FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma kakav kurrčev pritisak, cijelu heftu vježbali penale, staviš čepiće za uši i šutiraš. Čuj pritisak, nervoza, lutrija... Je l' moguće da ne možete sebi da priznate neke stvari?
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A slažeš li se da Said treba dobit nogu? Slažeš li se sa mnom da je on odavno završio sa fudbalom? Slažeš li se da smo se zayebali pravo u vezi njega? Pustimo sad penal, nije zbog tog, to na stranu, nego uopšte. Koje je uopšte tvoje mišljenje sad??Lakoste je napisao/la:Slazem se s tobom, ali fakat, nisam ironican. Samo pitanje je ko ce to sve uraditi?
Ne budi pi cka, odgovori mi konkretno i opsirno, pusti ironiju i kratke odgovire. Bez vrijeđanja i omalovažavanja, normalno te pitam, jer si ovdje svima nejasan.
Marku ili Bojanu dati nagradu Ismir Pintol
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I opet ti sve **** maloumno crko da bog daMortemHz je napisao/la:Rustemoviću **** ti mrtve pokopane u grobu, familiju ti vise ****
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta reći nakon ovakve utakmice. Momci su stvarno poginuli ovu utakmicu i trebali dobiti sa vise golova da je bilo na kraju m..a , prisebnosti i koncentracije . Nemam sta zamjeriti strucnom stabu , kad su nas tek uzeli , mi nigdje nismo bili , naravno da ovaj stozer nema znanja i svega potrebnog za nase Sarajevo , ali u nemogucnosti da dovedemo bolje , moramo njima podrsku dati. Penali su sami po sebi lutrija , ne razumijem kako 2 igraca , koji su tek usli , nisu igrali skoro 2 mjeseca obojica , sutaju 2 jako vazna penala , gdje tu nas vrli kapiten ,gdje je Amer Bekic koji je prethodno dao gol iz istog itd itd . Za promasaj Crnkica ne znam sta da kazem , ove godine smo imali i fula i fula al ova je definitivno najveća moguća . Zao mi je sto nismo osvojili Kup jer smo kvalitetniji od ekipe koja ga je osvojila vise spletom sretnih okolnosti nego nekim znanjem.Sto se tiče orgijanja po tribinama , zvizdanja himna itd zar trebamo biti zacudeni pitam se ? Situacija se nikad u ovoj zemlji nece popraviti na bolje , a to je sad stvar druge prilike a ne fudbalske . Razocarenje i tuga je nesto sto je u posljednje vrijeme postao sinonim za nas navijače Sarajeva , pitam se kad će se nekad fortuna okrenuti na našu stranu od mrtvih zicera svih ovih godina ,promasenih penala u utakmicama , penala na kraju , gola za prolaz u grupnu fazu itd itd . Svi smo mi sad emocionalno istrošeni i navijači i igrači i pitanje je kako se sad vratiti . Dobro će nam svima doći kraj sezone , kako navijacima , tako i klubu da vidimo sta i kako dalje . Sta nam Sarajevo uradi ljudi moji , u kozu nam se podvuklo
.
.......
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kljucni trenutak je promasaj antitalenta crnkica, lik je promasio fudbal kompletan, da je on pogodio bio bi drugaciji tok utakmice i osvojili bi, njega smatram najvecim krivcem i dabogda umro sad odma u busu dok se voze! AMIN! kuknjava
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Jebote do jucer nikom nije bio bitan kup,samo da se kone uzmu.Kakvi su ovde prenosi, bože sacuvaj.
Ali zamisljam da je Said presjekao onu loptu u devedesetoj...
Iako je realno iqzledao u toj situaciji kao moja nena kad kopa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Radni dan, listica, finale kupa. 200+ momaka krenulo na put da u 24. minuti zagrme ime Vedrana Puljica. Policija ih vraca. Nekima to nije bitno, kada smo zabili gol nigdje slavlja kod igraca, ja na lusteru zavrsio. Ustaske pjesme, zastave HRHB, skandiranje, utakmica se ne prekida. Momci su se borili. Siroki nije napadao, nego se branio. Ne znam ko je odredjivao ko ce sutati, ali na njegov obraz. Ovo je postalo preofirno i presmijesno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
joker90 je napisao/la:Nama treba Srba u ekipi! I to onih đikana, mudonja ko Puzigaća! Nema kuveta u ovim našim. I sad su nam ove najveće mudonje ko Perica i Marko srbadija.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trojici nije bio bitan, 1001 liku jeste i uvijek ce i bitiamypitar je napisao/la:Jebote do jucer nikom nije bio bitan kup,samo da se kone uzmu.Kakvi su ovde prenosi, bože sacuvaj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ljudi, pare se moraju izvalit' da bismo dobili kvalitetna imena, kako u stručnom štabu tako i u ekipi. Prvi korak mora bit' tjeranje Faruka, jer niko ozbiljan neće doći ni na razgovor s njim. Dovest tu jakog čovjeka, platit ga, ako smo debelog masno plaćali godinu dana, možemo i sportskog direktora. Onda dovest trenera, al' znači čovjeka za kojeg znaš ko je i šta je. Iz ove lige samo Husref dolazi u obzir. Trenersko ime tipa Robert Prosinečki, Meho Kodro, Aleksandar Stanojević... Onda dovodit pojačanja u saradnji sa sportskim direktorom, i pustit čovjeka da radi. Al' sve to KOŠTA, a i mi smo dosta grohnuli s reputacijom, malo jakih trenera će uzet klub nakon ovakve sezone. Ovdje se jedino može od nule krenut, halalit još dvije sezone al' uspostavit sistem u klubu. Al' o tom je svakako sve rečeno x puta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Odmah nakon Krupe se treba zahvaliti Cali.
Jer kad ti je trener bez muda, ne mozes ovekivati da ce ekipa imati muda.
Mi smo izgubili kup u prvom poluvrmenu, kad je Crnkic promasio nemoguce.
Uostalom, vise postujem Rustema jer je uzeo da puca penal, nego Duljevica koji se ko pichka krije i ne smije da opuca isti.
il rastjerati sve il opet biti kanta za napucavanje i yebavanje!!!
Vidimo se u subotu na Kosevu!
Jer kad ti je trener bez muda, ne mozes ovekivati da ce ekipa imati muda.
Mi smo izgubili kup u prvom poluvrmenu, kad je Crnkic promasio nemoguce.
Uostalom, vise postujem Rustema jer je uzeo da puca penal, nego Duljevica koji se ko pichka krije i ne smije da opuca isti.
il rastjerati sve il opet biti kanta za napucavanje i yebavanje!!!
Vidimo se u subotu na Kosevu!
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 17 maj 2017, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Utakmica odradjena haman pa perfektno, nijednu ozbiljnu sansu nam nisu stvorili, mi smo dali gol, fulili mrtvi zicer, imali jos jedna penal koji nam nije sviran i jos 2-3 dobre situacije. U leglu ustasluka gdje si u prethodnih 20 utakmica dobio samo 1 veceras i odlicno stajao i bio daleko bolji rival. Da su se penali pogodili pisali bi o genijalnosti i pametnom cuvanju izmjena za penale. Ovi igraci su limitirani ali je ovo najsrcanija ekipa koja je igrala zadnjih godina u Sarajevu. Na stadionu gdje bi te svi zadavili golim rukama, bez ikakve podrske, gdje su svi protiv tebe ti odigras dobru utakmicu i na kraju opet ne doneses nista kuca. Ne znam, moja ljubav prema klubu se ne mjeri ebavanjem, skidanjem glava i molitvama da pogine ovaj ili onaj. Nismo svi isti ali treba uzdignute glave ici dalje.
Srba nam treba u ekipi, pobjedničkog mentaliteta! Ne idu našim ovi sportovi na nogama. Đe je Siniša Mulina, vraćaj ga iz penzije nek se za kitu hvata, al nek potpiše!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije bio bitan, al kad onako krenu, kad vidis da se moze, jos kad ti oni puste tomsona , i zvizde himni nasoj, e naravno da sam htjeo KUP..MortemHz je napisao/la:Trojici nije bio bitan, 1001 liku jeste i uvijek ce i bitiamypitar je napisao/la:Jebote do jucer nikom nije bio bitan kup,samo da se kone uzmu.Kakvi su ovde prenosi, bože sacuvaj.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- PitarBordo
- Kontakt:
Joj što ne mogu ovo. Isto tako prethodnu utakmicu da je bio penal i da smo dali uzeli bi. Šta ti to garantuje? Da smo dali taj gol tada, kako misliš da bi posle bio penal ili ne? Na osnovu čega bi sigurno uzeli da ga je tad dao? Samo bi Široki imao više vremena da nas tuče i napada da daju gol, ovako gol je pao kad su oni već padali i nisu mogli adekvatno da uzvrate. Vazda neki alibiji i neki prelomni momenti, šta ti garantuje da smo mi dali gol u prvom da se oni ne bi konsolidovali i zabili tri u drugom?Dalabu je napisao/la:Kljucni trenutak je promasaj antitalenta crnkica, lik je promasio fudbal kompletan, da je on pogodio bio bi drugaciji tok utakmice i osvojili bi, njega smatram najvecim krivcem i dabogda umro sad odma u busu dok se voze! AMIN! kuknjava
Ova sezona je izgubljena u maju 2016. godine kada je Hurtić ostavljen za trenera, a zakucan ekser zadnji u tabut ove sezone je bilo dovođenje Čale da ga zamjeni i zadržavanje cijelog igračkog kadra do dana današnjeg. To su ključni momenti, a ne nesvirani penali i profulani ziceri.
Samo Saraj'vo.
**** ti kosti lude.joker90 je napisao/la:Srba nam treba u ekipi, pobjedničkog mentaliteta! Ne idu našim ovi sportovi na nogama. Đe je Siniša Mulina, vraćaj ga iz penzije nek se za kitu hvata, al nek potpiše!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:**** ti kosti lude.joker90 je napisao/la:Srba nam treba u ekipi, pobjedničkog mentaliteta! Ne idu našim ovi sportovi na nogama. Đe je Siniša Mulina, vraćaj ga iz penzije nek se za kitu hvata, al nek potpiše!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- PitarBordo
- Kontakt:
Još će na kraju ispasti heroji. Kako neki pričaju kao da smo nadigrali Real Madrid, ali eto bacali novčić na kraju i oni dobili, najjače su mi te hipoteze "a da su uzeli vi bi ih hvalili." 
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], PeppermintSA, VolimoSarajevo i 15 gostiju.