Nokeeeee ubica mekog srcanokee95 je napisao/la:extraSiamoNoi je napisao/la:Kako izgleda ovo?evo snimao je cini mi se ovaj jedan sto je igrao pa mozda uspije okaciti ovdje nekako

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nokeeeee ubica mekog srcanokee95 je napisao/la:extraSiamoNoi je napisao/la:Kako izgleda ovo?evo snimao je cini mi se ovaj jedan sto je igrao pa mozda uspije okaciti ovdje nekako
pozdrav brate moj od brda odvaljeniRamsey16 je napisao/la:Nokeeeee ubica mekog srcanokee95 je napisao/la:extraSiamoNoi je napisao/la:Kako izgleda ovo?evo snimao je cini mi se ovaj jedan sto je igrao pa mozda uspije okaciti ovdje nekako
![]()
Ocito nista od togaSiamoNoi je napisao/la:Gdje su snimci?
Hoce vjerovatno, naletiMElloo je napisao/la:Hocel se veceras igrat
ja cu tek oko 11 kad real zavrsi
Ma sumnjam da bi itko od njih na ts ali bilo bi puno zabavnije vikati nesto tipa : drz ga ili polomi mu nogeSiamoNoi je napisao/la:Uopce ne izgleda lose.Jel preko TSa igrate ili?
Na ovo bi se dalo neke sa FIDa dovucarelinho je napisao/la:...
Ma sigurno bi preko TS-a bilo puno bolje i zanimljivije jer se mozes dogovarati i ne moras koristiti onaj ingame chat. Eto neka ostali razmisle o tome pa da vidimo sto kazu.SiamoNoi je napisao/la:Morat cu proucit malo ovu igricu,ali izgleda kako bi preko TSa bilo je*eno.
Pa kakav je to net jbt nama telekom 2010 ukino ogranicenjeSiamoNoi je napisao/la:Jel jede to puno interneta kad se igra?Jer nemam neograničeno do iza ponoci...
Preko vipa mobilni na usb.Nemam onih parica vec godinama od kako sam se preselio u drugi dio grada jer im se kao ne isplati za jednu kuću ugrađivat pošto su tamo ostale kuće bile izgrađene davnih dana i tada se povezalo što je trebalo.MElloo je napisao/la:Pa kakav je to net jbt nama telekom 2010 ukino ogranicenjeSiamoNoi je napisao/la:Jel jede to puno interneta kad se igra?Jer nemam neograničeno do iza ponoci...
Odigraj jednu pa vidi koliko uzima jbg
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Hajde upadaj ima nas 5Forster je napisao/la:Zovite kad se okupite
Treba li vam jos jedan?Ramsey16 je napisao/la:Hajde upadaj ima nas 5Forster je napisao/la:Zovite kad se okupite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.