvrdim da 'kolo vodi' manjina, ali džaba kad dobiju prostor uvijek. Snalažljivi, izbore se.
Bosna i Hercegovina je komplikovana zemlja, u kojoj ne vladaju pravila, a gotovo svaki drugi potez, koji bilo koja od 'strana' napravi je apsurdan i teško objašnjiv.
Organi saveza će ponovo zažmiriti, dozvoliti da se ponovo desi isto. Ne može se desiti sranja koliko mi možemo žmiriti. Žmirit ćemo i za 'Slučaj Cener', nema veze proći će. Davat ćemo licence i kome treba i ne treba. Nema veze, ali nećemo još dugo biti 101. liga svijeta. Uskoro ćemo biti 151. liga, ali tu smo se sami smjestili, svojom igrom žmirenja.
Nije nam niko kriv, sami smo krivi. Dozvolili smo šačicama ljudi, da kreiraju sliku o nama. A nismo mi toliko loši, koliko nas lošim prave ružna slika o nama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Koliko ja znam na 49% teritorije drzave BiH obavezno je intoniranje himne koja se zove ,,Moja Republika"
Joj koliko papčina na forumu. Pa meni je normalno da navijač Sarajeva ne želi da Željezničar uzme trofej i obrnuto. Tako i treba biti. Zamisli, da pitar navija za Želju u derbiju samo da Zrinjski ne uzme naslov. Bolest 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Sloboda, Sarajevo, Zeljeznicar, Celik, Mladost, itd ... Svi ovi klubovi trebaju stati u kraj ovom seljackom primitivizmu, koji dolazi od naroda odbacenog sa strane kojima oni zele da pripadaju, pa neka igraju 2 na 2 yebes ih vise sve redom.
Ovo veceras nije poraz Sarajeva, nego poraz svih nas. Da je Kosevo orilo veceras sa pjesmama protiv Hrvata, ne bi fudbala igrali 10 godina.
Ovo veceras nije poraz Sarajeva, nego poraz svih nas. Da je Kosevo orilo veceras sa pjesmama protiv Hrvata, ne bi fudbala igrali 10 godina.
Ovo i jeste problem sa tobom.sinergija2017 je napisao/la:Koliko ja znam na 49% teritorije drzave BiH obavezno je intoniranje himne koja se zove ,,Moja Republika"
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Nadam se da ce sa ovim ustastvom i fasizmom biti upoznata Uefa i da ce ih neko obavjestiti sta se desilo u Finalu nacionalnog kupa Bosne i Hercegovine a znamo kako oni kaznjavaju .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Joj koliko papčina na forumu. Pa meni je normalno da navijač Sarajeva ne želi da Željezničar uzme trofej i obrnuto. Tako i treba biti. Zamisli, da pitar navija za Želju u derbiju samo da Zrinjski ne uzme naslov. Bolest
Tako ne treba biti , jer bez jakog Želje nema ijakog Sarajeva , i obrnuto...A kad su jaki i Željo i Sarajevo , jak je i Čelik , i Sloboda , i Borac , i Velež...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Cuj Bosnja.
Oni bi se sada ujedinili protiv "neprijatelja drzave ", ustasa , terorista i kako ih sve ne nazivate, a do jucer degenerici Ajzea i co su klicali na svaki krmacin post.Frajer napise: " Pastete za Tz " Ajzea ga podrzava, ne samo on nego vecina debila koji ovdje obitavaju.
I to ce se pisati do slijedece utakmice i onda ide standardno; " nasi sportski prijatelji iz sirokog pomazu gradnju stadiona" i sl. izjave.
Nikad mi necemo doci pameti.
Oni bi se sada ujedinili protiv "neprijatelja drzave ", ustasa , terorista i kako ih sve ne nazivate, a do jucer degenerici Ajzea i co su klicali na svaki krmacin post.Frajer napise: " Pastete za Tz " Ajzea ga podrzava, ne samo on nego vecina debila koji ovdje obitavaju.
I to ce se pisati do slijedece utakmice i onda ide standardno; " nasi sportski prijatelji iz sirokog pomazu gradnju stadiona" i sl. izjave.
Nikad mi necemo doci pameti.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.