Dje si **** jedva te prepoznakraljlavova je napisao/la:u koliko sati dolaze pickice treba ovo sacekati negdje i najebati se svima majke
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Inspiracija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
+1SiouxLukavac je napisao/la:Od večeras moju podršku više nemaju Čala, Zijo, Repuh i ostali u stručnom štabu. Ne treba ih vrijeđat i puno im zamjerit, ispunili su ono što im je rečeno ali su isto tako pokazali da nemaju muda. Vole Sarajevo kao i mi, bolesnici su kao i mi, ali nama treba neko sa mudima i znanjem. Hvala vam majstori, ali...
Igra i borba svih igrača na nivou. Igrali smo fakat dobro dok nismo poveli, onda smo stali i čekali penale, fašisti su se usrali bili, trebali smo ih dokrajčiti ali...
Boli ovaj poraz, pogotovo zbog svih dešavanja prije i za vrijeme utakmice a i onog od prije..
Shvatam vasu nervozu, ako je forum mjesto gdje kanalisete svu negativu onda ok, postujem. Yebite me, urinirajte.
Pa ova instagramska ravaku bi profulala okean s mola grob te yebo, kako da ne zamjeris onome ko ga je odredio da puca yebo li ga on u pakas!!!
Cijelu sezonu cekas krmka saida da makar proseta po terenu, a on nije sposoban pogodit okvir gola s penala, pa ovi nasi igraci su mentalni fasisti!!!
vecerasnja desavanja su ATAK NA INTELIGENCIJU!!!!!
Cijelu sezonu cekas krmka saida da makar proseta po terenu, a on nije sposoban pogodit okvir gola s penala, pa ovi nasi igraci su mentalni fasisti!!!
vecerasnja desavanja su ATAK NA INTELIGENCIJU!!!!!
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Ko sad da ode na derbi?
zasto da idemo?
da gledamo pojedince koji se pisaju i po nama i po klubu?
ovo nije FK Sarajevo ovo su cune koje ga unistavaju
zasto da idemo?
da gledamo pojedince koji se pisaju i po nama i po klubu?
ovo nije FK Sarajevo ovo su cune koje ga unistavaju
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Haj za ove penale i nekako, al onaj promašaj Nermina... Ja sam danima raji govorio da je zabit do 20. minute i Nermin baš tad promaši...
Nemam snage derbi gledat.
I areni yebem sve po spisku, dabogda se kod tetke zilhe hranili, amateri.
Nemam snage derbi gledat.
I areni yebem sve po spisku, dabogda se kod tetke zilhe hranili, amateri.
SARAJEVO
upravo tako to je sustina svega. vazda se lickaju , pickaju .. U POGRESNOM SE TIJELU RODILI. ne odnosi se na sve, samo na pojedine... kao sto je debil rustem...FrancescoTotti je napisao/la:"MENTALNI PATULJCI KOJIMA JE VRH KARIJERE SLIKANJE KOLAČA U SCC-u"
-pantelija
E BRAĆO MOJA HORDAŠI I PITARI ŠTA SVE MI NEĆEMO PREZIVJETI ZBOG SARAJVA. Srece mi je u par navrata poskocilo... Valjda nas iznenade sljedece sezone sa boljim igrackim kadrom..
NEDIMA HADŽIĆA HOĆEMO VIŠE!!! SAIDE NISI TI ZA SARAJEVO VISE, RAZLIGU, HVALA ZA SVE, AL...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ja kome majko mila napraviti izmjene u zadnjih 4 minuta od toga 2 fulala,Said..(Iljo,Iljo krme debelo.).čovjek 2 sezone ko bizon ima 100 kg..ma vala i ostali ,totalno limitirani,.Penali...kakva bolan lutrija,tu ti igraju m u da,psihička i fizička stabilnost...Nisam navijač Sarajeva ,ali da vam fašisti uzmu trofej, selo ispred grada od 700 milja stanovnika,ispred silnih sponzora,raznih erlaenza,bogatih gazdurina i još uspijete naći 11 bogalja koji igraju za dobru lovu...uzmi ubi pa se pištolj..
Said i Rustem ne da su fulili penale, nego nisu ni okvir gola pogodili. Doduše, krmak je stativu okrznuo sa vanjske strane. Kažu lutrija, pa đe neće biti lutrija šalješ ova 2 invalida da šutaju. To isto kao da u ruskom ruletu ubaciš pet metaka u revolver i ubiješ se, a onda kažu, jbg, lutrija je to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Nek ti penoci saidova qrcina u ustima, jel te ziogu pa ga branis toliko, sta je reci???Lakoste je napisao/la:Cestitke momcima na borbi i zalaganju u leglu ustasluka. Penali su lutrija, da su zabili golove pricali bi o genijalnim izmjenama itd. To je tako, utakmicu smo morali zavrsiti u 90 minuta. Kad gubis trebas gubiti stoicki, sa obrazom, momci su odigrali lavovski. Shvatam da se u naletu bijesa kaze svasta, ali neka prenoci. I kada tesko jeeeeeeeeeeeeeeee
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- robertkosar
- Kontakt:
Donekle se slazem stobom ali ako si igrao fudbal trebao bi znati da igrac koji je usao nezagrijan nikad ama nikad ne puca penal. Drugo ja poodavno pisem da edin rustemovic nezna osnovne stvari kao igrac pored toga sto je glup ko noc. Moje je misljenje da tri cetiri igraca zajedno sa calom i njegovim strucnim stabom trebaju odmah u jutro da napuste FK Sarajevo ako su ljudi i ako imaju obraza ko zrno pseniceLakoste je napisao/la:Cestitke momcima na borbi i zalaganju u leglu ustasluka. Penali su lutrija, da su zabili golove pricali bi o genijalnim izmjenama itd. To je tako, utakmicu smo morali zavrsiti u 90 minuta. Kad gubis trebas gubiti stoicki, sa obrazom, momci su odigrali lavovski. Shvatam da se u naletu bijesa kaze svasta, ali neka prenoci. I kada tesko jeeeeeeeeeeeeeeee
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Volim te brate kible mijoker90 je napisao/la:Said i Rustem ne da su fulili penale, nego nisu ni okvir gola pogodili. Doduše, krmak je stativu okrznuo sa vanjske strane. Kažu lutrija, pa đe neće biti lutrija šalješ ova 2 invalida da šutaju. To isto kao da u ruskom ruletu ubaciš pet metaka u revolver i ubiješ se, a onda kažu, jbg, lutrija je to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
6 ljami na derbiju.
Mozda bude koji vise cojk nisam upucen kolko majstora ima po halama,sa njima.mozemo navuc na sest i kusur.
Mozda bude koji vise cojk nisam upucen kolko majstora ima po halama,sa njima.mozemo navuc na sest i kusur.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
HAHAAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHHAHHAHAHAHHAHHAAHAH BRATSabinho je napisao/la:Volim te brate kible mijoker90 je napisao/la:Said i Rustem ne da su fulili penale, nego nisu ni okvir gola pogodili. Doduše, krmak je stativu okrznuo sa vanjske strane. Kažu lutrija, pa đe neće biti lutrija šalješ ova 2 invalida da šutaju. To isto kao da u ruskom ruletu ubaciš pet metaka u revolver i ubiješ se, a onda kažu, jbg, lutrija je to.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Promjene iz temelja!
U kompletnom sportskom segmentu napraviti cistku,od igrackog kadra,struke,trenera u akademiji i prije svih strumfa na celu sportskog segmenta!
Ako se to ne desi,ako nastave ovim putem jos ce vise raje otjerati od kluba.
U kompletnom sportskom segmentu napraviti cistku,od igrackog kadra,struke,trenera u akademiji i prije svih strumfa na celu sportskog segmenta!
Ako se to ne desi,ako nastave ovim putem jos ce vise raje otjerati od kluba.
J.ebaji ga
Na derbiju ću povest sa istoka Hajmo cijeli stadion, Rusteme odlazi, Saide odlazi!
Čestitam Mihojeviću, Pavloviću, Almiru i Ameru Bekiću, Novakoviću, Sariću, Ivetiću, Hebiboviću i Hodžiću na odličnoj igri. Duljevića nigdje, Crnkiću ne možeš ono oprostit. O izmjenama sam rekao šta sam imao.
Čestitam Mihojeviću, Pavloviću, Almiru i Ameru Bekiću, Novakoviću, Sariću, Ivetiću, Hebiboviću i Hodžiću na odličnoj igri. Duljevića nigdje, Crnkiću ne možeš ono oprostit. O izmjenama sam rekao šta sam imao.
Samo naprijed Saraj'vo!
Na derbiju će opet biti neutralna tekma! 1725 kona, i 1800 nas!
Još jedan ziheraški odrađen derbi, 0:0 npr i Mehmed je odradio svoje. Kud nismo u srednjem vijeku, tad su vješali ove kao Rustem za zabavu naroda na trgu! kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav nalet bjesa **** im sve sto imaju,pa jedne tekme kuci nismo mogli dobit u ligi za prvaka takvi igraci i takvo treneri ne mogu biti u nasem timu,mogu trenirat pjetlice i vozdra,nek trubi sad Svrakic ko kad je Jesic trener bio da nema nasih legendi,eto ima ih i blage nemaju,Ronalda da dovedemo isto cemo igrat. Kukala nam majka sa ovi strucnjacima ako ostanu,luzeri i misevi kao i njihovi igraci na terenu jednostavno velike pi4cke ljudi koji nikad nista napravit nece,garantujem sve najbolje da dovedemo nece nista osvojit i nek se kupe svi zajedno od uprave do Kantardzica zlotvora do Cale dosta je bilo patnje,danas je jedina tekma da je na nesto licila da nije patnja bila. Ihtijarevicu onako preventive radi jeb4em sve stumfovsko mrs uhljupe. Obaveza svakog trenera u Sarajevu je kad propadne ko zeton na svim frontovima i bez trofeja ikakvog da sam.podnese otkaz jer kad se spomene da je cilj evropa nekom se treba mile majke sjetitiLakoste je napisao/la:Cestitke momcima na borbi i zalaganju u leglu ustasluka. Penali su lutrija, da su zabili golove pricali bi o genijalnim izmjenama itd. To je tako, utakmicu smo morali zavrsiti u 90 minuta. Kad gubis trebas gubiti stoicki, sa obrazom, momci su odigrali lavovski. Shvatam da se u naletu bijesa kaze svasta, ali neka prenoci. I kada tesko jeeeeeeeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 17 maj 2017, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dulja bas danas nista nije pokazao.Lik posla par lopti u sesnaesterac , valjda misleći da je Ahmet tu.. A Hebib ko nesto pokusava na te lopte...Prodao je makar 5-6 lopti dulja..Tele33 je napisao/la:Na derbiju ću povest sa istoka Hajmo cijeli stadion, Rusteme odlazi, Saide odlazi!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"