je li tesko priznati da je strucni stab usrao sa uvođenjem NEZAGRIJANIH IGRACA da izbode penale?Lakoste je napisao/la:Utakmica odradjena haman pa perfektno, nijednu ozbiljnu sansu nam nisu stvorili, mi smo dali gol, fulili mrtvi zicer, imali jos jedna penal koji nam nije sviran i jos 2-3 dobre situacije. U leglu ustasluka gdje si u prethodnih 20 utakmica dobio samo 1 veceras i odlicno stajao i bio daleko bolji rival. Da su se penali pogodili pisali bi o genijalnosti i pametnom cuvanju izmjena za penale. Ovi igraci su limitirani ali je ovo najsrcanija ekipa koja je igrala zadnjih godina u Sarajevu. Na stadionu gdje bi te svi zadavili golim rukama, bez ikakve podrske, gdje su svi protiv tebe ti odigras dobru utakmicu i na kraju opet ne doneses nista kuca. Ne znam, moja ljubav prema klubu se ne mjeri ebavanjem, skidanjem glava i molitvama da pogine ovaj ili onaj. Nismo svi isti ali treba uzdignute glave ici dalje.
Dva koja su usla i sutala nezagrjana oba su promasila, to je brate AMATTERIZAM!
jEDAN OD TIH IGRACA CIJELU sezonu NECE da igra, glumi , deblja se ko međed i onda jos usere sve, drugi u 3-4 odine u sarajevu nije okvir gola pogodio
NIKAD se ne mjenja onako ekipa pred kraj za penale, ono je amaterski potez trenera i ono je samoubistvo. Najvise samopouzdanja su imali oni koji su GINULI 90 minuta na terenu a ne ovi zderači kolača i sutera americkog fudbala!!!!!!!