FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saide, mogao si bit' upamćen kao legenda, al' ovako ako noć preživiš u FKS divim ti se. Mentalno. I ti i Rustem ako nastavite nakon ovog, il' nemate obraza nikako, il' ste jednostavno glupi pa ne shvatate.
Čala, Zijo, Tošo - hvala vam za sve, pitari ste do srži i vjerujem da vam je teško koliko i nama, al' pali ste na ispitu hrabrosti u ovoj sezoni. Zadržao bih vas u klubu, al' treba čelična ruka iznad vas.
Nermine, sve ti je rečeno.
Almire, Amere, Samire, Saša Baliću, Sanjine, Mersudine, Anele - hvala na (rijetkim) lijepim momentima koje ste nam donijeli al' vrijeme je za rastanak, ovaj dres je pretežak za vas.
Visočka ubleho, nosi se iz kluba, idi nekom drugom hvalit ambijent na tribinama, uhljupe ćevabdžijski. Što sam ti dolazio u aščinicu, dolazio sam. Od sad u Visokom na doner.
I svejedno mi je sad ko osvaja titulu, zašto poginut' u subotu, da slušamo "ti si prvak šugave zemlje"? Meni je tog dosta za čitav život. Izaći na teren i odigrat muški, šampionu sportski čestitat. Nek me pljuje ko hoće al' ovi škutori su mi odvratni preko svake granice.
Čala, Zijo, Tošo - hvala vam za sve, pitari ste do srži i vjerujem da vam je teško koliko i nama, al' pali ste na ispitu hrabrosti u ovoj sezoni. Zadržao bih vas u klubu, al' treba čelična ruka iznad vas.
Nermine, sve ti je rečeno.
Almire, Amere, Samire, Saša Baliću, Sanjine, Mersudine, Anele - hvala na (rijetkim) lijepim momentima koje ste nam donijeli al' vrijeme je za rastanak, ovaj dres je pretežak za vas.
Visočka ubleho, nosi se iz kluba, idi nekom drugom hvalit ambijent na tribinama, uhljupe ćevabdžijski. Što sam ti dolazio u aščinicu, dolazio sam. Od sad u Visokom na doner.
I svejedno mi je sad ko osvaja titulu, zašto poginut' u subotu, da slušamo "ti si prvak šugave zemlje"? Meni je tog dosta za čitav život. Izaći na teren i odigrat muški, šampionu sportski čestitat. Nek me pljuje ko hoće al' ovi škutori su mi odvratni preko svake granice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nista, sacekajte ih na Bradini i zapalite im bus. Svasta, niko poraz ne zna da podnese.
Najveci kancer, rak rana, biti navijac Sarajeva, a tek u subotu, rak ce zavrsit kako inace i zavrsi, SMRCU! 
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- FrancescoTotti
- Kontakt:
da.zagorski je napisao/la:Promjene iz temelja!
U kompletnom sportskom segmentu napraviti cistku,od igrackog kadra,struke,trenera u akademiji i prije svih strumfa na celu sportskog segmenta!
Ako se to ne desi,ako nastave ovim putem jos ce vise raje otjerati od kluba.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ali dan te yeb'o nista se ne moze porediti sa situacijom kad sam vidio na pauzi prije penala da onaj masira none Almiru kontam u sebi nece valjda... Uzmem, prizdijem **** 100's ciqaretu, odbrani Boki, ofula Nick Vujicic, zabise oni za 1-0 kad broj 19 nas ide prema lopti.... U meni se sve okrenulo ali svaka cast
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šteta propuštene prilike, da su bar osvojili pa bih mogao i oprostiti im eventualni kiks u derbiju, ali ovako je vrlo moguć najcrnji scenario, tj da kone uzmu titulu za vikend, a mi ostali bez Kupa. Što se tiče igre, totalno druga tekma u odnosu na Koševo gdje evidentno ne znamo odigrati ovako kao u gostima, kao da smo pod nekom kočnicom kući, očigledno pritisak radi svoje, imat će se vremena kajati zbog ove tekme, promašaja Crnkića i ovih penala koji su doduše lutrija, ali ipak katastrofalne izmjene su nam presudile. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Evolution87
- Kontakt:
Realno, onako se puca penal. Jako, punim i PO GOLU ala Puzi. I kad ti onakav sut odbrani golman to se moze smatrati lutrijomSabinho je napisao/la:Ali dan te yeb'o nista se ne moze porediti sa situacijom kad sam vidio na pauzi prije penala da onaj masira none Almiru kontam u sebi nece valjda... Uzmem, prizdijem **** 100's ciqaretu, odbrani Boki, ofula Nick Vujicic, zabise oni za 1-0 kad broj 19 nas ide prema lopti.... U meni se sve okrenulo ali svaka cast
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I šta sad trebamo igrati sa juniorima za derbi,da nam gurbeti uvale petaka.Daj ljudi da kone mlatnemo u subotu, pa onda praviti cistku
Ko da je bitan jedan poraz jesil gledo ligu za prvaka vidis lo da tekme kuci nismo dobili,to je za Sarajevo ponizenjeLakoste je napisao/la:Nista, sacekajte ih na Bradini i zapalite im bus. Svasta, niko poraz ne zna da podnese.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Makar zasluzujemo slobodan ulaz na derbiju
Sta predlazes?zagor1987 je napisao/la:Ko da je bitan jedan poraz jesil gledo ligu za prvaka vidis lo da tekme kuci nismo dobili,to je za Sarajevo ponizenjeLakoste je napisao/la:Nista, sacekajte ih na Bradini i zapalite im bus. Svasta, niko poraz ne zna da podnese.
Kako mislis Svrakicu "pogode po 7 penala",od koliko 100 mozda..
Derbi,ne vidim nacin da nas bude vise od 5 milja
Derbi,ne vidim nacin da nas bude vise od 5 milja
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 17 maj 2017, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ali eto konta covjek siqurno ce poslati da sutaju iqrace kojim se najmanje moze zamjeriti, tipa Dulja, Marko, Sasa, Peroni kad ono Almir i RustemEvolution87 je napisao/la:Realno, onako se puca penal. Jako, punim i PO GOLU ala Puzi. I kad ti onakav sut odbrani golman to se moze smatrati lutrijomSabinho je napisao/la:Ali dan te yeb'o nista se ne moze porediti sa situacijom kad sam vidio na pauzi prije penala da onaj masira none Almiru kontam u sebi nece valjda... Uzmem, prizdijem **** 100's ciqaretu, odbrani Boki, ofula Nick Vujicic, zabise oni za 1-0 kad broj 19 nas ide prema lopti.... U meni se sve okrenulo ali svaka cast
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
belosevic28
- Kontakt:
Ostavit guzu da te guzi i dalje. Kako te nije stid pisati ovdje ???Lakoste je napisao/la:Nista, sacekajte ih na Bradini i zapalite im bus. Svasta, niko poraz ne zna da podnese.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja bi sad potpisao bod. Nakon svega od veceras, nama poraz ne gine i dosta nas vjerovatno ce imat posljedice u daljem zivotu..joker90 je napisao/la:Na derbiju će opet biti neutralna tekma! 1725 kona, i 1800 nas!Još jedan ziheraški odrađen derbi, 0:0 npr i Mehmed je odradio svoje. Kud nismo u srednjem vijeku, tad su vješali ove kao Rustem za zabavu naroda na trgu! kuknjava
Momci jednostavno zaboravite, nemate sta svoje zivce gubiti radi ovih sranja. Sada se okrecemo na sljedecu sezonu u nadi da ce je pametno odraditi. Valjda ce Valentin i Sabrina vise srece donjeti u buducnosti.
Amer Dupovac!
amypitar je napisao/la:I šta sad trebamo igrati sa juniorima za derbi,da nam gurbeti uvale petaka.Daj ljudi da kone mlatnemo u subotu, pa onda praviti cistku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakva crna lutrija? Baviš se 20 godina fudbalom i lutrija ti hoćeš li sa 11 metara pogoditi unutar okvira gola od 15 kvadradnih metara? Kakva crna lutrija? Hajde odbrani ti pa kažeš na sreću se bacio u tu stranu. Ne može ba biti lutrija kad ofulaš cijeli gol nikako. NIKAKO.Lakoste je napisao/la:Penali su lutrija
Samo Saraj'vo.
Ako se nastavi ovako bez vizije i iduće godine, prosjek na stadionu će biti 1000 ljudi, optimistično gledano.
Kad skontaš da su nam penale pucali Bekić(dobro opuca, ali opet ko njemu dade penal), Rustem i Krmak, nismo mogli ni bolje proći. I to je dovoljno da skontaš gdje je i šta je trenutno FKS!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.