FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad skontamo koliko je Čala u toku utakmice uticao na igrače, tj. nije, tj. ne je8u ga ni 2% tokom tekme, mislim da izostanak istog nam ništa ne znači ni dobrog ni lošeg.
Bezze mi je ovo za vraćanje navijača. Ako se ikada odluče i skupe muda da dođu na Koševo, hladno ih na ulazu u grad dočekati, i vratiti kući, ali zadržati toliko da nisu nigdje prispjeli.
Bezze mi je ovo za vraćanje navijača. Ako se ikada odluče i skupe muda da dođu na Koševo, hladno ih na ulazu u grad dočekati, i vratiti kući, ali zadržati toliko da nisu nigdje prispjeli.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad god su nasi igraci imali taj dodatni motiv i kad smo ocekivali da ce zbog toga gristi na terenu, oni odigraju ko picoke i popuse. Iskreno ne ocekujem veceras nista posebnomiky_hz je napisao/la:Dodatni motiv za igrace.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ukrade mi postMemara je napisao/la:1-2 Novaković i Crnkić.

Vratili ih proslu tekmu zato i nas sad vracajuPitarBordo je napisao/la:Kad skontamo koliko je Čala u toku utakmice uticao na igrače, tj. nije, tj. ne je8u ga ni 2% tokom tekme, mislim da izostanak istog nam ništa ne znači ni dobrog ni lošeg.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne očekujem ama baš ništa, ali kako se bliži utakmica ima to drhtanje, i onaj adrenalin kad te trese kad ne znaš da li ti je hladno, da l' imaš groznicu... Od amatera koji će večeras igrati ništa ne očekujem. Nadam se samo da će Pavlović biti kao na većini utakmica, na visini zadatka. 

Samo Saraj'vo.
ja sam ostao u sarajevuPitarBordo je napisao/la:Ne očekujem ama baš ništa, ali kako se bliži utakmica ima to drhtanje, i onaj adrenalin kad te trese kad ne znaš da li ti je hladno, da l' imaš groznicu... Od amatera koji će večeras igrati ništa ne očekujem. Nadam se samo da će Pavlović biti kao na većini utakmica, na visini zadatka.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
A moguće je, znam da su bili najavljeni i da nisu stigli, onaj dio na jugu stojao džaba ograđen... Nisam u toku fakat, ako je tako, onda je ovo i okej. 1:1. Mada ja **** nikada ne bih dozvolio u Sarajevo da uđu bez obzira protiv koga igra Lištica.Bordomen je napisao/la:Vratili ih proslu tekmu zato i nas sad vracajuPitarBordo je napisao/la:Kad skontamo koliko je Čala u toku utakmice uticao na igrače, tj. nije, tj. ne je8u ga ni 2% tokom tekme, mislim da izostanak istog nam ništa ne znači ni dobrog ni lošeg.
Samo Saraj'vo.
@pitic je mag za predikcije utakmica. Kako on kaže, tako i bude.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Bolje i Sarajevo nego tipa Semberija il' Krajina.Pantelija je napisao/la:ja sam ostao u sarajevuPitarBordo je napisao/la:Ne očekujem ama baš ništa, ali kako se bliži utakmica ima to drhtanje, i onaj adrenalin kad te trese kad ne znaš da li ti je hladno, da l' imaš groznicu... Od amatera koji će večeras igrati ništa ne očekujem. Nadam se samo da će Pavlović biti kao na većini utakmica, na visini zadatka.

Samo Saraj'vo.
Vraćeni su naši navijači.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Sad sam procitao da su vraceni fuj sta rade , u inat dusmanima igrajte za nase navijace,posebno za brata Vedrana !!!!!!!! **** te listicooooooo !!!!!., srce na teren, hocemo srce na teren!
04.10.2009 !
Idemo dici trofej u leglu ustasluka. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Al' kako su hladno sačekali dan da izađu sa pričom o polusezonskim na Jugu, samim time ubijajući famozne Članove 10 i 11 kojima se fizički odvojena tribina mora dati cijela. Bua-ha-ha-haaa. 

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Al' kako su hladno sačekali dan da izađu sa pričom o polusezonskim na Jugu, samim time ubijajući famozne Članove 10 i 11 kojima se fizički odvojena tribina mora dati cijela. Bua-ha-ha-haaa.

semberiju je. bi , krajinu ne barkatPitarBordo je napisao/la: Bolje i Sarajevo nego tipa Semberija il' Krajina.

hajde duljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ocekivaja za finale kupa su mi ista kao kada uđem u restoran i biram da li da narucim kafu (poraz) ili veceeru (pobjeda) ... a imam dvije marke u dzepu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- PitarBordo
- Kontakt:
Odeš fino kod Taleta i digneš pehar onda.Pantelija je napisao/la:semberiju je. bi , krajinu ne barkatPitarBordo je napisao/la: Bolje i Sarajevo nego tipa Semberija il' Krajina.![]()
hajde duljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ocekivaja za finale kupa su mi ista kao kada uđem u restoran i biram da li da narucim kafu (poraz) ili veceeru (pobjeda) ... a imam dvije marke u dzepu
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Momci gdje slavimo veceras?
U Saidovom stanu. Znamo i ko će nas odvesti do njeg.Inspiracija je napisao/la:Momci gdje slavimo veceras?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:U Saidovom stanu. Znamo i ko će nas odvesti do njeg.Inspiracija je napisao/la:Momci gdje slavimo veceras?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moglo je se ovo očekivati da će vratiti, pogotovo što su i Istok pustili u prodaju. Gamad iz sela.
A ovo za Jug HAHAHAHAH, ni ovi što imaju sezonske za tu tribinu, ne znaju da ih imaju.
A ovo za Jug HAHAHAHAH, ni ovi što imaju sezonske za tu tribinu, ne znaju da ih imaju.