FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 17 maj 2017, 23:31

Lakoste je napisao/la:Utakmica odradjena haman pa perfektno, nijednu ozbiljnu sansu nam nisu stvorili, mi smo dali gol, fulili mrtvi zicer, imali jos jedna penal koji nam nije sviran i jos 2-3 dobre situacije. U leglu ustasluka gdje si u prethodnih 20 utakmica dobio samo 1 veceras i odlicno stajao i bio daleko bolji rival. Da su se penali pogodili pisali bi o genijalnosti i pametnom cuvanju izmjena za penale. Ovi igraci su limitirani ali je ovo najsrcanija ekipa koja je igrala zadnjih godina u Sarajevu. Na stadionu gdje bi te svi zadavili golim rukama, bez ikakve podrske, gdje su svi protiv tebe ti odigras dobru utakmicu i na kraju opet ne doneses nista kuca. Ne znam, moja ljubav prema klubu se ne mjeri ebavanjem, skidanjem glava i molitvama da pogine ovaj ili onaj. Nismo svi isti ali treba uzdignute glave ici dalje.
je li tesko priznati da je strucni stab usrao sa uvođenjem NEZAGRIJANIH IGRACA da izbode penale?
Dva koja su usla i sutala nezagrjana oba su promasila, to je brate AMATTERIZAM!

jEDAN OD TIH IGRACA CIJELU sezonu NECE da igra, glumi , deblja se ko međed i onda jos usere sve, drugi u 3-4 odine u sarajevu nije okvir gola pogodio

NIKAD se ne mjenja onako ekipa pred kraj za penale, ono je amaterski potez trenera i ono je samoubistvo. Najvise samopouzdanja su imali oni koji su GINULI 90 minuta na terenu a ne ovi zderači kolača i sutera americkog fudbala!!!!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 maj 2017, 23:32

@JOKER popravio si me brate,hvala ti.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 17 maj 2017, 23:33

PitarBordo je napisao/la:
Dalabu je napisao/la:Kljucni trenutak je promasaj antitalenta crnkica, lik je promasio fudbal kompletan, da je on pogodio bio bi drugaciji tok utakmice i osvojili bi, njega smatram najvecim krivcem i dabogda umro sad odma u busu dok se voze! AMIN! kuknjava
Joj što ne mogu ovo. Isto tako prethodnu utakmicu da je bio penal i da smo dali uzeli bi. Šta ti to garantuje? Da smo dali taj gol tada, kako misliš da bi posle bio penal ili ne? Na osnovu čega bi sigurno uzeli da ga je tad dao? Samo bi Široki imao više vremena da nas tuče i napada da daju gol, ovako gol je pao kad su oni već padali i nisu mogli adekvatno da uzvrate. Vazda neki alibiji i neki prelomni momenti, šta ti garantuje da smo mi dali gol u prvom da se oni ne bi konsolidovali i zabili tri u drugom?

Ova sezona je izgubljena u maju 2016. godine kada je Hurtić ostavljen za trenera, a zakucan ekser zadnji u tabut ove sezone je bilo dovođenje Čale da ga zamjeni i zadržavanje cijelog igračkog kadra do dana današnjeg. To su ključni momenti, a ne nesvirani penali i profulani ziceri.
Peres brate i ti pomalo u zadnje vrijeme,do prije 2-3 mjeseca si pisao kako je Cala vizonar,a sad nam ni on ne valja.Iskljucivi krivac za sve ovo je uprava,sto nije dovela pojacanja,krivica strucnog staba je ta sto su ostali i nisu se pobunili,ako gledamo realno ovo veceras nikad bolje u Listici nismo odigrali,ja zamjeram sto nismo napali posle gola i ganjali drugi gol,jer su se ustase bile naguzile.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2017, 23:34

Kad ti pucaju reket kojekakvi krimosi, nije ni cudo sto nemaju muda.
Strah, manjak samopouzdanja i yebavanje majki.

Ne ponovila se vise ova sezono.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 17 maj 2017, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 maj 2017, 23:34

PitarBordo je napisao/la:Ma kakav kurrčev pritisak, cijelu heftu vježbali penale, staviš čepiće za uši i šutiraš. Čuj pritisak, nervoza, lutrija... Je l' moguće da ne možete sebi da priznate neke stvari?
mma_hz je napisao/la:Kakav vise pritisak,kakva vise nervoza u p.m. jel mu to posao,jel to vjezba jel se od toga kurci i dobro zivi,,
**** ga vise pritisak,za sve pritisak,da se ja tako na poslu izvlacim davnoo bih nogu dobio za 4 puta manje para od njih.
Dzaba sve, moze covjek vjezbati penale svaki dan po tri sata ali kad stane sa tacke u odlucujecim situacijama k**** je vrijedilo trenirati sa 11 metara. Lako je ovdje pricati kako profesionalac barem mora pogoditi okvir gola, niko nije napravljen od samog betona da ne osjieti pritisak sa tribina.
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 17 maj 2017, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 maj 2017, 23:34

Amer zabije iz penala u igri i onda ne puca penale na kraju :rol: :rol: :rol: :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2017, 23:36

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 maj 2017, 23:38

mma_hz je napisao/la:@JOKER popravio si me brate,hvala ti.
Nema na čemu, tebra! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 17 maj 2017, 23:38

Dalabu je napisao/la:Kljucni trenutak je promasaj antitalenta crnkica, lik je promasio fudbal kompletan, da je on pogodio bio bi drugaciji tok utakmice i osvojili bi, njega smatram najvecim krivcem i dabogda umro sad odma u busu dok se voze! AMIN! kuknjava
Joj što ne mogu ovo. Isto tako prethodnu utakmicu da je bio penal i da smo dali uzeli bi. Šta ti to garantuje? Da smo dali taj gol tada, kako misliš da bi posle bio penal ili ne? Na osnovu čega bi sigurno uzeli da ga je tad dao? Samo bi Široki imao više vremena da nas tuče i napada da daju gol, ovako gol je pao kad su oni već padali i nisu mogli adekvatno da uzvrate. Vazda neki alibiji i neki prelomni momenti, šta ti garantuje da smo mi dali gol u prvom da se oni ne bi konsolidovali i zabili tri u drugom?

Ova sezona je izgubljena u maju 2016. godine kada je Hurtić ostavljen za trenera, a zakucan ekser zadnji u tabut ove sezone je bilo dovođenje Čale da ga zamjeni i zadržavanje cijelog igračkog kadra do dana današnjeg. To su ključni momenti, a ne nesvirani penali i profulani ziceri.
Zavisi kako si ti posmatrao utakmicu, da ga je zabio u ranoj fazi fasisti bi bili u soku i vrlo brzo bi im usao i drugi ubijedjen sam, jer realno gledano listicani su bili prelosi, cak losiji od nas i ovo je sramota sto ih nismo uzeli, btw da je pogodio uhljup tad siguran sam da makar ne bi bilo penala, i penali nisu lutrija yebo vas dan, nije lutrija sto igrac ne zna da pogodi okvir gola! :puke:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 maj 2017, 23:39

kupus army je napisao/la:do prije 2-3 mjeseca si pisao kako je Cala vizonar
Nisi ti dobar. Ja od prvog dana isto govorim za Čalu, i ovdje i uživo.

Evo neka Panetlija, uNbx, jurisicduska i ko je još bio na onoj kafi prije nego je imenovan (dan kad je Slavko prešao u Željezničar meni se čini) i neka kažu šta sam tada govorio.

Nakon prve utakmice Čale rekao sam ako se ne varam "ugodno me iznenadio, ne umjećem nego pravljenjem pite od tone govana" tako nekako.

Ja ako sam ikada rekao da je Čala vizionar ne znam onda.
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 maj 2017, 23:42

svako ko misli da je cala strucnjak nema veze s fudbalom
motivator,sto se tice taktickog znanja i treenerskog, nula
zat i nemamo stistem igrre

ovo danas smo dobro odigrali samo zato sto smo jurisali rezultat i nismo imali sta da izgubimo, u prevodu, morao je odustati od branjenja 0-0

IMA MOJ POST OD PRIJE 2 DAANA gdje sam lijepo napisao da igra sa NISKOM DEVETKOM i krilima blize stoperima i na taj nacin napravi se 100% sansa crnkicu...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 maj 2017, 23:43

Evo neka Panetlija, uNbx, jurisicduska i ko je još bio na onoj kafi prije nego je imenovan (dan kad je Slavko prešao u Željezničar meni se čini) i neka kažu šta sam tada govorio.

Nakon prve utakmice Čale rekao sam ako se ne varam "ugodno me iznenadio, ne umjećem nego pravljenjem pite od tone govana" tako nekako.

De me brate pohvali, skin'o sam skor u dvomeču. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 17 maj 2017, 23:43

Nesto u kontekstu loseg igrackog kadra i loseg prelaznog roka si pisao i napisao kako imamo rezultate zahvaljujuci cizionaru Cali ;)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2017, 23:43

Moze li anketa za i protiv SS-a
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 maj 2017, 23:44

Evo dok sam se istuširao da napišem par riječi onako hladne glave. Prije svega, opet vas nabijem na qrac maloumnici jedni niste mi samo syebali dan, nego i sedmicu i mjesec.
Prije svega da prokomentarišem stručni štab. U par navrata sam ovdje pisao da stvarno gotivim Čalu, veliki čovjek i meni je mnogo drag. Ali nakon zadnjeg kola vrijeme je da svi podnesu ostavke, kompletna struka jer je to sve osim struke. Ne mogu da vjerujem da su ljudi koji su toliko godina uključeni u fudbal, odlučili da uvedu igrače koji nemaju utakmice u svojim nogama, nemaju rutinu da šutiraju za spas sezone. Said koji ne može da potrči kako treba i sportom operisani i nedovoljno oporavljeni Rustem paša maderfaker su nam spašavali sezonu.Poveli smo, njima voda u ušima i treba da ih dokrajčimo, treba nam svježine ali NE- Crnkić mlataralo mora da odigra 90 minuta. Užas :puke:

Što se igrača tiče, nema se tu šta puno dodat. Potreban je novi remont. Ali remont sa vizijom a ne bezglavo gomilanje igrača. Crnkića prvom prilikom otjerat i zabranit ulazak u Sarajevo, šake mu skratit testerom da ne mlati puno njima. Ona arogancija prilikom izmjene je potvrdila koliko je to go.vno. Trebali smo ga **** kad nam je stavljo ruke na uši prvom prilikom na Koševu ali eto, Bog zna kako se oprao tada.

Što se tiče same tekme, ja sam i više nego zadovoljan pristupom naših igrača. Fajterski, jako, u kost bez mnogo zajebancije. Amer odigrao onako kako ja očekujem od njega, mnogo radi taj visoki presing i ima brzine, meni će uvijek biti prvi izbor ispred Ahmetovića. Penale ne bih da komentarišem osim onog koji je izveo Almir. Vjerujem da je 99% nas yebavalo od-do kada je on uzeo loptu, ali svaka mu čast na projektilu mislim da ni on nije mislio onako zabit :tokralju:

Što je najgore, slijedi nam vječiti derbi. I to vjerovatno najslabije ikada posjećeni vječiti derbi. Derbi u kojem će oni, vjerovatno, ovjeriti titulu na našem Koševu. Strah me samo nekog debakla jer ne znam kako ćemo se grupisat nakon ovakvog poraza u samo par dana.

Jos uvijek sam nekako izgubljen, izyebali su me tim prenosima sreca/tuga. Ma ovo je cisti mazohizam.
Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 17 maj 2017, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 maj 2017, 23:44

PRŠĆI SAIDE, PRŠĆI

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 maj 2017, 23:45

kupus army je napisao/la:

Nesto u kontekstu loseg igrackog kadra i loseg prelaznog roka si pisao i napisao kako imamo rezultate zahvaljujuci cizionaru Cali ;)
Mani me mog sarkazma sviju ti.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 17 maj 2017, 23:46

Hoće li biti kakva parola na derbiju za Jednonošca? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 maj 2017, 23:48

Sabinho je napisao/la:Moze li anketa za i protiv SS-a
Gledat ćemo na kraju sezone, sad nema svrhe.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 maj 2017, 23:49

SVI NA DERBI !!! :cool:
Al ozbiljno
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.