FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
BEKIĆU AKO OSVOJITE SVE TI JE OPROŠTENO
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Bekiću ljubim te Tuzlaku moj

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Vrata evrope se otvaraju, ajmo Sarajevooooo
Navijajte sad za Široki, jer ako budete za ove nema od toga ništa 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kako god završila utakmica, sve čestitke igracima sarajevo i ai sudije Jakupovića, pod kakavim pritiskom su igrali i sudili od onako agresivno nastrojene publike, i Široki zasluzuje da se izbaci u treću ligu nakon svih malverzacija, namještanja utakmica, i neuzasluzuju da prestavljaju BiH ni u setanju.
u sred izvodjenja jedanaesteraca, pustaju reklame :tokralju:
- zlatnakoka
- Kontakt:
Jel moguće ofirnije namještati? Reklame u pola penala. I odjednom Sarajevo fula.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Voli Said fulat penal za repa, de neka neko nadje finale kupa protiv Zrinjskog.
Ebo mu Bog majku treba ga pretuc kad dodje ovdje.
Ebo mu Bog majku treba ga pretuc kad dodje ovdje.
Na areni 5 gledo komplet i Rustemović je pogodio gospu u međugorju kolkiko je opucao. Ma cim sam vidio da Said puca penal bilo mi je smjesno. Muljatori iz lištice idu u evropu, mi smo četvrti i odličan je to rezultata na kraju.
Hoće li predsjednik podnijet ostavku?
Radujte se duse, sitne prodane!!!
-
- Kontakt:
zar stvarno sada možeš to napisati? I da podnese ko će nas onda preuzeti?NKMramor je napisao/la:Hoće li predsjednik podnijet ostavku?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gdje si vidio da se ovdje neko raduje?SARS je napisao/la:Radujte se duse, sitne prodane!!!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Baš, još nigdje nije rekao 100% napuštam.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:zar stvarno sada možeš to napisati? I da podnese ko će nas onda preuzeti?NKMramor je napisao/la:Hoće li predsjednik podnijet ostavku?
Ni ja nisam za njega, ali sačekati kraj sezone (ili kraj prelaznog roka), ako se dug smanjio za 100 000KM, a nije napravljeno novih pozajmica, a mi četvrti, onda je situacija zadovoljavajuća. I ako igrači primaju plate.
I ja bih volio da dodje neko prvenstveno odmjereniji i kulturniji.
Potpisujem boldovano, dodao bih i da se pogleda malo roster koji će biti sastavljen za narednu sezonu.zlatnakoka je napisao/la:Baš, još nigdje nije rekao 100% napuštam.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:zar stvarno sada možeš to napisati? I da podnese ko će nas onda preuzeti?NKMramor je napisao/la:Hoće li predsjednik podnijet ostavku?
Ni ja nisam za njega, ali sačekati kraj sezone (ili kraj prelaznog roka), ako se dug smanjio za 100 000KM, a nije napravljeno novih pozajmica, a mi četvrti, onda je situacija zadovoljavajuća. I ako igrači primaju plate.
I ja bih volio da dodje neko prvenstveno odmjereniji i kulturniji.

Samo polako, duga je noc a i sutrasnji dan, evo Mramor je poceo sa provokativnim pitanjimabeka23 je napisao/la:Gdje si vidio da se ovdje neko raduje?SARS je napisao/la:Radujte se duse, sitne prodane!!!
- zlatnakoka
- Kontakt:
To je u zagradi, kraj prelaznog roka.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma polako ba
a sto se tice igrackog kadra, bice to dugo ljeto. Prvo treba prodati, vidjeti za koliko se prodalo pa onda dovoditi. Trebat ce nam sigurno puno strpljenja. Prvo treba vidjeti sa kojim parama se raspolaze, a to ce se sigurno znati tek nakon prodaje Ordage i nadamo se Zeca. Ako bi ta dva prodao za neke realne njihove cijene, uz malo srece opet mozemo ocekivati tim konkurentan za borbu za evropu
Ponadali smo se evropi i stvarno bi maksimalan uspjeh bio.
Ali et i to 4. mjesto je sigurno veliki uspjeh, jedan od najboljih plasmana Slobode u historiji PL. Nismo mi bas cesto zavrsavali u top 5 pa da covjek sad nesto kaze.
a sto se tice igrackog kadra, bice to dugo ljeto. Prvo treba prodati, vidjeti za koliko se prodalo pa onda dovoditi. Trebat ce nam sigurno puno strpljenja. Prvo treba vidjeti sa kojim parama se raspolaze, a to ce se sigurno znati tek nakon prodaje Ordage i nadamo se Zeca. Ako bi ta dva prodao za neke realne njihove cijene, uz malo srece opet mozemo ocekivati tim konkurentan za borbu za evropu
Ponadali smo se evropi i stvarno bi maksimalan uspjeh bio.
Ali et i to 4. mjesto je sigurno veliki uspjeh, jedan od najboljih plasmana Slobode u historiji PL. Nismo mi bas cesto zavrsavali u top 5 pa da covjek sad nesto kaze.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Senade,odlazi....hvala,sretno,prijatno....
Sto se tice finala Kupa samo 2 stvari
CRNKIĆ
ARENA SPORT I REKLAME U PENAL SERIJI
P.s. ah,da....pohvalio bih listicke fasiste ....nije to tito Djaba drzao 50 godina u izolaciji
Sto se tice finala Kupa samo 2 stvari
CRNKIĆ

ARENA SPORT I REKLAME U PENAL SERIJI

P.s. ah,da....pohvalio bih listicke fasiste ....nije to tito Djaba drzao 50 godina u izolaciji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.