Naravno da volimo, studirao je sa mnom Asim Demiri vaš vodja pa ga pitaj kako se osjećao u Sarajevu, a kako smo mi dočekani u Zenici..vivaILchelik je napisao/la:bombaši iz Sarajeva, VI inače volite ljude iz Zenice?bombaysaphire je napisao/la:Convicts1988 je napisao/la:Zašto se ne prekida susret zbog zastave HVO-a, a za Armija BiH ide prekid ? Savezu treba yebat majkicu, pa ako treba da i repka istrpi, al ih treba yebat i protjerat, od Begića pa dalje . Oni repku prate i uzimaju pinku, a ovamo ligu su zapostavili i žmire na sve štimaljke i neregularnosti, divljanje i nacionalističke povike ovih plemena kao npr iz Lištice, fuuj , yebem vam mater lopovsku.
Eto Vi ste čistunci , Fukare i Vi Markale spominjete mrzite sve ljude iz Sarajeva....
Kup BiH 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Kup BiH 2016/17
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BluesForever
- Kontakt:
Navijači Širokog zviždanjem himni BiH dokazali da je čovjek nastao od majmuna.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Nabijem te na **** cim to potenciras u ovom trenutku.bombaysaphire je napisao/la:avenija je napisao/la:Nenasjedajte na provokacije da skrene paznju za ovog fasistickog orgijanja veceras, sigurno ujko neki..
Nisam nikakav ujko , imaš gore post šta mislim o njihovom nogometnom fašizmu , da samo "hravtska nacionalnost" smije tamo igrati...
Jesam li šta slagao za Markale?
Obično ljudi koji nemaju argumenata, znaju samo vrijedjati ....Sportski pozdrav

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
A ti ih kao imas, jel, stal o globalizujes, da nisi mozda bio tada i vidio da su svi to uzvikivali, sram te bilo, zbog par supljih glava cizav jedan grad mrzis, znas li uopste koliko je momaka izginulo pokusavajuci deblokirati Sarajevo, ja sam tada ranjen, a nisi ni svjestan koliko sam zelio da uspijemo i pomognemo napacenom narodu u tada opkoljenom gradu, i po ovo da bude nesto slicno ja bih opet isao i dao krv za tvoj grad, kako te nije stid?bombaysaphire je napisao/la:avenija je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:
Nisam nikakav ujko , imaš gore post šta mislim o njihovom nogometnom fašizmu , da samo "hravtska nacionalnost" smije tamo igrati...
Jesam li šta slagao za Markale?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
- Kontakt:
Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.
Zadnja izmjena: sinergija2017, dana/u 17 maj 2017, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Mnogi se pitaju zašto Rustem?Rokoko87 je napisao/la:Komšije, smirite se, on posjeduje veliki talenat!
Da se ne zaboravi!
Pogledajte još jednom ovaj video, hvala
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
[/quote][/quote]
A ti ih kao imas, jel, stal o globalizujes, da nisi mozda bio tada i vidio da su svi to uzvikivali, sram te bilo, zbog par supljih glava cizav jedan grad mrzis, znas li uopste koliko je momaka izginulo pokusavajuci deblokirati Sarajevo, ja sam tada ranjen, a nisi ni svjestan koliko sam zelio da uspijemo i pomognemo napacenom narodu u tada opkoljenom gradu, i po ovo da bude nesto slicno ja bih opet isao i dao krv za tvoj grad, kako te nije stid?[/quote]
Gdje ti vidiš da globalizujem? Obraćam se navijačima, ne mrzim Zenicu , ne znam odakle ti taj zaključak...Dao sam i ja krv za Bosnu i Hercegovinu , ne gledam po gradovima...OBRAĆAM SE NAVIJAČIMA , eto imaš gore post gdje je napisano da su kažnjeni zbog toga...Malo si skrenuo sa teme , mene naravno nije stid , i mene ovo najviše pogadja , jer znam kako fašizam raste u Hercegovini...

A ti ih kao imas, jel, stal o globalizujes, da nisi mozda bio tada i vidio da su svi to uzvikivali, sram te bilo, zbog par supljih glava cizav jedan grad mrzis, znas li uopste koliko je momaka izginulo pokusavajuci deblokirati Sarajevo, ja sam tada ranjen, a nisi ni svjestan koliko sam zelio da uspijemo i pomognemo napacenom narodu u tada opkoljenom gradu, i po ovo da bude nesto slicno ja bih opet isao i dao krv za tvoj grad, kako te nije stid?[/quote]
Gdje ti vidiš da globalizujem? Obraćam se navijačima, ne mrzim Zenicu , ne znam odakle ti taj zaključak...Dao sam i ja krv za Bosnu i Hercegovinu , ne gledam po gradovima...OBRAĆAM SE NAVIJAČIMA , eto imaš gore post gdje je napisano da su kažnjeni zbog toga...Malo si skrenuo sa teme , mene naravno nije stid , i mene ovo najviše pogadja , jer znam kako fašizam raste u Hercegovini...
Zemljo tisućljetnasinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Zemljo tisućljetnasinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bravo , tu se slažemo to je naša jedina himna!
Pa ok mi je da ne smatraju BiH svojom drzavom i da nemaju lijepog osjecaja prema BiH ali ne moras opet zvizdat. Ajd "nije" ni to problem da je samo taj ispad bio, ali sve saberes sta se desavalo na utakmici i stvarno ono je bilo sve samo ne fudbalska atmosfera. Jadno stvarno, pa ne znam jel ima neki preksraj da ga nisu napravili.sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.
Nad tobom sunce najljepše sja
[/quote]bombaysaphire je napisao/la:Obično ljudi koji nemaju argumenata, znaju samo vrijedjati ....Sportski pozdrav
Gdje ti vidiš da globalizujem? Obraćam se navijačima, ne mrzim Zenicu , ne znam odakle ti taj zaključak...Dao sam i ja krv za Bosnu i Hercegovinu , ne gledam po gradovima...OBRAĆAM SE NAVIJAČIMA , eto imaš gore post gdje je napisano da su kažnjeni zbog toga...Malo si skrenuo sa teme , mene naravno nije stid , i mene ovo najviše pogadja , jer znam kako fašizam raste u Hercegovini...[/quote]
Spominjes incident zbog kojeg se grozim, a vjerujem i citava Zenica, rekao si vi ste spominjali Markale, globalizujes sve navijace Celika, zbog par idiota, mi smo zbog toga kaznjeni i neka smo jer se to nije smijelo desiti, ne treba ti to prebacivanje.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.

Zašto ne ideš iz nje kada je ne osjećas kao svoju?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 18 maj 2017, 00:09, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ovde se najmanje prica o utakmici... cestitke sirokom na osvojenom kupu! cestitke i sarajevu na boljoj partiji i zasluzenoj pobjedi!!! penali su lutrija i siroki je imao vise srece!!!
45515
-
- Kontakt:
A ti ih kao imas, jel, stal o globalizujes, da nisi mozda bio tada i vidio da su svi to uzvikivali, sram te bilo, zbog par supljih glava cizav jedan grad mrzis, znas li uopste koliko je momaka izginulo pokusavajuci deblokirati Sarajevo, ja sam tada ranjen, a nisi ni svjestan koliko sam zelio da uspijemo i pomognemo napacenom narodu u tada opkoljenom gradu, i po ovo da bude nesto slicno ja bih opet isao i dao krv za tvoj grad, kako te nije stid?[/quote]Alban je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:Obično ljudi koji nemaju argumenata, znaju samo vrijedjati ....Sportski pozdrav
Spominjes incident zbog kojeg se grozim, a vjerujem i citava Zenica, rekao si vi ste spominjali Markale, globalizujes sve navijace Celika, zbog par idiota, mi smo zbog toga kaznjeni i neka smo jer se to nije smijelo desiti, ne treba ti to prebacivanje.[/quote]
U pravu si , pogrešno sam se izrazio, žao mi je zbog toga.... Nikada nikog ne globalizujem , ali eto imao sam loših iskustava .... Izvinjavam se pravim navijačima Čelika i Slobode koga je povrijedilo moje komentarisanje , obraćao sam se huliganima i ljudima koji su to skandirali !
Jos nesto debilu o kakvih 2/3 pricas , samo bosnjaka je preko 1/2 ili vise od 51% , znaci vecina i kad se svi vi udruzeni zlocinacki pokreti ujedinite.sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Hajde molim te objasni sta je ovdje smijesno.Ako se to odnosi na zvizdanje himni na isto pitanje dobit ce te drugacije misljenje,u zavisnosti da li zivite u Sarajevu,Tuzli.Mostaru,Sirokom,Banja Luci ili Bijeljini.Mancini je napisao/la:sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaš ti dobro sta je smiješno. Mada je i djelomično žalosno.sinergija2017 je napisao/la:Hajde molim te objasni sta je ovdje smijesno.Ako se to odnosi na zvizdanje himni na isto pitanje dobit ce te drugacije misljenje,u zavisnosti da li zivite u Sarajevu,Tuzli.Mostaru,Sirokom,Banja Luci ili Bijeljini.Mancini je napisao/la:sinergija2017 je napisao/la:Sta se sve napisa o finalu kupa.Za ove sto pisu o zvizdanju himnoj BiH.sta ste ocekivali u drzavi gdje 2/3 stanovnistva je ne osjecaj kao svoju drzavu,stariji ce se sjetiti zvizdanju himne SFRJ na utakmici Jugoslavija Holandija krajem 90-tih.Dalje svako pjevanje Jedna si jedina je nacionalisticko orgijanje navijaca ,pogotovo na gostovanja u RS ili Hercegovini,jel to ipak vrijedja osjecanja drugih naroda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 18 maj 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Samo neka izdrži brat @tuzlak1987 njemu je najteže večeras!Voljeni mu klub izgubio Kup, a "rezervni" Sloboda neće u Evropu!Izdrži brate, biće bolje nekad...valjda!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Spominjes incident zbog kojeg se grozim, a vjerujem i citava Zenica, rekao si vi ste spominjali Markale, globalizujes sve navijace Celika, zbog par idiota, mi smo zbog toga kaznjeni i neka smo jer se to nije smijelo desiti, ne treba ti to prebacivanje.[/quote]bombaysaphire je napisao/la:A ti ih kao imas, jel, stal o globalizujes, da nisi mozda bio tada i vidio da su svi to uzvikivali, sram te bilo, zbog par supljih glava cizav jedan grad mrzis, znas li uopste koliko je momaka izginulo pokusavajuci deblokirati Sarajevo, ja sam tada ranjen, a nisi ni svjestan koliko sam zelio da uspijemo i pomognemo napacenom narodu u tada opkoljenom gradu, i po ovo da bude nesto slicno ja bih opet isao i dao krv za tvoj grad, kako te nije stid?Alban je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:Obično ljudi koji nemaju argumenata, znaju samo vrijedjati ....Sportski pozdrav
U pravu si , pogrešno sam se izrazio, žao mi je zbog toga.... Nikada nikog ne globalizujem , ali eto imao sam loših iskustava .... Izvinjavam se pravim navijačima Čelika i Slobode koga je povrijedilo moje komentarisanje , obraćao sam se huliganima i ljudima koji su to skandirali ![/quote]
E to je nesto drugo, ono danas recimo se moze podvest pod globalizaciju kad cijeli stadion zvizdi pri intoniranju himne, a i sami su stanovnici te drzave. Vidjet cemo hoce li biti uopste ikakve kazne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.